Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rech25 28. 9. 2012 22:55

Tak to na čo každý čaká, teda Android 4.1. Jelly Bean už mám niekoľko dní a každý kto ho čaká, nech trochu pribrzdí. Najväčšie pozitívum je rýchlosť a viac RAM pamäte. Mínus je slabšia viditeľnosť LED diódy, ale obrovské mínus je neefektivita používania batérie. Tento problém má aj podľa iných zahraničných diskusií kopec ľudí. Moja osobná skúsenosť je, že telefón vydrží v priemere o 6 hodín menej ako vydržal s Androidom 4.0 ICS a príšerné je to nabíjanie. Teraz nabíjam telefón až 5 hodín z 2 na 100 percent a toto už nie je normálne. Snáď tento problém s batériou Samsung rýchlo zapláta. Mám pocit, že Samsung do Poľska, ako prvého trhu kde je Android 4.1. Jelly Bean dostupný vypustil oficiálnu betaverziu a nie plnohodnotný firmware pre tento telefón.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 29. 9. 2012 11:56

Přesně proto už se tady psalo že polsko to dostává první jen proto že se pasovalo do role pokusného králíka at si to tedy užijí.Není vždy dobré cpát do founu nevyzkoušené věci a zrušit proto zaruku staré pravidlo praví kdo si počká ten se dočká.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod R1S2 29. 9. 2012 14:02

Mystix píše:Žádné oficiální různé varianty pro ČR nejsou. Pouze 2 barevné. HW jsou všechny founy stejné.

Takže rozdíl mezi GT I9300 a I9300 není vůbec žádný?
Je to prostě jen marketingový tah prodejce?
Děkuju
Naposledy upravil Fíla dne 29. 9. 2012 14:31, celkově upraveno 2
Důvod: necituj vlastní příspěvky a nepoužívej Caps Lock
R1S2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhitmen 29. 9. 2012 14:21

Vzdy je oznaceni GT i9300.

Co jsem z odkazu pochopil, tak drazsi je k dostani ihned a ten levnejsi do 48hod.
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod vratu 29. 9. 2012 14:45

R1S2 píše:Zdravím vás,

chci vás prosím požádat o váš názor, jaký je rozdíl mezi modelem Samsung I9300 Galaxy SIII Pebble Blue (http://www.patro.cz/objects/1075755692.html (snad těmi linky neporušuji pravidla :roll: )) u nás za 14 266 Kč a modelem SAMSUNG GT i9300 Galaxy S III 16GB Blue (http://www.patro.cz/objects/1075881962.html) za 14 554 Kč...

Myslím, že to bude jen jiná distribuce :-) asi mají více dodavatelů
Naposledy upravil Fíla dne 29. 9. 2012 18:54, celkově upraveno 1
Důvod: citace zkrácena
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bejkos 30. 9. 2012 18:52

Zdravím, nevšiml si někdo na S3 hlášky: "Probíhá příprava SD karty" nebo "SD karta byla neočekávaně vyjmuta"? Samozřejmě s ní nic nedělám, dokonce jsem jí i podložil cigaretovym papírkem, takže se nemá šanci hnout a stejně když vemu telefon do ruky, tak to na mě občas vyskočí. Začínám to pozorovat asi tejden, předtim byl celou dobu klid, nebo jsem si toho nevšim. kartu mam Sandisk micro SDHC 32GB, takže v tom by snad bejt problém neměl. Taky mě to hlásí "aplikace Order and chaos se nečekaně zastavila" a to klidně i po restartu founa, přitom jí nevidim spuštěnou ve správci. Ale to jsem někde čet že za to může poslední verze hry. Poslední věc je že to po mě furt chce nějakou aktualizaci účtu Samsung, taky skoro deně a pomalu každý 3 dny se mě to znova ptá na heslo. Nic z toho se první 3 měsíce, nebo jak dlouho ho mam, nedělo. Je to na reklamaci, nebo se vám to děje taky?
bejkos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xeromax 30. 9. 2012 19:22

S kontom samsung to mam podobne, odomna pyta tak raz za tyzden heslo s hlaskou ze platnost relacie vyprsala
Priprava sd karty mi svieti len po restarte a nacitavani systemu
xeromax
Junior

Odeslat příspěvekod jackoneill 30. 9. 2012 19:48

Vidíš, na ten Samsung účet jsem zapomněl. Ptalo se mě to už 3x, tak jsem to nakonec potvrdil a je klid. Nicméně moc nechápu, co to mělo znamenat. K čemu a hlavně jak aktualizovat Samsung účet? :hm
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bejkos 30. 9. 2012 21:34

Tak to mi řekni, jak je možný že tebe 3x a mě už asi tak 20x? :grr: Asi mě nemaj rádi :-D
bejkos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod the_dolphin 1. 10. 2012 07:54

bejkos píše: Poslední věc je že to po mě furt chce nějakou aktualizaci účtu Samsung, taky skoro deně a pomalu každý 3 dny se mě to znova ptá na heslo. Nic z toho se první 3 měsíce, nebo jak dlouho ho mam, nedělo. Je to na reklamaci, nebo se vám to děje taky?

S tim samsung uctem to taky moc nechapu. Na telefonu se me to pta asi tak 1 tydne, ale nikdy nechce heslo. a na druhym nechce nikdy nic aktualizovat, za to se zase furt pta po heslu.nemam zdani, co to ma znamenat
the_dolphin
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 1. 10. 2012 09:59

Ano zlobí jim to od té doby co předělali vzhled ,i mě nejdou aktualizace a neustálá aktualizace učtu je hrůza.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod Kaprar11 1. 10. 2012 16:38

Několikrát denně po mě chtěl ten účet aktualizovat vypnul jsem na něm synchronizace a zatím mám klid musím zaklepat.
Motorola D160,D520,2xM3888,Amio,Telitel,Alcatel 501,2x 302,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,2x SE 108i,GT 5570 mini,2x S1 I9000,SIII I9300,S4 I9505,S5 G900F,3xTab3T111,N4 N910F,S7edge G935F,S8+ G955F,S9+ G965F,S10+G975F.
Kaprar11
Junior

Odeslat příspěvekod kajynka 1. 10. 2012 21:54

Problém s klávesnicí při používání XT9.
Ahoj, prosím o radu, už jsem se tu jednou pídila, radu jsem dostala, ale nefungovala :-(
Při psaní textu mi telefon při slově, který nezná, nenabízí žádnou možnost opravy. SII, kterou jsem měla předtím, to uměla v pohodě - nabízelo mi to řadu slov a pokud to moje chtěné nebylo v seznamu, na konci byla položka vložit slovo. tam jsem ho vyplnila, ono se uložilo do slovníku a pohoda. Teď mi to sice nabízí nějaký slova, ale když není ve slovníku, mám smůlu :-( sice můžu přes ikonku nastavení vlézt do prediktivního textu, dát můj seznam slov a vložit nové, ale je to jednak fakt hodně zdlouhavý a navíc ten seznam slov má jen určitou kapacitu, po jejím naplnění se smaže a musím všechno vkládat znova. děsný, fakt. Strašně to zdržuje při psaní smsek, jsem psavec a díky tomuhle mám tisíckrát denně chuť telefon rozšlapat.
Používám tu klávesnici, kde jsou 3-4 písmena na jedné klávese (nemůžu si vzpomenout na název, pardon :-D ) a ráda bych jí používala i nadále. nemáte někdo nějakej tip, prosím?
kajynka
Junior

Odeslat příspěvekod xeromax 2. 10. 2012 00:56

Co takto skusit pouzit qwerty klavesnicu? Pre "psavca" urcite vhodnejsia volba, len si na to treba zvyknut a potom to "pise samo" aj bez pouzivania XT9
xeromax
Junior

Odeslat příspěvekod kajynka 2. 10. 2012 05:05

To jsem zkoušela, ale prostě mi tahle klávesnice vyhovuje mnohem víc, líp se mi trefuje...
kajynka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka