Samsung I8190 Galaxy S III Mini - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hannys85 15. 9. 2013 17:03

Ahoj,

máte prosím někdo nějaký tip na funkční aplikaci sloužící na nahrávání hovorů na tomto telefonu ? To je asi největší mínus androidu i nokia na symbianu dokázala perfektně nahrávat hovory..
Nemám root telefonu. Android 4.1.2. vyzkoušel jsem velmi chválenou aplikaci Call Recorder od SKVALEX. Ale i přesto, že jsem měl vše dobře nastaveno a při nahrávání hovorů to i vypadalo, že apliakce nahrává, se po ukončení hovoru(ů) neobjevila(y) žádná(é) nahrávky..

Aplikací na marketu je hodně, vyzkoušel jsem zatím tři a vždy byl nějaký problém...
Můžete mi prosím zkusit něco doporučit ? Anebo pokud chci funkčně nahrávat, tak musím jít do rootu ? Nahrávání hovorů je pro mě jedna z nejdůležitějších apliakaci, ne-li nejdůležitější...Hlavně kvůli tohoto není s3 můj hlavní telefon a ještě stále používám E52.

Díky
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod lester555 16. 9. 2013 12:05

tak jsem s baterií zpátky kde jsem byl, včera v 17:00 nabitá na 100%, dnes ráno v 7:00 měla 60%
lester555
Junior

Odeslat příspěvekod japato06 17. 9. 2013 05:20

Děje se mi úplně to samé. Večer nabito 100% a ráno 70% a to mám vypnuté úplně vše a zapnutou úsporu baterie.
japato06
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod toma_s 18. 9. 2013 17:32

Ahoj mám takovej dotaz předevčírem jsem si stáhnul aktualizace ( ale stále mám verzi 4.1.2.) zatim jsem nějaké aktualizace nezpozoroval až na 2 jedna je ta,že přibyla aplikace na play knihy a druhá je ta,že se mi stumila hudba když poslouchám ať už na origo přehrávači nebo na hudba play písničky.Vyzvánění řve na plno když někdo volá ale jinak je to strašně potichu druhá věc je to že když pustim přehrávač tak to chvilku hraje na hlas ale pak se to najednou stlumí.Kupoval jsem si ještě novou kartu tak mě napadlo jestli by to nemohlo být třeba způsobeno špatným zkopírováním na kartu . Ještě mám takovej dotaz nevíte někdo něco náhodou o aktualizacích na 4.2 třeba.Nesetkal jste se s tímto někdo ? ? Díky moc za pomoc
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 18. 9. 2013 22:01

A potichu hraje veškerá hudba, kterou jsi si na tu novou kartu dal?
O aktualizaci zatím nic dle mně není. Možná ani nebude. Btw na aktualizace už si na Androidu dávám velký pozor, než jakoukoli stáhnout tak min týden počkám na reakce lidí a co vůbec nového přinesou.
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod toma_s 18. 9. 2013 22:22

V přehrávači jo v obou dvou,ale když si stahnu nějakou písničku a chci si ji přehrát tak to zase je nahlas
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod markinho 21. 9. 2013 22:28

Zdravím,po instalaci rootu pres Ódina mi mobil najede jen na hlavni obrazovku a znova se restartu je. Co s tím ? Mám galaxy s3 mini :mda:
markinho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmmjack 22. 9. 2013 09:06

Že by nahodit zpátky tovární ROM? Co jiného chceš poradit?
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod hannys85 6. 10. 2013 10:43

Ahoj,

s androidem víceméně začínám (dlouhou dobu jsem si nedokázal zvyknout na dotykáč a používal už bohužel mrtvou Nokii E52)a chtěl bych se zeptat na následující věc:

Když jsem v kontaktech a přejedu po kontaktu prstem doprava, tak se hned začne kontakt vytáčet (přejetím doleva se otevře nová zpráva). Toto mo vadí, protože se mi občas podařilo, když jsem si kontroloval poslední hovory, právě to, že jsem začal vytáčet kontakt... Dá se to nějak vypnout ?

A ještě zkusím znovu položit tento dotaz:

Chybí mi strašně aplikace na funkční nahrávání hovorů (i na "blbějším" symbianu nebyl problém nahrát v dobré kvalitě jakkýkoliv tel. hovor). pochopil jsem, že na androidu bz rootu budu mít nejspíš smůlu, je to tak ?

Díky
hannys85
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 6. 10. 2013 14:29

mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod marcello 27. 10. 2013 08:50

Zdravím všetkých majiteľov S III mini.
Riešim problém s manželkiným SIII mini a neviem si už rady. Zrazu prestal chodiť push gmail konta.
Predtým sám od seba mobil upozornil, že prišiel email a teraz sa o emaily dozvie až keď otvorí app gmailu.
Konto som odstránil a znova nahodil, odistnaloval aj NoLed app - myslel som, že ona je na vine, aj keď mesiac jej to išlo aj s NoLed bez problémov.
Neviete niekto, kde by mohol byť problém? V nastavení emailu - konta Gmail nič tak ako nastavenie periódy načítavania konta nie je. To má pri inom firemnom konte, ale pri gmaily je to nejako všetko automatika a nedá sa nikde podrobnejšie nastavovať blbinky imap pop3 atd.
Dik
Samsung Galaxy S10e; One UI 3.1, Android 11
Nokia Lumia 830, WM10, RM-984_1070
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 29. 10. 2013 23:41

A má zaplou auto synchronizaci?
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod marcello 30. 10. 2013 07:01

to mmmjack - jasné, že má, ale tú hlavnú - centrálnu.
Medzičasom som objavil v čom to bolo. Predtým som nevbehol pri nastaveniach do kolonky nastavenia menoviek, v domnení, že menovky, čo má nastavené pre rôzne emaily za základe filtrov Gmailu s tým nemajú nič spoločné.
A predstav si svet, že áno. Aj tam je synchronizácia a nemala začiarknuté ani jedno 1. všetko alebo 2. posledných 200 správ, mala 3. možnosť, že žiadna...............
Takže vyriešené aj NoLed je naspäť.

PS: len ma začína štvať, že si sám od seba telefón niečo zmení, čo od začiatku fungovalo a ani sa nenastavovalo, podobne ako jej s obľubou zmizne z ničoho nič z plochy widget tých 3 rýchlych kontaktov, resp. si prípadne sám od seba odtiaľ vyhodí fotky kontaktu.
Samsung Galaxy S10e; One UI 3.1, Android 11
Nokia Lumia 830, WM10, RM-984_1070
marcello
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 31. 10. 2013 10:33

No, to jsem měl právě na mysli, nastavení sync u mailu. To samé se mi stávalo na Wildfire s cyanogen modem, ale s továrním S3 zatím ještě naštěstí ne. Je třeba na ti občas kouknout když to začne blbnout no.
Tak pokud to bude dělat častěji, tak bych udělal tovární reset.
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 28. 11. 2013 08:05

Jak na zrcadlení displeje (Screen Mirroring) na LCD Samsung UE55F6800? TV píše "Připraveno k připojení. Chcete-li začít, spusťte v zařízení Allshare Cast". V mobilu ale aplikace Allshare Cast není a nikde se mně ji nepodařilo stáhnout. Sdílení souborů (obrázky a videa) přes Samsung Link funguje. Díky
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka