Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod venca60 5. 9. 2013 21:23

Dobry den, u telefonu mi na dvou mistech praskl stredni stribrny ramecek. Da se nekde sehnat jako nahradni nadil? Nebo se da pouze koupit jako soucast displeje?
Canon EOS 50D, Canon EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM; Canon EF-S 17-85 mm f/4-5,6 USM IS; Canon EF 70-200 mm f/4,0 L USM
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 6. 9. 2013 19:06

Přečti si pár stránek zpět nebo použij políčko hledat a určitě se dovíš odpověď na tvé otázky. ;-)
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Spike26 7. 9. 2013 06:18

Venco, kurnik, juniorskej a nevis kde je vyhledavani? O ramecku je tu toho tolik, ze ja uz jsem si ho vymenil skoro sam :) no, nevymenil neboj. Nejde to.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mettax 9. 9. 2013 17:55

Poradil by mi prosím někdo dobrej držák na tento telefon, který ovšem drží na palubní desce(měkčený plast), nikoli na okně, koupil jsem jeden a ten absolutně nedržel, má někdo osobní zkušenost s nějakým kvalitním?

děkuji.
mettax
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cartee 11. 9. 2013 18:52

Zdravím borci. Mám dotaz, Když probudím telefon ze spánku (displej), tak mi displej modře problikne. Nevíte někdo čím to bude? děkuju za odpovědi
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod marten881 12. 9. 2013 22:23

Zdravím S trojkaři ;-)

Mám SIII od května a od začátku používám kartu A-Data 32 GB Class 10. Telefon včera napsal, že paměťová karta se musí před použitím naformátovat. Tak jsem ji vyndal, dal do PC a zjistil, že naformátovat nejde, nezobrazuje ani kapacitu a ani se z ní nedá nic vytáhnout. Takže karta KO šla na reklamaci.. Naštěstí na ní nebylo nic, co by nebylo zálohované..

Zajímá mě, jestli jste se už s tím někdo setkali? Těžko říct, jestli za to může karta a nebo ji SIII k tomu nějak pomohla.. Vadný slot?? :nenapadne Karty používám různých foťácích, kamerách i profi a nikdy jsem se nesetkal s tím, že by takhle nějaká odešla. A navíc tak mladá :-D
marten881
Junior

Odeslat příspěvekod udo 13. 9. 2013 18:10

Chci si koupit pametovou kartu asi 16Gb jakou by jste me doporucili.Jesli nejaka znacka blbne nebo je to jedno
udo
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 9. 2013 08:33

Kingston, SanDisk, Adata.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod LaLi_87 14. 9. 2013 19:52

Zdravím ma niekto skusenosti s týmto:

http://baterie-do-mobilnych-telefonov.h ... -eeb-ei1c/
LaLi_87
Junior

Odeslat příspěvekod udo 15. 9. 2013 12:57

Mam dotaz jak dam vlastni zvuk do sms?
udo
Junior

Odeslat příspěvekod Kaprar11 15. 9. 2013 13:21

Přesuň si zvuk který chceš použít do telefonu do složky Notifications poté ho už při nastavení zvuku pro sms objevíš.
Motorola D160,D520,2xM3888,Amio,Telitel,Alcatel 501,2x 302,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,2x SE 108i,GT 5570 mini,2x S1 I9000,SIII I9300,S4 I9505,S5 G900F,3xTab3T111,N4 N910F,S7edge G935F,S8+ G955F,S9+ G965F,S10+G975F.
Kaprar11
Junior

Odeslat příspěvekod xmenx201 15. 9. 2013 13:45

LaLi_87 píše:Zdravím ma niekto skusenosti s týmto:

http://baterie-do-mobilnych-telefonov.h ... -eeb-ei1c/

Proc externi kdyz muzes mit original interni 3000mAh :roll:
xmenx201
Junior

Odeslat příspěvekod LaLi_87 15. 9. 2013 14:10

Ja to potrebujem preto, aby som napr vo vlaku atd vedel dobit telefon alebo v prípade, ked sa vybíja telefon pri surfovaní po nete, internu nechcem.
LaLi_87
Junior

Odeslat příspěvekod stanli89 17. 9. 2013 10:48

Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit o radu jak postupovat v mé pro mě dosti svízelné situaci.

Již předtím jsem tady na fóru psal problémy s opakovaným vypalováním displaye - půlka displaye tmavší na druhé patrné písmenka klávesnice na jednobarevném podkladu.

Poprvé cca před půl rokem mi byla reklamace u vodafonu uznána, ale ten samý problém se objevil opět. Před měsícem jsem telefon nesl tedy opět do vodafonu, jenže mi pár dní předtím než jsem ho tam zanesl spadl a odřel se mi rámeček. Zdůrazňuju, že je viditelné poškození jenom rámečku, display je netknutý.

Po měsíci čekání mi u vodafonu řekli, že reklamace nebyla v britexu uznána pro mechanické poškození rámečku. A když jsem si stěžoval, že vada očividně s odřením rámečku nesouvisí a objevila se již před půl rokem, kdy telefon byl bez odřenin a vše vyreklamovali, tak řekli, že rámeček je součástí displaye a tedy mám smůlu s jakoukoliv reklamací dalších poruch.

Dost mě to štve, protože je jasný, že ten pád s tím nesouvisí, když ta samá vada již jednou byla - vyměnili nějakou součástku displaye a vada je po celým zobrazovaním panelu a ne jen v odřeným růžku a prostě celkově je jasný, že se jedná o vypalovaní displaye, které občas u těchto typů bývá i když by nemělo přijít 2x během prvního roku užívání.

Tak Vás žádám o Vaše názory a rady. Klidně bych si ten rámeček zaplatil, když by vyreklamovali display nebo už nevím. Někde jsem četl, že dělají i výměnu pouze rámečku, ale snaha opět to zaslat do britexu bez poškozeného rámečku s tím, že mi to vyreklamují a nevšimnou si toho je zřejmě marná, protože počítám, že tam mají evidenci oprav.
Proto mám zřejmě dvě možnosti - zajít si nechat udělat posudek nebo se na to vykašlat no.

Předem děkuju za Vaše rady a názory.
Standa
stanli89
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 17. 9. 2013 12:14

Pokud obchodník nechce uznat reklamaci, zbývá posudek znalce (ten ale nezaručí uznani reklamace), poté či připadne soud...
Terminator3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka