Samsung I9500 Galaxy S4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kolega 3. 5. 2013 16:43

curdas píše:To: KOLEGA: Signal GSM jsem nesledoval nikdy, ale S4 mam wi-fi signal i na zahrade, kde jsem se pred tim S3 temer nechytal.

To já citlivost na GSM zase sleduju, protože sem na horách a co chvíly ve stínu nějakého kopce je signál citelně slabší a to je pak znát třeba i nějaký ten AL "okrasný" kryt. Ale jinak si mě uklidnil, Díky :-) . Nakonec jsem přece jenom šel do černé. Bílá mi připadá taková spíš holčičí barva (tím se ale nechci nikoho dotknout), jen mě to tak připadá.
OM-D E-M1 a M.Zuika |12-40/2,8|45/1,8|60/2,8|75-300/Rll|
kolega
Junior

Odeslat příspěvekod Egee 3. 5. 2013 16:55

Viděl jsem někde už hliníková záda na S4.
„Kvalitní produkt /systém nepotřebuje reklamu“
Egee
Poslední varování

Odeslat příspěvekod curdas 3. 5. 2013 17:47

Hliníkový záda jsem si koupil na S3 a hned letěly do koše. Bránily signálu všeho. Wifi GSM a hlavně GPS.
curdas
Junior

Odeslat příspěvekod Karl Kopfrkingl 3. 5. 2013 18:25

curdas píše:Ja nechapu, co furt vsichni maji proti plastu. Telefon je lehci, jde vymenit baterka a kdyz uz jsou zada telefonu poskrabana, no tak si za 300 koupím nový.

Nepolemizuji o funkčnosti - zde rozhodně pro telefon +. Já mám prostě problém se vzhledem a provedením, které není hodno přístroji za 17t - to je celé.
iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green
...pojď stoupat jak dým... 8-)
Karl Kopfrkingl
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Honza20 3. 5. 2013 18:34

Karl Kopfrkingl
Jak jsi tady psal o tom občasném lagováni, tak zkus vypnout prdlevu mezi animacema. Někdo tady o tom psal, že mu to hodně pomohlo.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tylakk 3. 5. 2013 19:14

Tak ho také mám, ví někdo jak rozchodit adobe flash player? Respektive aplikace, hry, videa, které to potřebují? Stáhnul jsem si adobe flash player, nakopíroval do telefonu a přes total commander nainstaloval, ale stejně to nejde. Ví někdo jak na to?
Samsung Galaxy S4 - Black
tylakk
Junior

Odeslat příspěvekod jarek.hricko 3. 5. 2013 20:07

Na to pocasi zkuste In-Pocasi pouzivam a jsem spokojen.
Alcatel OT Max, Alcatel OT 501, Nokia 3310, Nokia 6100, Samsung SGH E 330, Nokia N73, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 5300, Nokia E65, Nokia 5310 XpressMusic, Nokia 5230, Nokia C5 5MP, Huawei Ascend G300
jarek.hricko
Junior

Odeslat příspěvekod Rech25 3. 5. 2013 22:18

Mne sa na počasie páči táto česká appka: https://play.google.com/store/apps/deta ... ocasi.free

Ako nastavím to makro. Fakt sa to nedá. Mne to príde ako blbé riešenie spoliehať sa na nejakú kórejskú automatiku.
Poradte akú appku na to počasie, kde nastavím živú tapetu. Nechápem prečo Samsung odstránil tapetu Veterné počasie, Go Weather mi nevyhovuje. Viete o lepšej ?

A čo prosím Vás robí ten inteligentný nástroj menom ,,Opická čítačka,, konkrétne mám namysli čo to vie s bežným textom.

Vie už niekto o kóde pre poľskú verziu ? Rád by som si to nastavil, lebo ako vždy samsung bude prvé update sypať práve Poliakom a myslím, že to potrebuje update ako soľ. Foťák treba vylepšit a pridať to FM rádio. To mi fakt chýba.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod kolega 3. 5. 2013 22:43

Rech25: Makro-režim a jiné fičurky pro focení jdou pěkně nastavit v aplikaci Camera FV-5, používám ji na SGS2, ale placenou verzi. Na S4 ji vyzkouším snad za týden :-)
OM-D E-M1 a M.Zuika |12-40/2,8|45/1,8|60/2,8|75-300/Rll|
kolega
Junior

Odeslat příspěvekod Dj Addams 3. 5. 2013 22:49

Caute.Tak uz aj ja mam S4 white.lagy su ale male.podobne ako s3.cim presne a kde sa to da zrychlit.tie animacie okna 1x-10x?ake dat hodnoty aby to pomohlo?ale nic tragicke to neni proste som zvyknuty...
len mam trosku problem v galerii.daju sa vam foto a obrazky dat na cely displej?mne nie,stale tam mam dole nahlady v oknach a hore tu listu s nazvom albumu a moznostami zdielat a zmazat.. na s3 to po par sekundach ci kliku na foto zmizlo tu je to stale a neviem co urobit aby to zmizlo..vdaka za help :) inak tel pekny,je krajsi ako s3 nazivo.a mate displej pekne v strede cely,myslim oklo displeja.sa mi zda ze vrch ju obraz uplne zarovno so sklickom iank dole a na bokoch cca 0,2 mm vidno cierny ramik (boky) displeja.ako keby bol o trolinku posunuty hore displej no mozno je to ok neviem :)
LG OLED65E6V
Philips 58PFL9955 Cinema 21:9 3D
Philips HTS 9800W
Philips BDP9600
Mobil:
Samsung Galaxy S9 Plus
PC:
Intel i7 4930K
32GB Ram
Asus Rampage Extreme IV
Msi GTX780Ti SLi
Win 10
Asus ROG Swift PG384Q
Dj Addams
Junior

Odeslat příspěvekod swenak 4. 5. 2013 01:58

curdas píše:Ja nechapu, co furt vsichni maji proti plastu. Telefon je lehci, jde vymenit baterka a kdyz uz jsou zada telefonu poskrabana, no tak si za 300 koupím nový. Ja jsem videl iPhone 5 po mesici pouzivani. Zada byly doskrtany, katastrofa. A co ted s tim?

Já osobně nemám nic proti plastu, ač víme dávno, že budoucnost patři aluminiu :-) Mám ale hodně proti plastu, který používá Samsung. Někdy mám pocit, že vynaložili strašně moc času a peněz, aby udělali co nejhorší a nejnepříjemnější plast, co jde. Samozřejmě, je to nadsázka, ale i můj univerzální dálkový ovladač je do ruky příjemnější a mám z něj pocit větší solidnosti a kvality, než z Galaxy, přitom ovladač stál tak 1500,-Kč a Galaxy je cenou o řád jinde.
swenak
Junior

Odeslat příspěvekod curdas 4. 5. 2013 02:08

Hmm. Věc názoru. Podle mě je zpracování o třídu výš než na S3. Jo, cena není lidová, ale konkurence ty ceny taky hodně napálila. Kolik stojí Xperia a HTC One?
curdas
Junior

Odeslat příspěvekod koderluk 4. 5. 2013 08:15

A jak to vypada s mini verzi nevi nekdo kdy bude?
koderluk
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 4. 5. 2013 08:42

Dj Addams píše:...len mam trosku problem v galerii.daju sa vam foto a obrazky dat na cely displej?mne nie,stale tam mam dole nahlady v oknach a hore tu listu s nazvom albumu a moznostami zdielat a zmazat.. na s3 to po par sekundach ci kliku na foto zmizlo tu je to stale a neviem co urobit aby to zmizlo..

Funguje to stejně jako u SIII. Kliknu na fotku, informace (náhledy, sdílení) zmizí. Kliknu, objeví se znovu.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod michalreznar 4. 5. 2013 08:45

Jen pro info, T-Mobile by měl mít ve svých značkových prodejnách zásoby obou barev už od čtvrtka... Sranda je, že jako jediný z mobilních operátorů (aspoň v některých obchodních centrech) :-))

Jinak telefon je super - hlavně chválím displej, WatchOn :-), fotoaparát (opravdu krásné fotografie) či posouvání stránek podle posunu hlavy (dobrá sranda). Nevýhodou paměť, která je pouhých 9GB, po instalování aplikací a 1 hry (hra má 2GB), zbývá 5GB místa a vzhledem k tomu, že se aplikace a hry nedají přesouvat na kartu, je to vskutku žalostně málo...
michalreznar
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka