Samsung S5830 Galaxy Ace - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod wiglegummi 12. 1. 2012 18:01

heleďte tak nikdo se nenajde kdo mi poradí stou šichtovnicí? - Scháním nějakou app psal jsem na předchozí stránce, zkoušel jsem ten kalendář a nějak v tom neumím a ani se mi to moc nelibí
[ROM] Cyanogenmod 7.2 Xperion v5 [FireKernel] [SCRIPTS] [Amarullz-720Mb internal memory]
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod radioektyf 12. 1. 2012 19:30

Ahoj všichni,

mám problém. Mám ICSunday, obnovoval jsem v Titaniu aplikace+data. Všechno šlo v pohodě. Pak jsem ručně obnovil přístupový body wi-fi a od tý doby zlobí. Předtím šlapala. Když ji zapnu, nezobrazí se ve status baru, když jdu do nastavení a je zapnutá, tak se zapne, hned vypne a vyhodí hlášku: "Služba Nastavení (com.android.settings) nereaguje." 'Ukončit aplikaci' nebo 'Počkat'

Dělal jsem wipe cache, dalvik cache. Factory reset se mi dělat nechce, když jsem si už všechno zvelebil. :-/
SGA: Root, CWM 5, StockLite v8, Link2SD ext4 script
radioektyf
Junior

Odeslat příspěvekod wiglegummi 12. 1. 2012 19:31

@gogocar a myslíš že tato záloha v cwm pujde na jinem tlf. obnovit? myslím jako aby to nebylo nějak vázané na IMEI nebo tak
[ROM] Cyanogenmod 7.2 Xperion v5 [FireKernel] [SCRIPTS] [Amarullz-720Mb internal memory]
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod pepan.z 12. 1. 2012 19:32

waclaw66 píše:@pepan.z: Parada, jeste mi prosim prozrad, jak si tam dostal jmena svatku? Diky.

Svátky jsem tam dostal tak že používám už hodně dlouho Outlook, a pomocí programu ,,Svátky a výročí do Outlooku ,, ke stažení : http://www.slunecnice.cz/sw/svatky-a-vyroci-outlook/
Potom jsem to synchronizoval do mobilu.... :-)

-- 12. 1. 2012 19:40 --

radioektyf píše:Ahoj všichni,

mám problém. Mám ICSunday, obnovoval jsem v Titaniu aplikace+data. Všechno šlo v pohodě. Pak jsem ručně obnovil přístupový body wi-fi a od tý doby zlobí. Předtím šlapala. Když ji zapnu, nezobrazí se ve status baru, když jdu do nastavení a je zapnutá, tak se zapne, hned vypne a vyhodí hlášku: "Služba Nastavení (com.android.settings) nereaguje." 'Ukončit aplikaci' nebo 'Počkat'

Dělal jsem wipe cache, dalvik cache. Factory reset se mi dělat nechce, když jsem si už všechno zvelebil. :-/

No, asi budeš muset, udělat Faktory reset, mě to dělalo taky a ještě se to stávalo i u jiných app. :-)
LG P970
Zeus v3.2n + ROOT+CWM+SwiftKey X Keyboard :-)
pepan.z
Junior

Odeslat příspěvekod Jirabach 12. 1. 2012 19:41

Já vyzkoušel fůru kalendářů a zakotvil jsem u Business Calendar. Jestli do toho dostaneš šichty to nevím, ale mám to synchronizované v Google Calendar a tam se "programuje"rychleji, v terénu zase můžu dělat úpravy a dodatky. Dnes spokojenost, přestal jsem kalendáře hledat a zkoušet, zatím 100% spokojenost.
Jirabach
Junior

Odeslat příspěvekod gogocar 12. 1. 2012 19:54

@wiglegummi

mělo by to fugovat . Na SGS II sem nahodil moji zalohu v CWM bráchovy a vše v pořádku. IMEI mu zústalo púvodní.

tady je jeden kalendář widget : http://droid.webnode.sk/pure-calendar/
Naposledy upravil gogocar dne 12. 1. 2012 20:05, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S II i9100 :
Omega - AOKP android 4.0.4 + Nova launcher Prime
gogocar
Junior

Odeslat příspěvekod wiglegummi 12. 1. 2012 20:01

no tak to jo to teda můžem pak nahodit i jiné rom.
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod gogocar 12. 1. 2012 20:13

No spíš to ber jako nouzové řešení. :-)
Samsung Galaxy S II i9100 :
Omega - AOKP android 4.0.4 + Nova launcher Prime
gogocar
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 13. 1. 2012 00:01

Zdravím, nahrál jsem 2.3.6 pro severské státy, ale mám problém s češtinou. Tedy čeština tam je ale není tam český slovník XT9. Jde tam něják dodatečně nacpat?
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod Penda96 13. 1. 2012 05:44

Potrebuji poradit :) Kazdy zvas ma nektery aplikace na SD karte. Kdyz zapojim mobil do PC a nasledne odpojim tak se mi ty aplikace nahrnou zpatky na prvni okenko v menu. Da se to nejak zmenit? Aby se mi ty aplikace nacetly tam kde sem je mel drive? :) dekuji
Penda96
Junior

Odeslat příspěvekod Scalex 13. 1. 2012 07:16

waclaw66 píše:@pepan.z: Parada, jeste mi prosim prozrad, jak si tam dostal jmena svatku? Diky.

Kdysi jsem viděl nějaký web, kde byly kalendáře (ics) s různými obsahy, různé národní svátky, české svátky se jmény, významné dny, církevní svátky a spousta dalších, stačilo to naimportovat mezi své google kalendáře a v mobilu si pak u své kalendářové aplikace (já používám Business Calendar) zvolíš, že chceš zobrazovat i kalendář "Svátky" a je to. Zkus googlit frázi "kalendář pro ical" a uvidíš, že něco najdeš. Akorát bacha, některé české kalendáře mají pomršenou diakritiku, chce to zkoušet.
Scalex
Junior

Odeslat příspěvekod fru77 13. 1. 2012 12:55

Fantomasmag píše:@fru77: Napadá mě jedině zálohovat si současnou rom v CWM, flashnout zpět STOCK ROM, synchronizovat si kontaky s Kies, pak si kontakty synchronizovat s Google účtem, obnovit původní ROM přes CWM, synchronizovat s Google účtem a máš tam ty kontakty. Když udláš přes CWM kompletní zálohu, budeš mít pak po obnovení vše, jak máš teď + po syncgronizaci kontakty z Google účtu. Jinak nevím, Kies nepoužívám.

Přesně takhle jsem se to pokusil vyřešit, ale po flashi stock rom nastala fáze restart-restart-restart a vypukla lehká panika :hm Tak jsem to vzdal, flashnul zpět ICS Final a pokorně do tel. naťukal cca 140 kontaktů :-[

-- 13. 1. 2012 13:57 --

radioektyf píše:Ahoj všichni,

Stejná zkušenost. Někde je tam bota. Zkoušel jsem to třikrát a nakonec stejně došlo na nový flas 8-S
SAMSUNG GALAXY ACE S5830
S5830XWKT3 -> Android 2.3.7, IceCream Sunday Final
fru77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod waclaw66 13. 1. 2012 14:36

@Scalex: Diky. Nasel jsem svatky ve formatu ical na http://pejsa.info
waclaw66
Junior

Odeslat příspěvekod Fantomasmag 13. 1. 2012 16:58

fru77 píše:Přesně takhle jsem se to pokusil vyřešit, ale po flashi stock rom nastala fáze restart-restart-restart a vypukla lehká panika :hm Tak jsem to vzdal, flashnul zpět ICS Final a pokorně do tel. naťukal cca 140 kontaktů :-[

To znám, je to způsobeno CM7.2, která naformátuje particie na ext4. Po flashnutí stock romky stačí dát wipe všeho (data, cache, dalvik cache) a stock romka normálně nabootuje ;)
Microsoft Lumia 650 (Windows 10 Mobile)
Samsung Galaxy SIII (Android 4.4.4 - Blekota Note 4 ROM)
Fantomasmag
Junior

Odeslat příspěvekod Penda96 13. 1. 2012 18:31

Rada prosím :) Kdyz mam mensi lagy telefonu tak muze to byt ze mam pamet 145MB/181MB? Kdyz sem se podival na palikace co mam v mobilu tak maji 45MB .. Co je teda tich 100MB? prosim? :)
Penda96
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka