Dobry den, u telefonu mi na dvou mistech praskl stredni stribrny ramecek. Da se nekde sehnat jako nahradni nadil? Nebo se da pouze koupit jako soucast displeje?
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
Poradil by mi prosím někdo dobrej držák na tento telefon, který ovšem drží na palubní desce(měkčený plast), nikoli na okně, koupil jsem jeden a ten absolutně nedržel, má někdo osobní zkušenost s nějakým kvalitním?
Mám SIII od května a od začátku používám kartu A-Data 32 GB Class 10. Telefon včera napsal, že paměťová karta se musí před použitím naformátovat. Tak jsem ji vyndal, dal do PC a zjistil, že naformátovat nejde, nezobrazuje ani kapacitu a ani se z ní nedá nic vytáhnout. Takže karta KO šla na reklamaci.. Naštěstí na ní nebylo nic, co by nebylo zálohované..
Zajímá mě, jestli jste se už s tím někdo setkali? Těžko říct, jestli za to může karta a nebo ji SIII k tomu nějak pomohla.. Vadný slot?? Karty používám různých foťácích, kamerách i profi a nikdy jsem se nesetkal s tím, že by takhle nějaká odešla. A navíc tak mladá
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu jak postupovat v mé pro mě dosti svízelné situaci.
Již předtím jsem tady na fóru psal problémy s opakovaným vypalováním displaye - půlka displaye tmavší na druhé patrné písmenka klávesnice na jednobarevném podkladu.
Poprvé cca před půl rokem mi byla reklamace u vodafonu uznána, ale ten samý problém se objevil opět. Před měsícem jsem telefon nesl tedy opět do vodafonu, jenže mi pár dní předtím než jsem ho tam zanesl spadl a odřel se mi rámeček. Zdůrazňuju, že je viditelné poškození jenom rámečku, display je netknutý.
Po měsíci čekání mi u vodafonu řekli, že reklamace nebyla v britexu uznána pro mechanické poškození rámečku. A když jsem si stěžoval, že vada očividně s odřením rámečku nesouvisí a objevila se již před půl rokem, kdy telefon byl bez odřenin a vše vyreklamovali, tak řekli, že rámeček je součástí displaye a tedy mám smůlu s jakoukoliv reklamací dalších poruch.
Dost mě to štve, protože je jasný, že ten pád s tím nesouvisí, když ta samá vada již jednou byla - vyměnili nějakou součástku displaye a vada je po celým zobrazovaním panelu a ne jen v odřeným růžku a prostě celkově je jasný, že se jedná o vypalovaní displaye, které občas u těchto typů bývá i když by nemělo přijít 2x během prvního roku užívání.
Tak Vás žádám o Vaše názory a rady. Klidně bych si ten rámeček zaplatil, když by vyreklamovali display nebo už nevím. Někde jsem četl, že dělají i výměnu pouze rámečku, ale snaha opět to zaslat do britexu bez poškozeného rámečku s tím, že mi to vyreklamují a nevšimnou si toho je zřejmě marná, protože počítám, že tam mají evidenci oprav. Proto mám zřejmě dvě možnosti - zajít si nechat udělat posudek nebo se na to vykašlat no.