paja.butcher píše:Zdravím, nedávno jsem si pořídil 271 a mám několik dotazů na znalejší :
- při přepínání T9 z malých na první velké písmeno se mi občas stane, že telefon stejně začne psát znovu malé, je to normální nebo věcí FW? Já jsem hned po koupi aktualizoval FW takže nemám zkušenost.
- trochu mě zarazily různé nemožnosti (tlačítko pro vypnutí zvuku při zvonění, aby tlačítkum šli přiřadit různé funkce, nejen rychlá volba na nějaký kontakt) a tak mě zajímá, jestli s tím jde něco dělat, upravený FW nebo nějaké neoriginální FW, u Siemensu to bylo běžný, tady nemám ponětí, tak se rád nechám poučit
- jdou vypnout datové přenosy jinak než smazáním profilu pro připojení?
- a závěrem jestli opravdu nelze mít různé tóny pro zprávy pro různé kontakty nebo sem to zatím jen nenašel
Díky
T9 nepoužívám a teď se mi toto chování nasimulovat nepodařilo.
Vypnout zvuk při zvonění by mělo jít podržením bočního tlačítka pro ztlumení hlasitosti.
Co se týče rychlých voleb, tak při vypnuté inteligentní domovské obrazovce, lze naprogramovat na čtyřsměrnou klávesu libovolná funkce telefonu.
FW upravovat nejde, jen v servisním menu přenastavovat nějaké funkce, třeba běh java aplikací na pozadí.
Datové přenosy vypnout nejdou, jen odstraněním zmíněného profilu.
Bohužel pro lze nastavit pouze jeden SMS tón pro všechny kontakty, stejně tak je to u mailů.
&Joint& píše:Ahoj, prosím o info, jak je na tom 271 s citlivostí na signál. Mám doma slabotu a musím chodit ven, drahá polovička s nejlevnější Nokií volá po celým baráku Díky za odpověĎ
Ze zkušeností z šumavských hvozdů mohu říct, že 271 je na tom s citlivostí na signál velice dobře a tam kde si chytré telefony už nezavolaly, tak 271 pořád jela
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)