Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Egee 15. 9. 2012 08:45

http://www.svetandroida.cz/ceska-hlasova-asistentka-antelli-dostava-update-201209
„Kvalitní produkt /systém nepotřebuje reklamu“
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod xixaocz 15. 9. 2012 17:38

Pro zajímavost, co zvládne Galaxy S III :)

GLONASS v letadle:

Obrázek

5 GHz WiFi:

Obrázek
xixaocz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mardzi 16. 9. 2012 09:21

Zdravim,pri spusteni videa obrazovka stmavne.Vie mi niekto poradit?Dakujem pekne za rady.
mardzi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alisek1 16. 9. 2012 10:19

Ahojte, prosím o radu jak přidat ikonu kontaktu na domovskou obrazovku, měl sem samsung galaxy s2 a šlo to bez problému,ale ted mám galaxy s3 a nemůžu to tam nijak dostat, podržím prst na displeji,dám přidat na dom. obrazovku,najedu do kontaktu ale kontakt se jen otevře ale nepřidá se na dom. obrazovku.
alisek1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miromen4 16. 9. 2012 12:29

Takova zakladni věc.....otevři menu a nahoře ťukni na nastroje což jsou widgety.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Ferrykator 16. 9. 2012 13:29

Ljuk_Skajvolkr píše:zdravím, mam mensi problem...porad mam na ikone Telefon malou ikonu 1..jako ze zmeskany hovor, ale zadny tam nemam to vim 100% asi to tam zustalo...nevite jak to dam pryc...restartoval jsem telefon, smazal protokol, ale porad to tam je :-( ..

v notifikační liště si zapni ikonu " oznamování " ;-)
Naposledy upravil Fíla dne 16. 9. 2012 13:46, celkově upraveno 1
Důvod: citace zkrácena
Ferrykator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beat 16. 9. 2012 14:10

mardzi píše:Zdravim,pri spusteni videa obrazovka stmavne.Vie mi niekto poradit?Dakujem pekne za rady.
Nemám S3, ale nemá přehrávač videa své vlastní ovládání jasu displeje?
Galaxy S2 to tak má..
Mluvím samozřejmě o vestavěném přehrávači.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod mardzi 16. 9. 2012 16:12

No jasne,som to ja ale vajcak,dik moc :-)
mardzi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stratos1 16. 9. 2012 18:07

Zdravím vyfotil sem pěknou fotku svým SGS3 a chtěl bych si ji dát na tapetu.. to sem také udělal ale chtěl bych ji spíše nastavit tak aby se mi posouvala zároveň s plochama když je posouvám (určitě víte co mám na mysli :-) ) nevíte jak na to? :-)

Jinak fotka to je tahle :-)
PS: bez úprav
Naposledy upravil Fíla dne 16. 9. 2012 19:42, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvek upraven
Stratos1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ajvn7 17. 9. 2012 00:11

zdravim, chtel bych se zeptat, jaky je rozdil mezi trojhmatem a pres nastaveni obnovit tovarni data? potom bych chtel poradit, zda nevite o nejake dobre aplikaci na nahravani hovoru, bez pipnuti? a jeste jedna otazka, nema nekdo informace o tom, kdy uz konecne bude k dispozici bezdratova nabijecka? Predem dekuji za odpovedi
ajvn7
Junior

Odeslat příspěvekod J. Raz 17. 9. 2012 05:06

2 ajvn7: Na nahrávání hovorů bez rootu mi jako jediný soft funguje Call Recorder Galaxy S2 & S3 od Killer Mobile. Uživatelé S2 si v diskuzi na Google Play stěžují na nefunkčnost, uživatelé S3 jsou ale spokojení. Já sám můžu potvrdit, že mi to na S3 BEZ ROOOTu (I9300XXDLI7) funguje jak má, obě strany hovoru jsou dobře slyšet a program nepadá. Jen je nutné v app provést na záložce Audio volbu Fix call recording - Manual settings - zaškrtnout Recording Strategy B.
J. Raz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GiFu 17. 9. 2012 07:41

Stratos1 píše:Zdravím vyfotil sem pěknou fotku svým SGS3 a chtěl bych si ji dát na tapetu.. to sem také udělal ale chtěl bych ji spíše nastavit tak aby se mi posouvala zároveň s plochama když je posouvám (určitě víte co mám na mysli :-) ) nevíte jak na to? :-)

Jinak fotka to je tahle :-)
PS: bez úprav

Už se to tady řešilo. Taky bych to chtěl. Vyzkoušel jsem všechny navrhovaný programy, ale stejně mi to nešlo :'( Chtělo by to něco ověřenýho s popisem instalace.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod Mystix 17. 9. 2012 08:36

Tak přátelé ... včera jsem si nahrál na ext. SD kartu 6 giga mp3 a od té doby mi nefunguje načítání mediálních souborů. Neměl s tím někdo někdy problém? Soubory z ext. SD karty kde mám jen ty MP3 se mi nenačtou vůbec (přitom ve správci souborů je v poho vidím) a fotky, které mám přímo v paměti tel. se mi načtou jen některé ... fakt peklo ...
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 17. 9. 2012 09:08

Tak se vsim jsem u tohoto telefonu spokojen. Jen nevim proc Samsung zvolil dost nizkou kvalitu zvuku :( Doufam, ze voodoo bude brzy hotove a kvalita u zaznamu pujde nahoru. Tady mate priklad videa, ze zvuk uplne postrada basy.

Jedna se o stock BTU rom bez rootu.
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Mystix 17. 9. 2012 10:04

Mystix píše:Tak přátelé ... včera jsem si nahrál na ext. SD kartu 6 giga mp3 a od té doby mi nefunguje načítání mediálních souborů. Neměl s tím někdo někdy problém? Soubory z ext. SD karty kde mám jen ty MP3 se mi nenačtou vůbec (přitom ve správci souborů je v poho vidím) a fotky, které mám přímo v paměti tel. se mi načtou jen některé ... fakt peklo ...

Cha ... tak už jsem zkusil zformátovat SD kartu, přehrát ROM, použít nějakou aplikaci na rescan a pořád nic. To je tedy slušný fail ...
Mystix
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka