Samsung S5360(3) Galaxy Y - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 11. 7. 2012 23:29

Samsung S5360(3) Galaxy Y

rozměry a hmotnost: 104 × 58 × 11,5 mm, 98 g
displej: 3'', kapacitní TFT LCD, 240 × 320, 133 DPI
sítě: GSM (čtyři pásma), WCDMA (dvě pásma), GPRS, EDGE, HSPA (7,2|? Mb/s)
konektivita: microUSB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3,5mm jack
paměť: uživatelská 160 MB, baterie: 1 200 mAh
procesor: Broadcom BCM21553 (1× ARM1136, 832 MHz, 65nm), Broadcom BCM2763
operační systém: Android 2.3 (Gingerbread)
fotoaparát: 2MPx (1 600 × 1 200), video (320 × 240)
Obrázek
Tento "mobilek" používám už půl roku a nemůžu si ho vynachválit za cenu 2000Kč hodně muziky.
Dokonce se jsem rozjel i malý projekt.Tvorba Videonávodů (Root,Flash,Unbrick,Záloha).
Vše najdete na mém Youtube kanálu

Ale teď k věci:

Odezva a stabilita

V Galaxy mám oficiální Android 2.3.6,pokud do Galaxy nenainstalujete oficialní aplikaci Facebook tak systém běhá bez problému.
Padání a zadrhávání jsem nikdy nezaznamenal.Galaxy vydrží klidně i 4 dny bez restartu aniž by se sekal.

Display

Na slunci to není žádná sláva.Ale pokud mobil dobře nakloníte tak smsku si přečtete ale na koukání videa to neni.
Jinak ale barvy a podsvětlení jsou na dobré úrovni.

Multimedia

Při hudbě je zvuk čistý a dostatečný.Běžně mobil využívám jak pro Videa z YT tak i pro přehrávání hudby.
Fotoaparát není žádná sláva ale pro sdílení fotek na Instagram nebo Facebook se použít dá.
Fatální je ale kamera videa jsou opravdu hrozná viz.Ukázka

Výdrž a celkový dojem

Při intenzivním používání >30h,ale pokud pošlete pár sms a sem tam si zavoláte tak není problém 3-4 dny fungovat.
Můj celkový dojem je že mobil za cenu jedné nádrže auta je až hodně dobrý.
Problémy sním nemám až na kameru která je nepoužitelná.
Pro více informací koukněte na má videa která vám pomůžou v začátcích, samozřejmě všechno komentované Česky.
Naposledy upravil WHITE-CZ dne 12. 7. 2012 10:58, celkově upraveno 3
"Dobrý řidič umírá doma ve své posteli"
WHITE-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 12. 7. 2012 10:54

Dík za info trochu jsem to opravil :)
"Dobrý řidič umírá doma ve své posteli"
WHITE-CZ
Junior

Odeslat příspěvekod xatra 27. 7. 2012 19:14

Zdravím, vlastním tento telefon a po 8mi měsících od koupě se mi začíná odlupovat lak z toho "kovového" rámečku okolo displeje. Máte nějaké zkušenosti s reklamací této vady?
xatra
Junior

Odeslat příspěvekod ladissek 26. 8. 2012 16:49

Zdravím, potřeboval bych radu, kde najdu použít datové pakety?Došla mi mms a nechce se mi ukázat.Díky.
ladissek
Junior

Odeslat příspěvekod EronFHz 26. 8. 2012 23:39

řekl bych v nastavení -> bezdrátové sítě -> mobilní sítě
Samsung 530U (iCore5 2x1.6/2x2.3GHz, 4GB RAM, Intel HD 3000)
Asus 1015BX (AMD C-50 2x1.0GHz, 2GB RAM, Radeon 6250HD)
Samsung Galaxy Advance I9070P (2x1.0GHz, 768 MB RAM, NFC)
Samsung Galaxy Pocket S5300 (832MHz, 289 MB RAM)
EronFHz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VenaVapr 2. 9. 2012 08:28

Dobrý den.
Trošku jsem se hrabal v nastaveni S5363 a objevilo sem dole vlevo :
"Bezpečný režim"
Docela mi ta hláška vadí a nevím,jak se jí zbavit.
Díky za radu - Vapr.

// Fíla: Stejný příspěvek stačí napsat do jedné diskuze!
VenaVapr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VenaVapr 3. 9. 2012 16:41

Pro "Fíla" - omlouvám se,původně jsem položil dotaz do jiné sekce a potom opravil.
Zdravím - Vapr.
VenaVapr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4Ice-B 7. 10. 2012 10:37

Dobrý den, mohli by jste mi poradit jak mám na tomto telefonu vypnout chat na facebooku, tak aby mě ostatní neviděli? Děkuji za odpověď
4Ice-B
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rokr1 6. 12. 2012 11:30

Dobrý den,
Mobil Galaxy Y 5363 po ztrátě signálu mobil už nenajede když na to přijdu musím mobil vypnout a zapnout.Mezitím se mi nikdo nedovolá.
Nevím co s tím.Děkuji za odpověď Romana
rokr1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod abe.99 7. 2. 2013 19:54

Čau lidi, mám prosbu. Přítelkyně dostala Galaxy Y, jenže byl koupenej na Slovensku a tam jsou 100let za opicema a telefon je zablokovanej pro jiné operátory. Prý by měl existovat nějaký servisní kód na odblokování. Neví někdo kterej? Na netu už jsem jich našel desítky, tak bych nerad zadal něco špatně, aby to nebylo v háji ještě víc. Platit několik stovek v servisu se mi moc nechce, když vím, že jde jen o zadání nějakého kódu. Díky za odpovědi. email: abe.99@seznam.cz
abe.99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod funza 17. 2. 2014 18:04

Zdravím, mám problém. Aktualizoval jsem mobil a všechny aplikace bohužel po aktualizaci jsem zjistil že v mobilu v paměti není dostatek místa a tak už nemůžu instalovat aplikace do mobilu. Někde jsem četl že android 2 a výš už sám rozhoduje kam nainstaluje aplikace a když není v mobilu dostatek místa tak to prostě šoupne na sd kartu, ale to se pořád neděje.
funza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrgsx 16. 3. 2014 19:40

Dobrý den,když dám kopírovat kontakty ze SIM karty telefon píše "žádné kontakty".Přitom do jiného telefonu mi zkopírovat jdou.Máte někdo radu????
petrgsx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gigon 13. 8. 2014 19:23

Zdravim, narazil jsem na stejny problem u Samsung Galaxy Ace (GT-5830i). Vyzkousel jsem 4 sim karty - u dvou vse funguje bez problemu a kontakty jsou tam hned, u dvou nic - "Zadne kontakty". Vsechny karty funguji bez problemu v jinych telefonech. Kde muze byt problem? :hm
gigon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mawerick1980 17. 12. 2014 08:39

Zdravím,
mám telefon Samsung Galaxy Y GT-S5363. Telefon se mi stále restartuje: naběhne úvodní obrazovka s typem telefonu, pak obrazovka s logem O2 a pak obrazovka s logem Samsung a stále dokola. Zkoušel jsem "wipe data/factory reset" a "wipe cache partition" a nic to neudělá, restartování probíhá dále. Zkoušel jsem Odin, ale nikde jsem nenašel všechny potřebné soubory.
Díky za radu
Mawerick1980
Kolemjdoucí

Další stránka