Samsung SM-G900F Galaxy S5 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cartee 6. 4. 2015 16:50

jj, já, teda přítelkyně :-)
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr99 6. 4. 2015 17:05

I ja jsem presel z Note 2 na S5...nezvykl jsem si na mensi display(a hlavne to jak je telefon velky a ma "jen" 5 palcu)
Navic diky 2GB RAM a TW prakticky neexistuje mit vice aplikaci otevrenych(telefon je zavre)

Ted mam Note 4
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 4. 2015 17:21

Mě přijde na něco malé i Note 4, mám ještě Lumii 1520.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 4. 2015 17:21

Tak nemá smysl přecházet na S5 z Note 2 pokud to tak správně chápu
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 4. 2015 17:22

Má, nemá.. Jak pro koho. Sám snad víš.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cartee 6. 4. 2015 17:25

úplně jednoduše. přítelkyně je spokojená maximálně, šla z note 2 do s5. já bych do toho nešel.. je to malý, pokud jsi zvyklej na velký displeje tak jdi do note 3 nebo 4..urcite ne do menšího.. jinak já jsem zkoušel Z2. ráno mi přišla a večer jsem ji posílal zpátky a omlouval jsem se mýmu note 3 že jsem ho chtěl dát pryč :-D:-D takže asi tak k přechodu ;-)
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Nagano80 6. 4. 2015 17:29

No právě tak díky ;-)
XBOX FOREVER :D
Nagano80
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 10. 4. 2015 11:29

Konečně nový Shealt :) vypadá fajn asi to je překopané jako z S6, vzhled jednodušší, mi se to tak líbí zatím za mě ok :) Snad to něčím nedoku...
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mato1168 16. 4. 2015 17:36

Pred nejakym casom bola uvolnena aktualizacia ktora vracala naspet tichy rezim.Kedy a ci vobec by sa mala objavit aj na Slovensku?Telefon mam z telekomu
mato1168
Junior

Odeslat příspěvekod matty7 16. 4. 2015 18:39

Tak já mám pořád verzi 5.0.0. Nevíte, kdy bude uvolněna verze 5.0.1?
matty7
Junior

Odeslat příspěvekod therage 27. 4. 2015 20:41

Zdravim panove. Nedavno jsem si poridil S5 a stve me jedna vec. Pokazde jak stahnu, vyfotim nebo se podivam na nejakou fotku v galerii vyskoci mi hlaska, ze je zadano prihlaseni do Picassy. Jak to vypnu?
therage
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 27. 4. 2015 21:35

Zkus zmrazit Picassy.
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior

Odeslat příspěvekod therage 28. 4. 2015 00:55

Bohužel nejde nijak vyhledat. Ani v seznamu všech aplikací není. Není to problém Picassa ale aplikace Galerie. Prozatím jsem stáhnul alternativu a defaultní galerii nepoužívám. Nicméně nejde ani vypnout.

Druhou věcí, která mě trápí je proximity senzor. Když ukončím hovor a oddálím telefon od hlavy, displej se rozsvítí až tak po 3 vteřinách. Nepozorujete podobný problém? Není to nijak závratný problém ale někdy zkrátka potřebuji hovor ihned ukončit a takhle čekám jak blbec až se rozsvítí.

Jaký ste dostali k telefonu adaptér? Já s výstupem 5V a 1A. Problém je, že originální bezdrátová nabiječka chce 2A adaptér a ten se samozřejmě musí dokoupit. Takhle sice nabijí ale velmi pomalu. Diodou nabiječka signalizuje, že nemá dostatečný proud.

Když už jsme u té nabiječky. Pořídil jsem si i zadní nabijecí kryt. Bohužel se vyrábí jen v černé a bílé. Nicméně faktem je, že je trošku tlustši než kryt původní a telefon už tak není takový hubený miláček :D Každopádně díky větší tloušťce přikrývá fotoaparát a ten už tedy nevystupuje a nepoškrábe se. Zveda se ale trošku váha, nejspíš kvůli cívce umístěné v krytu. Tolik k mým zkušenostem a poznatkům.
therage
Junior

Odeslat příspěvekod maniakfuck 29. 4. 2015 23:36

Zdravím, myslíte, že muže mít něco společnýho zpráva od T-Mobilu ve 4 odpoledne: "Dobrý den, už za chvilku můžete prohánět LTE sit u nás..." s tim, že už asi 2 hodiny nemám signál? :D ale ani fň, z ničeho nic, restartoval jsem mobil, vypnul jsem mobil,vyndal baterku, vyndal i simku a nepomohlo...

edit: já teda signál mám plnej (aspoň podle ukazatele na displeji),ale nemůžu telefonovat ani psát sms, natož jít na internet :D ani nápis t-mobile se mi nezobrazuje na liště.
maniakfuck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kunyak 5. 5. 2015 10:04

Třeba se to zlepší ... dnes jsem obdržel aktualizaci asi 382 MB .... telafón mám od T-Mobile :)
http://live.samsung-updates.com/index.p ... e=SM-G900F
Kunyak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka