Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
waclaw66 píše:@pepan.z: Parada, jeste mi prosim prozrad, jak si tam dostal jmena svatku? Diky.
radioektyf píše:Ahoj všichni,
mám problém. Mám ICSunday, obnovoval jsem v Titaniu aplikace+data. Všechno šlo v pohodě. Pak jsem ručně obnovil přístupový body wi-fi a od tý doby zlobí. Předtím šlapala. Když ji zapnu, nezobrazí se ve status baru, když jdu do nastavení a je zapnutá, tak se zapne, hned vypne a vyhodí hlášku: "Služba Nastavení (com.android.settings) nereaguje." 'Ukončit aplikaci' nebo 'Počkat'
Dělal jsem wipe cache, dalvik cache. Factory reset se mi dělat nechce, když jsem si už všechno zvelebil.
waclaw66 píše:@pepan.z: Parada, jeste mi prosim prozrad, jak si tam dostal jmena svatku? Diky.
Fantomasmag píše:@fru77: Napadá mě jedině zálohovat si současnou rom v CWM, flashnout zpět STOCK ROM, synchronizovat si kontaky s Kies, pak si kontakty synchronizovat s Google účtem, obnovit původní ROM přes CWM, synchronizovat s Google účtem a máš tam ty kontakty. Když udláš přes CWM kompletní zálohu, budeš mít pak po obnovení vše, jak máš teď + po syncgronizaci kontakty z Google účtu. Jinak nevím, Kies nepoužívám.
radioektyf píše:Ahoj všichni,
mám problém. Mám ICSunday, obnovoval jsem v Titaniu aplikace+data. Všechno šlo v pohodě. Pak jsem ručně obnovil přístupový body wi-fi a od tý doby zlobí. Předtím šlapala. Když ji zapnu, nezobrazí se ve status baru, když jdu do nastavení a je zapnutá, tak se zapne, hned vypne a vyhodí hlášku: "Služba Nastavení (com.android.settings) nereaguje." 'Ukončit aplikaci' nebo 'Počkat'
Dělal jsem wipe cache, dalvik cache. Factory reset se mi dělat nechce, když jsem si už všechno zvelebil.
fru77 píše:Přesně takhle jsem se to pokusil vyřešit, ale po flashi stock rom nastala fáze restart-restart-restart a vypukla lehká panikaTak jsem to vzdal, flashnul zpět ICS Final a pokorně do tel. naťukal cca 140 kontaktů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků