Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mahonay 9. 11. 2013 09:23

Při přechodu z jiné verze androidu se to doporučuje pro čistý chod telefonu.Je to jenom na tobě. Udělat to můžeš i po aktualizaci když ti bude něco blbnout.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 9. 11. 2013 17:08

Tak 4.3 na S3 je udajně plna chyb....jake mate zkušenosti ?
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod 99gretzky 9. 11. 2013 17:19

Taky jsem to četl a hromada lidí toho lituje a chce zpátky na 4.1.2 No moc se mi do toho nechce. :shock:
99gretzky
Junior

Odeslat příspěvekod venca60 9. 11. 2013 17:36

Tak jsem taky proved upgrade a prestala mi fungovat funkce VICE OKEN.... je to jen muj problem nebo s tim ma take nekdo problem?
venca60
Junior

Odeslat příspěvekod nikka86 9. 11. 2013 18:06

potrebuju poradit. muj androidik me zacina zlobit. dela si co chce. posledni dobou se seka. nemuzu obcas volat a pokladat hovory. mela jsem ho v opravne na vymenu LCD, mozna tobde tim.
dalsi otazka co je vse nutne mit zapnute, aby slapal))). kdyz jsem na netu porad ki naskakujou nejaky aplikace a reklamy. ukazujemi to nedostatek mista pameti. to nechapu. nemam tam skoro nic. please help.
nikka86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 11. 2013 18:41

Zkus obnovit tovární nastavení. A nevím, co chceš nastavovat, aby šlapal.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mahonay 9. 11. 2013 20:46

venca60: A dělal jsi před a po fleši full wipe ?
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka996 9. 11. 2013 20:47

Taky mi nejde více oken. Alespoň se mi vyřešil problém s otevíráním obrázků v apk.Dotekománie.
Jirka996
Junior

Odeslat příspěvekod stanli89 9. 11. 2013 21:00

Me prijde 4.3 verze o.k. jediny co me teda obcas stve, je horsi odemykani - obcas to docela trva nez se mi po zmacknuti tlacitka rozsviti displej abych mohl odemknout.. tak nevim co s tim, ale jinak jsem si zadnych chyb nevsiml..
stanli89
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 9. 11. 2013 22:03

Vodafone distribuce dostala update 7.11.2013 na Android 4.3. Co se týče dalších distribucí, zatím jsou updaty uvolněny velmi minimálně (uvolňování teprve začíná)...
Přílohy
sammobile.png
sammobile.com
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Man5on 9. 11. 2013 22:54

stanli89 píše:Me prijde 4.3 verze o.k. jediny co me teda obcas stve, je horsi odemykani - obcas to docela trva nez se mi po zmacknuti tlacitka rozsviti displej abych mohl odemknout.. tak nevim co s tim, ale jinak jsem si zadnych chyb nevsiml..
To zdlouhavý odemykání je peklo!
Man5on
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 9. 11. 2013 23:28

Ja odemykaci fičuru nepouživam..... takže jinak je vše v pořadku ? Tim myslim zakladni věci jako volani , SMS , NET , NAVI atd ?
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod stanli89 10. 11. 2013 13:34

Tak to jsem teda "rad",ze s tim odemykanim nejsem sam.. jelikoz je to ale vec,kterou clovek musi udelat pokazdy,kdyz se vezme telefon do ruky, tak je to fakt hodne spatny.. nekdy je to lepsi, jindy horsi, kdybyste nekdo vedel co s tim, tak urcite deje vedet (preferoval bych jakakoliv reseni,krom instalace custom rom, dekuji).
stanli89
Junior

Odeslat příspěvekod harvym 10. 11. 2013 14:22

Mě to s tou obrazovkou dělá taky. Někdy čekám i 10 sekund. Navíc mi přijde že se telefon rychleji vybíjí. Další problém mám když ukončím aplikaci kliknutim na home button. Tak se mi hrozně pomalu načítá domovská obrazovka. Nejdříve jen pozadí a za 3 sekundy ikony. Mám jen 2 plochy a jeden widget s počasím :-(

Psal jsem samsungu na FB profil tak jsem zvědav jak se k tomu vyjádří
harvym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xeromax 10. 11. 2013 23:15

to spomalenie je neskutocne, aj pri odomykani aj pri hovore ked je displej zhasnuty senzorom priblizenia a ma sa po oddialeni od tvare znovu zapnut trva celu vecnost, myslel som si ze to bolo tym ze som do telefonu dal tu irsku romku ktora bola uvolnena ako prva ale vidim ze je to aj pri offic. aktualizacii, aj s wipe cache/data. Aj baterka lezie dolu ovela rychlejsie ako na 4.1.2, asi si ju pekne krasne vratim spat, a pockam kym to soudruzi zo samsungu doladia, takto by sa telefon ako S3 spravat nemal
xeromax
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka