Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ddaveid 9. 8. 2014 23:04

Je tam TW framework jehož součástí je TW launcher. Launcher může nahradit jiným, ale TW nadstavby se nezbaví.

Jedinou možností, pokud se chce zbavit nadstavby je flash AOSP nebo AOKP ROM.
ddaveid
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 10. 8. 2014 13:39

Ano TW se nezbavíš (pokud není telefon rootlý). Ale jak už jsem psal tak nejede v pozadí když máš jiný launcher nastaven jako výchozí.Takže je v podstatě "uspán" a ani widgety se neaktualizují. Což mu i odpověděl na tento dotaz na předchozí str. Terminator3
Jirka996 píše:Zdravím, chci se zeptat. Když si nainstaluji nějaký launcher, např.nový Google launcher, tak se prostředí TouchWizz deaktivuje, nebo poběží na pozadí a budou se i nadále aktualizovat widgety, které tam mám?

Nepsal že by chtěl jinou romku a je třeba spokojen ze stock romkou.
Ono stějně v těch AOKP rom je taky Nova nebo Apex launcher.Navíc v těchto custom (skládačkách :-D ) které už jedou na 4.4.4 nejsou zdrojové samsung kódy,které Samsung samostatně neuvolňuje,takže občas něco zahapruje a troufám si tvrdit že nejsou 100% funkční.Pro flašholiky :-) na hraní a pro zábavu dobré nebo na takové to domácí používání dobré :-D
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stanli89 10. 8. 2014 20:58

Zdravím vás všechny.
Potřeboval bych radu. Můj intenzivně 2 roky používaný S3 mi před nedávnem nešikovně spadnul a nefungují mi vůbec teď tlačítka hlasitosti. Což by nebyl ostatně kdovíjaký problém při poslechu hudby a videí to jde nastavit na obrazovce, ale mám problém zvýšit hlasitost hovorů. Měl jsem jí ztišenou, protože jsem byl v klidné místnosti a než jsem to stačil zvýšit, tak se mi to rozbilo a nikde nemůžu najít jak by to šlo zvýšit bez použití těchto tlačítek během telefonování.

Děkuju moc každému za jakoukoliv radu.
Standa
stanli89
Junior

Odeslat příspěvekod Winvik_BANKA 10. 8. 2014 22:28

Pripoj sluchadla, co boli v baleni k mobilu a na nich su na kabli male tlacidla na hlasitost. Tymi sa to da zosilnit aj pocas hovoru.

Edit: uplne takto to nefunguje, teraz som to skusal. Telefon ma oddelenu hlasitost pre sluchadla a pre reproduktor. Treba napojit sluchadla a dat hlas na max. a hned po nastaveni hlasitosti ich odpojit. Na ukazovateli hlasitosti sa zobrazi ta mala hlasitost nastavena pre reproduktor a mozete ju na tom ukazovateli posunut prstom. Toto samozrejme vykonavate pocas hovoru.
Winvik_BANKA
Junior

Odeslat příspěvekod venca60 11. 8. 2014 22:35

Ahoj vsem, chtel jsem si stahnout do telefonu obrazek z netu. Kdyz jsem dal ulozit obrazek, tak se ukaze hlaska viz obr., ale nic se nikam neulozi. Tusi nekdo, kde by mohla byt chyba?
Přílohy
Screenshot_2014-08-11-23-31-50.png
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 12. 8. 2014 06:09

Koukni se pak do notifikacni lišty, jesli se to opravdu stahuje, třeba ten server to nechce pustit...
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod venca60 12. 8. 2014 07:52

Zkoušel jsem restartovat telefon a to nepomohlo. Zkoušel jsem i jine zdroje na stahovani obr. a vysledek je vždy stejný.....
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 12. 8. 2014 21:52

To je určitě vestavěný prohlížeč,že ? Vyzkoušej jiný např. Dolphin a tam to stopro půjde stáhnout.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Alfi.72 20. 8. 2014 14:50

Ahoj všem!
Když odmítnu příchozí hovor přijde mi sms, že mám zmeškané volání od ... Nevíte někdo, jak to zrušit? Je to dost otravné :-|
Díky.
Alfi.72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Terminator3 21. 8. 2014 09:52

Tak jsem se konečně odhodlal na upgrade na 4.3 a udělal jsem HR před i po upgradem. A je tedy fakt, že mi příjde, že telefon po stisku power tlačítka se delší dobu probírá, než předtím. Ostatní ale vypadá OK, příjde mi prostředí i plynulejší...
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 25. 8. 2014 23:22

Ja mel dalsi opravu 4.3 pred 2 dny..soubor mel okolo 100mb
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod vlada410 2. 9. 2014 18:51

Ahoj všichni, jen bych chtěl oznámit, že dneska mi přišla aktualizace ... měla něco kolem 74 MB, a v popisu měla: přidána nová vlstnost.... nevíte někdo co to může být za aktualizaci.... už instaluju, tak kdybych na něco přišel, tak dám tady vědět... jinak mám mobil od O2:)
vlada410
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 2. 9. 2014 20:22

Tak jsem zkusil zkontrolovat aktualizace na XEO a uz to stahuje 166 MB. zajimave je, ze to nestahlo samo, kdyz mam vse zaple automaticky.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Terminator3 2. 9. 2014 21:45

Ahoj, po updatu na Android 4.3 mi z lockscreenu zmizelo počasí, a nepřišel jsem na to, jak jej tam vrátit. Netušíte někdo? :-) dík..
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod nuchtala 5. 9. 2014 06:01

Zdravím,když udělám tovární nastavení ztratí se mě i rozehrané hry?Myslím tím,že už hraju Heroes of Dragon Age nějakou dobu,nasypal sem do toho i nějaké peníze a nerad bych s továrním nastavením to *****.Nebo je rozehraná hra na jejich serveru a po továrním nastavením hru znovu nainstaluju a pojedu tam kde jsem byl?
Dík za radu
nuchtala
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka