Samsung S5830 Galaxy Ace - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Sláveček 5. 3. 2012 18:39

Neviete aky resp. v com mam problem ak po restarte alebo zapnuti mi SGA nezvoni a nasledne zistim neprijate hovory ? Myslim ze zvonenie ktore mam ulozene standartne v adresary ROOT SDkarty: media/audio/ringtones/melodia.mp3 asi nenacita. Nebolo by vhodnejsie svoju predvolenu melodiu zvonenia radsej vlozit do slozky ROM/system/media/audio/ringtones ?
Nachadzaju sa tam systemove subory zvonenia z priponou .ogg Mozem ich odstranit a nahradit svojimy melodiamy priponou treba mp3 ? Vyriesim tym vlastne tento problem zo zvonenim ?
TV:Panasonic TX-L50ET60E
PC DAC Infrasonic Quartet+Onkyo TX-NR545+repro5.1:HARMAN/KARDON HKTS 5+VMA-II 2p
PC:DAC-HiFimeDIY Sabre USB DAC 2+SAMSON Media O.N.E 4a+AKG550 MkII, RPi2+ALLO Boss DAC 1.2+Onkyo TX-NR545/Pureaudio+VMA-II 2p
Sláveček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lašoun 5. 3. 2012 22:56

Galaxy ACE S5830 with Cyanogen MOD 9 ICS Android 4.0.3 Firmware
http://androidadvices.com/update-samsun ... Advices%29
lašoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod safpet 6. 3. 2012 08:26

Tak už jsem to tam nacpal (Android 4.0.3) a vypadá to docela dobře. Jen jak píší v diskusi NEFUNGUJE FOŤÁK :-/ Navíc je to také poločeské polo anglické.
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod wiglegummi 6. 3. 2012 10:12

no to mi je jasné že přelooží z čeho koli na co koli ale taky to tak vypadá, z 75% ten překlad nedává skoro smysl.

Mě šlo hlavně o původ této ROM a pokud dobře chápu jde zase opět (dalo by se říct) neoficiální verzi CM9 tudíž jí nevydala firma CyanogenMod ale borci s XDA, tuto Rom jsem už stahoval asi cca před 2dny
[ROM] Cyanogenmod 7.2 Xperion v5 [FireKernel] [SCRIPTS] [Amarullz-720Mb internal memory]
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 6. 3. 2012 10:29

wiglegummi: Neřeš kraviny a už to tam láduj! Nevěřím, že zrovna ty by si měl s instalací problémy :-D
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod wiglegummi 6. 3. 2012 10:44

no s instalaci ani né ale nechce se mi tam cpát něco co není aspoň z 95% funkční a použitelné, když mám teďkom super našlapanou a vyladěnou rom podle svého gusta

EDIT:
Na jakou stock rom to házíte, mě to sice nainstaluje CM9 ale tlf. se zasekne na obrazovce s nápisem ANDROID, a už je seknutý asi cca 15min. a nic.
nepomáhá ani v CWM4 dát factory reset a znova nechat bootovat tlf.
[ROM] Cyanogenmod 7.2 Xperion v5 [FireKernel] [SCRIPTS] [Amarullz-720Mb internal memory]
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 6. 3. 2012 16:01

wiglegummi: Měl jsem tam tu poslední českou od T-mobilu. Instalace u mě proběhla v poho. Problém je ale že nejde Foťák a hlavně mi nejde WIFI! Což je pro mě osobně dosti blbé. Takže se vracím zpět. Co tam máš ty? A jak je to s rychlostí a stabilitou?
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod Roda 6. 3. 2012 16:52

To bude asi tohle:

Na videu to vypadá dobře,zdá se že i market je rychlejší,to pozadí z mapy je super. :-)
Roda
Junior

Odeslat příspěvekod lašoun 6. 3. 2012 18:59

wiglegummi:
Mám ji tam od včerejší půlnoci.Mám to hozený na 2.3.6 severské státy.Problém s zaseknutím jsem měl taky, ale vyřešilo to nové nainstalování CM9.Nejdřív jsem tam hodil 2.3.6, pak root, cwm a nakonec cm9 .Šlape docela fajnově, wifi funguje, foťák bohužel ne.Další negativní věc je podle mě slabá výdrž baterie.Až se tyhle chyby vychytaj, tak si myslim že to bude celkem použitelná ROM.
lašoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jory 6. 3. 2012 19:02

wiglegummi: Ahoj treba mat nainstalovany cwm 5. Tusim ze sa to tam aj niekde pise.
Naposledy upravil Fíla dne 7. 3. 2012 08:56, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná citace
Samsung Galaxy ACE
Cyanogen Mod 7.1 cooper-kang-Grif07
jory
Junior

Odeslat příspěvekod safpet 6. 3. 2012 20:03

lašoun: Jak si tam tu wifi rozchodil? Mě to zaboha nejede. Vůbec se mi ji nedaří zapnout :-(
safpet
Junior

Odeslat příspěvekod lašoun 6. 3. 2012 20:15

safpet:
Musel jsem rom přeinstalovat a pak mě to fungovalo hned při přihlášení na gmail.
Jinak bych měl dotaz na GLSMT ROM, jestli by jste mě mohli doporučit nějakou stabilní.Scháněl jsem 2.1 ale nikde jsem ji nemohl stáhnou.Chtěl bych GLSMT ozkoušet a nechci tam dávat nějakej nefunkční bastl :-) Dík
lašoun
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wiglegummi 6. 3. 2012 22:28

Já mám Glsmt ve verzi 2.1 a jsem docela velice spokojen, vlastně jí mám napsanou i v popise.
Jinak jsem ti ji hodil sem
Naposledy upravil Fíla dne 7. 3. 2012 08:55, celkově upraveno 1
Důvod: odkazy nepatří do CODE
wiglegummi
Junior

Odeslat příspěvekod Fantomasmag 6. 3. 2012 23:27

CM9 je nutné flashovat přes CWM5. Při flashování přes CWM4 je to sekne na bootu. Zkoušel jsem to flashout a celkem se mi to líbí. Používal jsem to asi 2 dny a jen co to doladí, přejdu na ní. No, nebýt moc velký žravosti baterky, tak jsem u ní snad ještě zůstal (foťák skoro vůbec nepoužívám), ale současná výdrž je hodně špatná. Wi-Fi mi fungivala hned po prvním nabootování. Jo, a flashoval jsem to přes origo ROM 2.3.5 od TM.

GLSMT Romka je dobrá, používal jsem jí hodně dlouho. Snad už se brzy vývojář vrátí z vojny a vydá verzi 3.0.
Microsoft Lumia 650 (Windows 10 Mobile)
Samsung Galaxy SIII (Android 4.4.4 - Blekota Note 4 ROM)
Fantomasmag
Junior

Odeslat příspěvekod wiglegummi 7. 3. 2012 09:14

No včera jsem to nahodil a není to zas tak zlé, musel jsem to nahodit 2x aby mi wifi fungovala, ale má to své mmouchy, jde mi hlavně o to že tlf. byl trochu zasekaný, wifi se sem tam sama od sebe odpojila musel jsem ji vypnout a zase zapnout aby jsee zase připojila, nešla mi ze začátku galerie pak už to šlo, a nešli mi nahodit livewalpapers.
dneska ještě zkusím komplet vyčistit tlf. a SD nahodím tu nejnovjší českou rom od tm.cz a uvidím jak na tom bude, ale určitě až to opraví vše tak to bude super rom.
wiglegummi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka