Samsung I9190 Galaxy S4 Mini - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RoSch 2. 4. 2014 14:37

2 lnterista:
Přesně jak píše jinryd o příspěvek nade mnou.
Navíc předpokládám, že aktualizace se ti nabídla při prvním naběhnuití telefonu, což je optimální nechat hned aktualizovat, než si začneš s founem hrát :D
Apple iPhone 16 Pro Max 512GB/Natural Titanium | iOS 18.3|| Apple Watch Ultra 2 | watchOS 11.3 ||
Apple MacBook Air 13" M3 10-GPU 16GB 512GB Space Grey | macOS Sequoia 15.3 ||
Apple AirPods Max | Apple AirPods Pro 2 | Apple HomePod mini
RoSch
Junior

Odeslat příspěvekod lnterista 2. 4. 2014 15:13

aktualizaci FW mam automatickou a kdyz jsem ted zkousel manualne aktualizovat tak to napise ze mam aktualni. Akorat mi to ted napsalo ze mam asi 13aktualizaci jako mapy, google atd. ale to s tim asi nesouvisi.

RoSch: nic se nenabidlo akorat ty mapy atd.
Přílohy
Screenshot_2014-04-02-16-03-21.png
lnterista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RoSch 2. 4. 2014 16:05

Jj, máš aktuální (předpokládám Vodafone). Ty mapy apod. jsou aktualizace aplikací ;-)

www.sammobile.com/firmwares/3/?download=25206
Apple iPhone 16 Pro Max 512GB/Natural Titanium | iOS 18.3|| Apple Watch Ultra 2 | watchOS 11.3 ||
RoSch
Junior

Odeslat příspěvekod lnterista 2. 4. 2014 16:15

ano mas pravdu :) jeste mam jeden problem a hapruje mi signal...teda spis doma. Stara Nokia to nedelala ale u S4 mini mam chvilku 3 nekdy 1prouzek atd. Myslis ze i to muze byt ten problem?
lnterista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RoSch 2. 4. 2014 17:06

To mi dělá doma taky (bydlím v přízemí), když mám nastavený režim sítě na Automaticky, takže doma zapínám režim Jen GSM, jelikož jedu přes wifi ;-)
RoSch
Junior

Odeslat příspěvekod lnterista 2. 4. 2014 17:53

tak jsem dal tovarni nastaveni vsechny mozny blbosti jsem povypinal a zatim nic nenainstaloval(krome widget battery reborn) a tvari se to docela v poho...no uvidime jinak diky moc za cas a cenne rady

no tak ted jsem dal aktualizaci tech aplikaci a za par minut 5procent v ... nechapu proc to zere jak kulturista :o(
lnterista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RoSch 2. 4. 2014 22:00

Tak při aktualizacích se dá větší spotřeba baterky pochopit ... stahují se data a zároveň běží instalace, takže větší zatížení CPU, apod.
Dej tomu pár dní čas, třeba si baterka sedne. Já osobně jí pro klid duše ještě nechávám 1-2x do měsíce téměř vybít (cca na 5%).
Jako základ - pokud používáš ve větší míře Wi-Fi připojení, tak zruš upozorňování na otevřenou síť ... viz. bod 2.) ZDE ... to taky trochu papá ;-)
RoSch
Junior

Odeslat příspěvekod lnterista 2. 4. 2014 23:15

ja uz to mam podle toho navodu a i podle youtube ale diky moc...mozna to moc resim a jak rikas mel bych tomu dat cas
lnterista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yeaah 5. 4. 2014 16:40

Ahoj, prosim poradte mi. Za kolik se da tento telefon koupit.. Vidim ceny okolo 5600Kč. To budou urcite sedivky..co by mi hrozilo, kdyz bych neco takoveho koupil?? Pripadne, jak poznat sedivku? Chci urcite plne funkcni a spolehlivy telefon. Dekuju ;-]
yeaah baby!
yeaah
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 4. 2014 19:51

vzhledem k přístupu Britexu k opravám oficiálních mobilů určených pro ČR, bych už asi dneska neuvažoval a vybral telefon od spolehlivého eshopu, který šedivky dodává..
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod Mary.CLS 10. 4. 2014 08:39

Náhlé vybíjení baterie
Prosim vás potřebovala bych poradit. Mám S4 mini cca pů roku a ze začátku to zřalo děsně baterie, přes noc 20% a to nenám spuštěné žádné aplikace, ani wifi nebo mobilni net. Pak sem si tam nainstalovala CLEAN MASTER a vše se dalo do pořádku a baterie ubyla přes noc jen 2%. Pak sem nainstalovala antivir od Cleanu a opět mi to zřalo 20%, odinstalovala a teď mi přes noc nestačí ani 30%. Nevím vůbec co s tím. Poraďte prosím někdo. Sem zoufalá :(

yeaah píše:Ahoj, prosim poradte mi. Za kolik se da tento telefon koupit.. Vidim ceny okolo 5600Kč. To budou urcite sedivky..co by mi hrozilo, kdyz bych neco takoveho koupil?? Pripadne, jak poznat sedivku? Chci urcite plne funkcni a spolehlivy telefon. Dekuju ;-]

Šedivky to být nemusí. Švagr ho taky prodává za cca 5000 nebo 4000 od T-mobilu a cena je taková, protože ho nikdo nechce koupit.
Naposledy upravil Fíla dne 11. 4. 2014 00:35, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky slouřeny, používej tl. UPRAVIT
Mary.CLS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jinryd 11. 4. 2014 08:47

tovární nastavení ^^
"Všichni mluví o tom jak piju, ale nikdo o tom jakou mám žízeň"
jinryd
Junior

Odeslat příspěvekod dr._lukas 12. 4. 2014 18:10

Mary.CLS píše:Šedivky to být nemusí. Švagr ho taky prodává za cca 5000 nebo 4000 od T-mobilu a cena je taková, protože ho nikdo nechce koupit.

To je dobré vědět, kámoš měl na něj zálusk a co čtu, nic moc to není..prostě klasická 150 verze střední třídy od Samsungu ;-)
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod filip2000d 23. 4. 2014 17:17

Můžu se vás prosím zeptat na to v čem se liší s4 mini black edition od té normální. vím že zadní kryt je z imitace kůže, ale dá se sundat a nahradit krytem s view. díky
filip2000d
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 4. 2014 20:43

Je problém věnovat 10 vteřin googlu a najít si to?
http://m.mobilmania.cz/cerna-edice-sams ... ?textart=1
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka