Samsung N9005 Galaxy Note 3 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hujerot 20. 7. 2015 20:30

To jsem take nasel, ale nedari se mi dokoncit pozadovanou registraci...
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod mfrolka 20. 7. 2015 20:49

Po aktualizaci me zacalo blbnut BT HF s octavii sposi se az po rucnim odklepnuti na 2 a 4 pokus predtim chodilo automaticky a super ( nastaveno to mam stejne ) nevim co stim a doma me nekdy pripoji misto wifi na 4g to taky nedelalo
mfrolka
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 21. 7. 2015 07:03

Hujerot: Pokud se ti nedaří registrace na sammobile můžeš zkusit stáhnout tady. http://samsung-updates.com/details/3405 ... UGNG1.html
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 21. 7. 2015 14:35

Dekuji, zkusim to. Pro downgrade je jedno, jestli se jedno o Odin 3.09 nebo 3.10?
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 21. 7. 2015 15:21

Řekl bych že jo, já pořád používám 3.09. Jenom doporučuju předtím udělat zálohu, protože když sem dělal downgrade na Notu 4 tak se tel. zaseknul na logu a musel sem udělat obě wipe. :)
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 21. 7. 2015 15:34

Tak mne to nechce ke stazeni pustit a pise, ze uz jsem jednou stahnul....nakonec se mi podařilo dokončit registraci a stahuji....dík
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 21. 7. 2015 18:58

Jen tak mezi náma. Wipe data/factory reset je základem úspěchu přechodu na jinou verzi androidu.
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 23. 7. 2015 14:52

Hujerot píše:Tak mne to nechce ke stazeni pustit a pise, ze uz jsem jednou stahnul....nakonec se mi podařilo dokončit registraci a stahuji....dík

Tak jsem v jednom kruhu...po downgradu na kk je vse ok, jakmile nechám stáhnout aktualizaci na lízátko, přestane se chytat GPS...
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 23. 7. 2015 16:04

Reliks píše:Řekl bych že jo, já pořád používám 3.09. Jenom doporučuju předtím udělat zálohu, protože když sem dělal downgrade na Notu 4 tak se tel. zaseknul na logu a musel sem udělat obě wipe. :)

Wipe dělat před nebo po downloadu FW?
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 23. 7. 2015 16:23

Já dělám obě wipe vždycky až po flešnutí FW, ale někdo doporučuje i před...
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 26. 7. 2015 19:00

Nakonec jsem musel tam nacpat lízátko přes Odin a facha...
GPS se připojí, ale ta doba...zkoušel jsem Here a Route66

Reliks píše:Já dělám obě wipe vždycky až po flešnutí FW, ale někdo doporučuje i před...

Vyzkoušel jsem více navigaci (Here,Beonroad,Route66) a pokud pominu delší dobu na fixaci GPS, tak se během navigace odpojuje, v huste zastavbe se odepne a celkem i pozice neodpovídá realitě.
Naposledy upravil Fíla dne 28. 7. 2015 19:11, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod mfrolka 3. 8. 2015 23:32

Ahoj po aktualizaci blblo HF tak jsem dnes dal továrního nastavení a uvidíme ...jaky používáte flash player aby chodily videa ... používal jsem dophin a už nejede ani ten
mfrolka
Junior

Odeslat příspěvekod Hujerot 5. 8. 2015 16:18

Ahoj, chci se zeptat, jestli i Vám se přepíná nastavení přesností lokace? Nastavím jen GPS a za chvíli je tam opet to nejpřesnější. ..poradíte, jak na to?...Děkuji předem
Hujerot
Junior

Odeslat příspěvekod mfrolka 6. 8. 2015 18:33

posilam chybu v aktualizaci 5.0  pri zamcenem telefonu se nepripoji k HF pri odemcenem se spoji v poradku  udela to i v bezpecnostnim rezimu .pri novem  naparovani s autem zadam pin 1234 pak to chce potrdit pristup k sim  to dam ..a pak v horni liste pribyde zamecek Smart lock  a po kliknuti na nej vis foto   co stim?
Přílohy
Screenshot_2015-08-06-17-48-56.png
mfrolka
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka