Wave II píše:Když zadam ten CSC kod nebo co to je vůbec nerozumim tomu a dam tam to moje IMEI.. Nevim jestli to tak má být v Čr ..Objeví se mi tam jen XEZ a nic víc..
Dal bych sem Screenshot jen nevím jak
Máš oficiálnu česku distribúciu.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Wave II píše:Když zadam ten CSC kod nebo co to je vůbec nerozumim tomu a dam tam to moje IMEI.. Nevim jestli to tak má být v Čr ..Objeví se mi tam jen XEZ a nic víc..
Dal bych sem Screenshot jen nevím jak
kanon2012 píše:premyslim taky nad zmenou csc kodu protoze mam ORS a aktualizace stale veskere zadne... mam teda jeste jednu kontrolni otazkukdyz ten kod zmenim prichazim tim o zaruku nebo ne?
sikoericsson píše:Máš oficiálnu česku distribúciu.
kanon2012 píše:premyslim taky nad zmenou csc kodu protoze mam ORS a aktualizace stale veskere zadne... mam teda jeste jednu kontrolni otazkukdyz ten kod zmenim prichazim tim o zaruku nebo ne?
Mystix píše:hewlett62 píše:a) obecně Root >>> modifikován kernel >>> změna systému >>> žádná aktualizace ti již pravděpodobně nebude nabídnuta.
b) rootnul jsi přes ODIN / rootnutý kernel, anebo Chainfireho CF-Root 6.x @ SupoerSU??? To ti zvedlo Counter Flash >>> neoprávněná instalace nepodepsaného balíčku >>> žádná aktualizace běžnou cestou (OTA, KIES).
Musíš provést Unroot + TriangleAaway + (pokud jsi modifikoval kernel) nahrát zpět stock kernel z fw. LF2.
Žádný problém to není.
rootnul jsem přes ODIN a Kernel jsem nahrál CF-Root-SGS3-v6.3
Mohu tě poprosit o info jak udělat unroot a ten TriangleAway? A který Kernel tam mám nahrát?
Díky
Rech25 píše:hewlett62: Myslíš, že je normálne keď za tú istú cenu dostane kamarát vyšší výkon a lepšie funkcie ako máš ty ?
Preto sa štucháme v zmene firmware, lebo nechceme ho mať brandovaný. keď príde Android 4.1, ktorý prináša zásadné vylepšenia tak ho chceme mať tiež, prečo by sme mali čakať až niekoľko mesiacov, kým sa operátorovi uráči firmware uvolniť, ak vôbec.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků