Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Ljuk_Skajvolkr píše:zdravím, mam mensi problem...porad mam na ikone Telefon malou ikonu 1..jako ze zmeskany hovor, ale zadny tam nemam to vim 100% asi to tam zustalo...nevite jak to dam pryc...restartoval jsem telefon, smazal protokol, ale porad to tam je..
Nemám S3, ale nemá přehrávač videa své vlastní ovládání jasu displeje?mardzi píše:Zdravim,pri spusteni videa obrazovka stmavne.Vie mi niekto poradit?Dakujem pekne za rady.
Stratos1 píše:Zdravím vyfotil sem pěknou fotku svým SGS3 a chtěl bych si ji dát na tapetu.. to sem také udělal ale chtěl bych ji spíše nastavit tak aby se mi posouvala zároveň s plochama když je posouvám (určitě víte co mám na mysli) nevíte jak na to?
![]()
Jinak fotka to je tahle
PS: bez úprav
Mystix píše:Tak přátelé ... včera jsem si nahrál na ext. SD kartu 6 giga mp3 a od té doby mi nefunguje načítání mediálních souborů. Neměl s tím někdo někdy problém? Soubory z ext. SD karty kde mám jen ty MP3 se mi nenačtou vůbec (přitom ve správci souborů je v poho vidím) a fotky, které mám přímo v paměti tel. se mi načtou jen některé ... fakt peklo ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků