Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 21. 5. 2012 19:14

Taky jsem koukal, a Galaxy se jeví opravdu jako dokonalé zařízení. Vynikající fotoaparát, nejlepší zvukový výstup napříč telefony o ostatní výbavě nemluvě. Škoda těch rozměrů. :-)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod J. Raz 21. 5. 2012 19:25

Ty rozměry jsou naopak ideální, pokud uvažuješ o smartphonu jako mobilní kapesní náhradě PC, pak je každý mm displeje nezaplatitelný. Rok používám SGS2, v první okamžik mi připadal strašně velký, teď už malý :-) Byl jsem si vyzkoušet HTC One X, který má podobné rozměry jako SGS3, a proti SGS2 to ovládáním žádná tragédie není. Já beru SGS3 jako ideální, velký displej ještě v skoro kompaktním těle. Note už je druhý extrém, to už jako mobil je fakt moc.
J. Raz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Turda537 21. 5. 2012 20:08

Pěkné srovnání s galaxy nexusem

Turda537
Junior

Odeslat příspěvekod kukecSK 21. 5. 2012 20:42

plne suhlasim s J. Raz . Note sa mi uz nezda ako "mobilny" telefon a SG2 je zase moc mala ;-)
kukecSK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jackoneill 21. 5. 2012 21:13

@mobilman:

Je to de facto nejlepší kvalita, jakou lze v současnosti mobilem nahrát. Myslím, že GSIII může v tomto ohledu hravě konkurovat kompaktům a nebál bych se ani tvrdit, že některé i překonává.

Tady ještě jedno...
https://vimeo.com/42448268/download?t=1337645624&v=98976663&s=a19006128038271563f3c27ebc7bdf5d
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sam Sung 22. 5. 2012 16:24

Pánové tak dneska sem se dozvěděl ne moc dobry zprávy. Otec je celej den na roadshow v Brně a prej tam zástupci Samsungu tvrdili, že u nás bude zpočátku dostupná pouze bílá verze. Doufám, že to je jenom nějakej kec. :/
Sam Sung
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 5. 2012 19:53

No co. Tak si počkáš na jinou.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mobilman 22. 5. 2012 21:36

Díky za snahu, ale...
"Sorry but you do not have the proper permission to access this area of Vimeo. "

-- 22. 5. 2012 21:37 --

Super, mockrát díky :)

-- 22. 5. 2012 21:38 --

Sam Sung píše:Pánové tak dneska sem se dozvěděl ne moc dobry zprávy. Otec je celej den na roadshow v Brně a prej tam zástupci Samsungu tvrdili, že u nás bude zpočátku dostupná pouze bílá verze. Doufám, že to je jenom nějakej kec. :/

doufám že je to blbost, u Czech computer mám předobjednáno v barvě "Pebble Blue", stejnou variantu kromě bílé nabízí předobědnat i Alza a jiné, takže hádám že by nenabízeli předobjednávku na něco co by neměli potvrzené k dodání. Nic proti bílé, ale mě se nelíbí...
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Sam Sung 22. 5. 2012 22:03

Mně se právě taky nelíbí. Ale všimněte si, že všechny české weby dostali na testování bílou verzi. Navíc to tvrdili zástupci Samsungu tak nevim.
Sam Sung
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 22. 5. 2012 22:27

Pro mě jsou ideální ty rozměry, kdy mohu zařízení bez problémů ovládat jednou rukou a kde bez přehmatávání došáhnu prstem na protější roh obrazovky. Nemluvě o tom, že takto velké zařízení když dám do kapsy je zcela neprakticky pro lezení do kopce, což v mém případě je často (tůry, hory). Pak je člověk rád, když se vůbec ohne :)

Nicméně jako sekundární zařízení bych si ho hned pořídil. Myslím si, že pro letošní rok opět TOP zařízení :)
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod Honza20 22. 5. 2012 22:31

Měl bych jen takový dotaz. Jaká verze se bude prodávat v Německu a okolí, kde je LTE? To znamená, že tam by se prodávaly 2 jádrové verze?
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jackoneill 22. 5. 2012 22:43

LTE verze bude pouze v severní Americe, Japonsku a Koreji.
Spekuluje se, že koncem roku výjde i v Anglii a Německu, ale těžko říct.
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MakcuPikcu 23. 5. 2012 15:35

U nas na predajni sa da predobjednat za 575 eur,ale zatial tiez len biela verzia :hm
Samsung Galaxy ACE 2
MakcuPikcu
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 23. 5. 2012 20:57

Podle testů na GSMareně má nejlepší zvukový výstup ze všech dosavadních telefonů.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 25. 5. 2012 17:04

A to i proti iPhonu 4S :-O ?
portapro
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka