od mirek_mobil 7. 12. 2011 18:17
Zdravím,
mám tyto 4 otázky k Samsung Xcover 271:
1) Změna typu telefonního čísla u kontaktu.
Jak při editaci stávajícího kontaktu v mobilu změnit jeho výchozí telefonní číslo na jiné?
Při zakládání nového kontaktu je to jednoduché - výchozím se stává to, které vyplním dříve, tedy u jednoho kontaktu mobil, u jiného třeba telefon do práce. Ale jak postupovat při pozdější editaci daného kontaktu kontaktu, když to výchozí chci změnit?
2) Změna pořadí zobrazování na příjmení, jméno.
Jak nastavit, aby se při zobrazování i editaci kontaktu uvádělo nejprve příjmení a až pak jméno? Postup uvedený v příručce (totiž Kontakty - Volby - Nastavení - Pořadí zobrazení) nefunguje, tj. fakticky se neprojeví: stále se totiž zobrazuje jméno jako první.
3) Program pro správu kontaktů, SMSek, poznámek, úkolů i schůzek.
Existuje nějaký program, v němž bych mohl na PC spravovat nejen kontakty, ale i SMSky, poznámky, úkoly a události-schůzky, které mám v mobilu? Oficiálně doporučený Samsung Kies toto vůbec neumí, tj. vůbec není schopen mi zobrazit mé SMSky, úkoly, poznámky ap., které mám uloženy v mobilu. Umí to ale např. skvělý program MyPhoneExplorer, jenže ten si bohužel nerozumí s mobilem Samsung Xcover 271.
4) Přetažení úkolů, událostí a poznámek z Ericssonu K750i do Samsung Xcover 271.
Jak do mého nového mobilu PŘETÁHNOUT úkoly, události-schůzky, poznámky z mého starého mobilu Sony Ericsson K750i? Program MyPhoneExplorer, který sice skvěle spravuje pro K750i všechny tyto věci neumí export do takového tvaru, aby to následně bylo možné importovat do programu Kies a z něj případně do mobilu Xcover.
Děkuju za jakýkoliv tip.
Mrek