Samsung S5830 Galaxy Ace - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pepan.z 6. 1. 2012 22:24

Fantomasmag: Možná se zeptám blbě :-) Když Tam dám CM7.2, tak prostředí bude v češtině?? Jak je na tom obsazenost RAM? Přijdu o nějaké APP a nastavení? Děkuji ;-)
LG P970
Zeus v3.2n + ROOT+CWM+SwiftKey X Keyboard :-)
pepan.z
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 6. 1. 2012 22:30

pepan.z: Před chvilkou jsem to tam dal a čeština tam je, ale o app v telefonu i nastavení přijdeš bo dle postupu od Fantomasmag bod č.5 se dělá "Factory reset".

Je to ale fakt pecka,zatím jsem nenarazil na nic co by nefungovalo. Tak trochu odvahy a vzhůru do toho!
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod Fantomasmag 6. 1. 2012 22:31

@pepan.z: O aplikace a nastavení samozřejmě přijdeš, protože je potřeba udělat Wipe (obnovení do továrního nastavení). CM7.2 obsahuje i češtinu, jako vlastně každý build Androidu;)

Když vypnu všechny aplikace na pozadí, mám cca 140-150MB volné RAM, ale to je relativní, protože si Android řídí správu RAM sám, takže při běžném provozu mám někdy 50MB, někdy třeba 90MB...

@safpet: Rád jsem pomohl ;)
Microsoft Lumia 650 (Windows 10 Mobile)
Samsung Galaxy SIII (Android 4.4.4 - Blekota Note 4 ROM)
Fantomasmag
Junior

Odeslat příspěvekod pepan.z 6. 1. 2012 23:52

Fantomasmag: Tak jsem to flešnul...No zatím je to ok,ale plno věcích nebo názvů co neznám...:-)
LG P970
Zeus v3.2n + ROOT+CWM+SwiftKey X Keyboard :-)
pepan.z
Junior

Odeslat příspěvekod waclaw66 6. 1. 2012 23:55

IC Sunday je super, theme taky paradni, jen se mi ale vubec nelibi ty efekty otevirani/zavirani oken, tj. otoceni podle stredove vertikalni osy. Nejde to nejak zmenit na puvodni zoomovani? To je vlastnost Androidu nebo Cyanogenmodu? Diky
waclaw66
Junior

Odeslat příspěvekod Fantomasmag 7. 1. 2012 00:12

@waclaw66 Ty efekty se dají nastavit v nastavení ADW launcheru, který je tam použit...
Fantomasmag
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 7. 1. 2012 00:30

No to mě zase u IC Sunday chybí rychlé vyhledávání v telefoním seznamu. Tak jsem to musel pořešit přes "Dialer One" z Marketu. Nebo je na správu a rychlé procházení telefoního seznamu něco lepšího?

A ještě jedna věc,nemáte prosím někdo originál zvuky na zvonění a SMS z origo ROM? Sem si naně tak něják zvyknul :-D

Jo a ještě mě napadá jestli se dá přehodit klávesnice na takovou tu jak je na klasickém telefonu. V základním nastavení je taková ta plnohodnotná.
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod waclaw66 7. 1. 2012 01:00

@Fantomasmag: Diky, ale obavam se ze v nastaveni AWD tohle neni, ten efekt rotace kolem stredni osy se pouziva bud kdyz se spusti/vypne aplikace a pak pri prolejzani nastaveni Androidu. Ten efekt se potlaci, pouze pokud se v nastaveni Zobrazeni snizi pocet animaci, ale ktere to jsou vybrat nejde.
waclaw66
Junior

Odeslat příspěvekod Fantomasmag 7. 1. 2012 01:12

@waclaw66: Tak to pak je vlastnost toho tématu ICS. Já používám HTC Sense téma a tam ta rotace není
Fantomasmag
Junior

Odeslat příspěvekod wiglegummi 7. 1. 2012 10:29

Fantomasmag píše:Morkonet: Já používám ICSunday Final a spokojenost. Je postavena na CM7.2 (Android 2.3.7) a vše funguje na výbornou, nemám si nač stěžovat a rozhodně můžu tuto ROMku doporučit ;)

Více na XDA: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1324948

Jinak jsem zkoušel i CM9 (ICS Android 4.0.1). Po pár úvodních samovolných restartech se vše ustálilo a běželo dobře (mimo foťák, ten zatám nejede). Ještě je potřeba několik věcí doladit, ale vypadá do celkem nadějně ;)

Více info na XDA: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1406317

Tu první jsem měl spokojenost byla minimální
a u té druhé sis asi pořádně nepřečetl co tam píšou že?
Jde o to že je to testovací verze, je jenom hlavně pro vývojáře a můžeš si poškodit tlf.
[ROM] Cyanogenmod 7.2 Xperion v5 [FireKernel] [SCRIPTS] [Amarullz-720Mb internal memory]
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod Ladix17 7. 1. 2012 12:14

Čaute, možná mám dost hloupý dotaz, ale chtěl bych se ujistit. Když provedu Obnovu továrních dat, ztratím tím i nedávnou aktualizaci firmwaru?
Samsung Galaxy Ace
CM7.2
Ladix17
Junior

Odeslat příspěvekod gogocar 7. 1. 2012 12:19

ne ale vše z tel. bude pryč (kontakzy,aplikace,nastavení,zprávy). Tak zálohuj.
Naposledy upravil gogocar dne 7. 1. 2012 12:22, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S II i9100 :
Omega - AOKP android 4.0.4 + Nova launcher Prime
gogocar
Junior

Odeslat příspěvekod ingbrzy 7. 1. 2012 12:20

@Ladix17

nie, tovarne nastavenie zname, ze sa vymazu vsetky TVOJE data... formatuje sa particia /data, nie /system....

SAMSUNG GALAXY SII i9100
HyDrOG3N-ICS (AOKP) -> Android 4.0.4 + APEX Launcher

SAMSUNG GALAXY S i9000
AOKP -> Android 4.0.4 + APEX Launcher
ingbrzy
Junior

Odeslat příspěvekod Ladix17 7. 1. 2012 12:52

Díky za vysvětlení :-)
Samsung Galaxy Ace
CM7.2
Ladix17
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 7. 1. 2012 12:56

Můžetemi prosím někdo poradit jak dostat do ICSunday Final zadávání textu klávesnicí 3x4?
safpet
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka