Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hhitmen 21. 7. 2012 11:33

Zalezi jaky mate wifi router a jak je nastaveny.
U me doma na tomto routeru http://www.alza.cz/tp-link-tew-671br-d235410.htm frci rychlost na plnych 20Mb/s a i rychlost nacitani je bleskova :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Sam Sung 21. 7. 2012 11:40

Taky nemám doma na wifi problém s rychlostí. Bude to nastavením routeru.
Sam Sung
Junior

Odeslat příspěvekod zivjo 21. 7. 2012 12:19

jakou má teď aktuálně Vodafone rom pro SGS3? Odešel jsem když měli F1. Experimenty s ROM mě přestaly bavit,ale zrovna na tuhle prastarou ROM se vracet nechci.
zivjo
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 21. 7. 2012 13:18

Já mám doma TP-Link TL-WR1043ND, a internet přes wifi mi na telefonu běží kolem 35Mbit/s (net mám 100Mbit). Takže v tomhle si nestěžuji. U Vodafone v Plzni H+ kolem 8,2Mbit down a 4Mbity up.
Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KajaCuk111 21. 7. 2012 16:13

Jen pro informaci, dnes se na samfirmware objevil I9300XXBLFB XEZ.
Přímý odkaz http://www.hotfile.com/dl/163981567/7af ... Z.zip.html
Poprvé jsem to flešoval přes kies, ale protože po fleši mám problémy s malým jasem notifikační ledky, jdu to přeflešnout ještě jednou.
KajaCuk111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yooopi 21. 7. 2012 16:24

Aa, super, díky za info, už stahuju poslední firmware. Pak dej vědět, jak jsi dopadl s tou ledkou.
Yooopi
Junior

Odeslat příspěvekod gflash 21. 7. 2012 16:29

Zdravím lidičky
Na forum jsem přečetl seznam CSC kódů a také, že se to dá změnit např. z ORS na XEZ apod.

S3 jsem zakoupil brandovaný od vodafone CZ, a kdyz dam vyvolávací syntaxi CSC kodu, tak tam na vyber XEZ apod. nemam...Od operátora tam mám VDC.
Na výber mám pouze: ATL,CNX,CYV,MOB,MTL,OMN,PRO,QAT,SFR,SIM,SWC,TCL,TOP,VD2,VDC,VDF,VDH,VDI,VDP,VDR,VGR,VIP,VOD,VOP;

Netušíte prosím jaký CSC kod mam zvolit, abych mel nejnovější updaty?
Budu vam moc vděčný za odpověď a případné rady.

Jirka O:-)
gflash
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod svooka 21. 7. 2012 16:33

Původně jsem chtěl mobil koupit z tzv, šedého dovozu. to jste mě rozmluvili. Rozhodl jsem se pro nákup u operátora O2, ale jak jsem pochopil bude lepší kvůli aktualizacím koupě v obchodě. Je to tak?
svooka
Junior

Odeslat příspěvekod Yooopi 21. 7. 2012 17:14

Tak mě přeflešování nepomohlo. prostě v tom novým firmware mají nastavenej menší jas té notofikační ledky. Někdo si toho holt jenom asi nevšimne.
Yooopi
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 21. 7. 2012 18:31

uz ste nekdo zkousel psat sms pres mluvení? jde to celkem fanj akorat nevime jak udelat napriklad otaznik kdyz reknu otaznik napise to otazník a ne znamenko
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod Ferrykator 21. 7. 2012 18:40

tak jsem úspěšně také nainstaloval nový firmware a kóóóńečně,když dojde sms,tak i zahouká,doteď mi jen blikl displej a problikávala doida
Ferrykator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rech25 21. 7. 2012 19:24

Po nainštalovaní najnovšieho firmwaru mám jas LED diódy úplne rovnaký ako predtým.
Problémy som však objavil dva:
1, Pri widgete aktuálneho času (! Nie počasia) sa čas na hlavnej obrazovke dosť neaktualizuje. Napr teraz mám v notifikačnej lište 19:23, ale na domovskej obrazovke mám 18:02.
2, Nedarí sa mi byť neustále v kontakte na Facebooku, teda aby priatelia na chate videli, že nie som online ale môžu mi poslať správu na mobil. V nastaveniach facebooku som všetky notifikácie zapol, ale stále sa nepripájam na CHAT facebooku. S Google Talkom tento problém nemám.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 21. 7. 2012 19:32

Ano i já mám led svítivost stejnou ty hodiny mám to samé ale nepoužívám je mám místo nich tyhle fungují spolehlivě a ukazují operatora ram,počasí datum a budík. AdvancedClockWidget Pro.Jinak mi přijde že se vylepšila spotřeba baterky ubývá méně než předtím a vylepšil se i ten jas displeje což je potěšující.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Lazar33 21. 7. 2012 20:08

Ledka sviti po vcerejsi aktualizaci u me stejne.
Lazar33
Junior

Odeslat příspěvekod Wave II 21. 7. 2012 21:30

U mě také :-)
Jen tak na okraj se zeptam.. Doporučili byste mi nějaké živé pozadí aby to nerušilo čitelnost ikon?
Pokud možno zadarmo :-D
Wave II
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka