Bohužel nejde nijak vyhledat. Ani v seznamu všech aplikací není. Není to problém Picassa ale aplikace Galerie. Prozatím jsem stáhnul alternativu a defaultní galerii nepoužívám. Nicméně nejde ani vypnout.
Druhou věcí, která mě trápí je proximity senzor. Když ukončím hovor a oddálím telefon od hlavy, displej se rozsvítí až tak po 3 vteřinách. Nepozorujete podobný problém? Není to nijak závratný problém ale někdy zkrátka potřebuji hovor ihned ukončit a takhle čekám jak blbec až se rozsvítí.
Jaký ste dostali k telefonu adaptér? Já s výstupem 5V a 1A. Problém je, že originální bezdrátová nabiječka chce 2A adaptér a ten se samozřejmě musí dokoupit. Takhle sice nabijí ale velmi pomalu. Diodou nabiječka signalizuje, že nemá dostatečný proud.
Když už jsme u té nabiječky. Pořídil jsem si i zadní nabijecí kryt. Bohužel se vyrábí jen v černé a bílé. Nicméně faktem je, že je trošku tlustši než kryt původní a telefon už tak není takový hubený miláček

Každopádně díky větší tloušťce přikrývá fotoaparát a ten už tedy nevystupuje a nepoškrábe se. Zveda se ale trošku váha, nejspíš kvůli cívce umístěné v krytu. Tolik k mým zkušenostem a poznatkům.