Samsung I8190 Galaxy S III Mini - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod barešák 2. 1. 2014 20:33

Zdravím, nevím jestli ti pomůžu, skuz otevřít tuto záložku: http://www.spusti.net/mobile.php
Najdeš tam spoustu televizí, některý jdou některý moc ne, aby jsi moh koukat tak potřebuješ VPlayer nebo MX player, sportovní tv většinou jdou v pohodě, v prohlížeči mít ikonu domovsky stránky, jedinej prohlížeč kde jsem ji našel je dolphin, ten umí i Flash videa, zkoušel jsem pustit ten tvůj odkaz na dolphinu a tv mi funguje, i to přepínání na další stránku, zatím jsem s ním nejvíc spokojenej.... Tak to Zkus....

-- 2. 1. 2014 21:36 --

Jo je pravda že mám sgs4 ale na manželčiným sgs3 mini mi to funguje stejně...

-- 2. 1. 2014 22:23 --

Jo tak jsem to ted vše zkusil na s3mini a v nastavení dolphinu zatrhneš že chceš mít ikonu domů, potom si nastavíš domovskou stránku, třeba seznam, skoušel jsem to sportlemon.tv a to opravdu nejde, proč to nevím, na s4 mi to jde, to spusti.net jde i na s3mini a přehrávač MX player, tak snad budeš spokojen.... dolphin je pěkně svižnej, bohužel záložky si tam musíš nacvakat, nejdou synchronizovat.....
barešák
Junior

Odeslat příspěvekod polda3 15. 1. 2014 10:44

Ahoj,mam dotaz.Koupil jsem manzelce SIII mini.V mobilu je Android 4.1.2,Kdysi jsem cetl ze by na tento telefon mela byt i aktualizace na Android 4.3.Nemohu to nyni odzkouse,jelikoz jsem v zahranici a manzelka doma.A ta to neumi.Nevite jestli je,nebo bude tento FW 4.3 k dispozici na SIII mini?Dekuji za odpovedi
polda3
Junior

Odeslat příspěvekod barešák 15. 1. 2014 16:48

Zdravím, myslím že S III mini žádná aktualizace v dohledný době nečeká, android 4.3 byl a je určenej pro S III a S IV, jo a S IV čeká během února android 4.4 Kit kat.... Takže zatím bohužel....
barešák
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 15. 1. 2014 17:44

Dost pochybuji, že vůbec kdy přijde. A potřebuješ ji k něčemu?
Pokud nutně, tak jedině alternativní ROM - Cyanogen apod.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod polda3 17. 1. 2014 10:08

Aktualizaci nutne nepotrebuju,ale pokud me pamet neklane,tak jsem nekde cetl cca pred 3 mesici ze i SIII mini by se mela dockat aktualizace na 4,3. Ale oni nekdy pisi a situace je pak jina.No jen jsem se zeptal.
polda3
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 17. 1. 2014 13:03

Říkám vůbec bych na to nespoléhal, mini není vlajkovou lodí takže naprostý nezájem ze strany tamtungu je tak nějak očekávátelny. Navíc už má dávno svého nástupce. Ani nevím jestli by 4.3 něco výrazného přinesla, ty zvěsti ze bude na Mini jsem taky kolikrát četl ale byly to kachny.
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod Nery 17. 1. 2014 19:17

Většinou ty aktualizace pro okrajové modely stejně staly za ho...
Nery
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lutzi 17. 1. 2014 19:39

No já osobně S3 Mini mám a bohužel mám také jen 4.1.2 jak tady píše @polda3
No několikrát jsem četla že v 1/4 roku by měla aktulizace na 4.3 přijít,ale moc tomu nevěřím i když bych také byla moc ráda.
Lutzi
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 19. 1. 2014 20:06

Lutzi:
Můžeš mi říct, proč bohužel 4.1.2? A proč bys byla moc ráda za 4.3, co konkrétního by ti přinesla? Že bys to tak potřeboval? Ono mít vyšší čísilko ve verzi Androidu, abych moh machrovat před kamarády?
No offence...
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod Lutzi 19. 1. 2014 20:19

@mmmjack: Nemám důvod machrovat a nikdy jsem nemachrovala.Jinak jaký mám přesný důvod je snad jedno.
Lutzi
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 19. 1. 2014 21:01

Aha, no tak pak nechápu, proč tady naříkáš na to, že není update na 4.3? Když potřebu na něj přejít jsi nezdůvodnila? Protože pokud k tomu ten důvod nemáš, pak není nad čím naříkat, jen se snažím tady říct, že je to úplně zbytečné.
Octavia IV Combi
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod barešák 23. 1. 2014 09:12

Skutečně není nad tím proč smutnit, mám 4.3 na S4 a nenašel jsem žádný rozdíl, jen to že spousta aplikací blbne, pravděpodobně nejsou ještě uspůsobený na 4.3, jediný klad který jsem našel je delší výdrž na baterku, ale s tím S3 mini problém nemá.... Takže nelitujte že není aktualizace, nic podstatnýho stejně nepřinese.... :-D
barešák
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 23. 1. 2014 09:41

Já bych třeba rád na SIII mini funkci zrcadlení obrazovky na Smart TV. To by snad měl umět 4.2. Nebo se pletu?
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod mmmjack 23. 1. 2014 14:04

No vždyť to říkám pořad...
Ovšem s tou vydrží to ses moc netrefil, můj Mini vydrží sotva 20 hodin provozu, a to se snažím mít WiFi vypnutou pokud ji nepotřebuju (takže jedu na 3G pokud možno). A nejsem sám na to nadávají všichni pokud vím. Nabíjim každý den přes noc, druhý den se mi občas stane že ani nedojedu dom z práce a už je pod 20%
mmmjack
Junior

Odeslat příspěvekod barešák 24. 1. 2014 21:03

No a manželce vydrží dva až tři dny, ale je pravda že když byl novej tak si tam natáhla nějakou blbou hru a telefon vydržel sotva 20 hodin, musel jsem odinstalovat vše co jsem neznal a náhle vydržel tři dny, teď ji závidím, mě SGS4 vydrží sotva 24 hodin....
barešák
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka