Samsung N9005 Galaxy Note 3 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HANScz_ 1. 1. 2015 16:05

cartee : no to je mi jasné,jsou tam dvě položky,jedna má za účel tě upozornit když máš spen vytáhnutý z telefonu a někde ho necháš ležet a odejdeš od něj a ta druhá je ta co píšu výše,jen mě zajímá na co teda je ta funkce je protože ať ji zapneš ne bo ne na ničem se to neprojevuje,jestli když není detekce vypnutá jde používat jiný spen a hlavně,jestli to někdo z lidí tady diskutujících zkoušel nebo to používá a má s tím "osobní" zkušenost,myslím prakticky,ne že někde něco slyšel,nebo si to asi jen myslí,nějaké teorie a pod. mi bohužel moc nepomůžou,děkuju.
HANScz_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cartee 1. 1. 2015 16:09

S tímhle nemam teda zkušenosti...mě jedno brčko stačí ;-)
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod HANScz_ 1. 1. 2015 16:10

Antwort :díky,a ten z dvojky fachčí úplně stejně jako ten origo na trojku? asi sjedu někam kde mají nějaký ten telefon vystavený a vyzkouším to,oni maji většinou vystavené všude atrapy ale v mobilní pohotovosti jsem viděl několik starších kusů vystavených,tam by to snad šlo,nechce se mi kvůli tomu hned kupovat nový když nový stojí skoro pětikilo a z ebay jsem si nechal nějaký čína šmejd poslat ale s tím to tak nefungovalo...
HANScz_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mfrolka 2. 1. 2015 09:21

Nase nej aplikace na Note 3 a proc....( prosim napiste svoje pro inspiraci)
Moje :
Handy profiles ( autom. prepinani profilu den /noc dle nas. casu )CIA ( identifikace volajiciho )
Andy clock ( nocni svitici hodiny)
File hide expert ( heslem skryte soubory )
Sledovani zasilek ( sledovani baliku u vetsiny prepravcu staci cteckou nacist carovy kod)
QR ctecka seznam ( ctecka carovych kodu )
mfrolka
Junior

Odeslat příspěvekod preludeman 4. 1. 2015 22:22

Swype klávesnice (ta je bezkonkurenční), YoWindow počasí (skvělý live wallpaper který ukazuje jak venku do opravdu je), a jednoznačně transport tycoon deluxe (openTTD) pro zkrácení dlouhé chvíle s vysokým potenciálem využití s-penu...
preludeman
Junior

Odeslat příspěvekod machacvaclav 6. 1. 2015 14:00

Po instalaci Androidu 5.0, po delší době mi začalo psát "unified daemon ( eur ) se zastavila". Nevíte o co jde? Jinak odkliknu ok a jede se dál,aniž by to na další funkce mělo vliv.
machacvaclav
Junior

Odeslat příspěvekod obeliksxxl 10. 1. 2015 14:02

dobry den mam problem s uznanim reklamace praskleho displeje samsung galaxy s3 note dokazete mi nekdo poradit tímto problemem je mesic stary a jsem zdrcen pristupem autorizovanych servisu samsung je to kopa vypočítavych ..... prosim o pomoc displej praskl ve klipovem(flipovem) pouzdre
obeliksxxl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 10. 1. 2015 14:07

Jen tak sám od sebe praskl? Na mechanické poškození se záruka, pokud vím, nevztahuje.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Cooker 10. 1. 2015 14:55

Tady není co radit - u mechanického poškození máš smůlu. A upřímně, viděl jsem několik prasklých displejů, ale žádný nepraskl sám od sebe aniž by mu bylo pomoženo. ;-)
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 10. 1. 2015 15:03

Asi silou vůle :hm

Pojištění na "blbost" si příště sjednej.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cartee 10. 1. 2015 15:33

přesně prasklý displej neokecáš...tohle ti nikdo neuzná, ikdyž se ti to třeba opravdu stalo v tom pouzdru, ale sám od sebe nemohl prasknou, to je neskutečná blbost..musel jsi telefon někde prohnout v kapse nebo tak něco...mě se tohle stalo na note 2 a bylo mi trapný to dávat na zaruku aby na mě nekoukali jako na idiota :D každopádně oprava 3850 i s prací u Britexu...
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 10. 1. 2015 15:59

Jak jste na tom s rámečkem? Telefon mi nikdy nespadl, od začátku nošen v pouzdře a mám ho prasklý u tlačítka hlasitosti a u S-penu...
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 10. 1. 2015 16:11

tak přesně z tohoto důvodu jsem nechtěl flip, jelikož jsou hrany telefonu odkrytý..Já to mám v pohodě, mám gumovej klasickej kryt od celly..je super a na displeji tvrzenou folii a telefon mi drží.
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod HANScz_ 13. 1. 2015 09:49

Těžko soudit co se stalo že ti ten displej praskl ale když se koukneš na tyto dvě videa a uvidíš kolik toho ten telefon vydrží než na něm něco praskne tak mi osobně přijde tvrdit že to prasklo samo od sebe docela jako trapas....
https://www.youtube.com/watch?v=cvLTU0r2HR0
https://www.youtube.com/watch?v=FwM4ypi3at0
HANScz_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mfrolka 13. 1. 2015 12:05

Tak na video jsem se dival a jen pro info SIII me vypadla na zamkovku a rozbila sa tam dotikovka ( zkousel jsem si ji menit sam ,nahradni z netu 300 a pri odrezavani jsem rozmackl i dispay , takze vymena i z displejem za 3500 obal byl, ale nic pres display, pak jsem dal obal i z predni stanou a ted v prosinci vypald z kapse jak jsem sedel na zidly otevrelo sa pouzdro a zase se rozflakla dotikovka o nohu tocici zidle pad z 0,5 m tak jsem si koupil note 3 a na dispay jsem dal tu pevnou folii (co ji rikaji tvrzene sklo ) zada a boky v silikonovem obalu a telefon mam v kapsicce na remenu na kalhotech . A pri kazdem pouzivani se desim ze znovu spadne .... Ale co delat ,kdyz nedelaji odolnou tu vyssi radu ...sice odolny ale vybyvove mrzaka nechcu ....
mfrolka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka