Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lukinicz 6. 12. 2014 06:35

Ještě bych zmínil jednu super vlastnost u NOTE 4 a to je rychlé nabíjení. Za cca 1.5 hod. skoro z 0 na 100 %.
lukinicz
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 6. 12. 2014 16:57

Už ho mám skoro měsíc doma a zatím spokojenost, ale měl bych pár otázek na zdejší experty. :-) Telefon mám od T-Mobile.

1) Jde někde zaškrtnout u fotoaparátu Makro režim? U Galaxy SII to šlo (min. zadat režim text, teď ho nemám u sebe, tak nevím přesně, jak to tam bylo) a tady ho nemohu nikde najít.

2) Co jsem koukal na Youtube, tak by měla být k dispozici položka Home Screen, také ji tam nikde nemám... Je to jen záležitost telefonů od T-Mobile, nebo to tam mohu nějak dostat?

3) Jde Vám odškrtnout v nastavení počasí na úvodní obrazovce u aktuální polohy upozornění na počasí (přijímat upozornění na možnost deště, atd.)? Mám to světle šedé a nelze to odškrtnout.

3) Jde Vám v nastavení - zamknout displej odškrtnout efekt odemknutí? Také to mám šedé a nelze mi to odškrtnout.

4) Už se Vám stalo, že se Vám Note 4 samovolně restartoval? Mně se to stalo zatím 2x. Jednou při procházení SMS před cca 4 dny a znovu dnes při prohlížení fotografií. Snad to nebude mít vzestupnou tendenci...

5) Ještě jedna otázka ohledně počasí. Aktualizuje se Vám dle aktuální polohy? Mně to stále ukazuje město, které jsem tam zadal, i když jsem někde úplně jinde. Nezmění se to, ani když bydliště v počasí smažu. U Galaxy SII jsem s tímhle problém neměl, tam se počasí samo aktualizovalo.

Předem děkuji za odpověď. :-)
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 6. 12. 2014 17:27

Makro nejde bohužel
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 6. 12. 2014 22:21

Daemond666: s počasím ti neporadím neboť ho nepoužívám,,, taky mám T-Mobile ale z Polska, a restarty mě zatím netrápí,,, ten Home screen v menu taky nemám, ale k tomu nastavení domovské obrazovky co je na tom videu se dostaneš přitažením dvou prstů na domovské obrazovce,,, ten efekt odemknutí mi jde zvolit jen když nemám zvoleno zabezpečení...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod sune2009 7. 12. 2014 18:12

tak dnes se mi už dvakrát stalo, že se telefon odpojil od sítě. bohužel jsem to vždy zjistil po x hodinách, protože nahoře svítí třeba 3 čárky ze čtyř, ale když člověk dá dolů notifikacni lištu tak tam je pouze tísňová volání. fakt super u telefonu za tyhle prachy.
když jsem dal manuálně se připojit k operátorovi, tak tam běželo deset minut kolečko, že probíhá registrace k síti a nic. pomohl jedině restart.
btw. mám tmobile a telefon zakupovan taky u nich
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 7. 12. 2014 18:57

Pokud máš killery jako třeba clean master tak to dej ihned pryč, protože tohle je neskutečný zlo..ja to měl na mým note 3 a měl jsem taky problémy ale jak jsem to dal pryč tak vše ok..
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod n7610 7. 12. 2014 19:22

Pro počasí by jsi měl Mít zapnutou položku UMÍSTĚNÍ v liště pak se to mění podle toho kde jsi , co se týče clean Master a CM security tak maximální spokojenost s funkčností obou programů mám note 2 android 4.4.2
n7610
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daemon666 8. 12. 2014 09:27

Všem děkuji za odpovědi. :-)
Home Screen jsem dle rady madmaxkimi našel, ten efekt mi ale bohužel nastavit nejde, když vypnu zabezpečení, tak mi zmizí celé pod menu uzamknutí, dokud opět nenastavím zabezpečení. Nevím, jestli nedělám něco špatně.

Makro zamrzí, ale i tak to text nafotí obstojně.

Počasí ještě potestuji, ale tohle jsem podle mě zkoušel a umístění nastaveno mám.

Každopádně ještě jednou děkuji. :-)

Jinak zatím bez dalšího restartu, ale co mi začíná trochu vadit, je zvuk z repro. Třeba teď ráno po zapnutí telefonu mi přišla SMS a nebyl to úplně čistý zvuk. Nevím přesně, jak to popsat, prostě to lehce chrčelo/rachtalo. Šel jsem do nastavení zvuku (pouštěl různé melodie) a tam to udělalo 2x a pak byl zvuk zase čistý... Taky se někdy před spuštěním zvuku ozve lupnutí v repro.
Chrastění/lupání se mi objevuje někdy i u volání ve sluchátku, ale to zatím dávám za vinu "ladění sítě" na Pardubicku a Hradecku. Tak snad to potom přejde. :hm
Jak jsem se na Note 4 těšil, tak teď jsem lehce rozčarovaný. Spokojenost zatím je, ale doufám, že se to vše postupem času vyladí do 100% spokojenosti.
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cardi 8. 12. 2014 16:00

clean master je nejvetší hov.,.. co existuje vživotě bych to do mobilu nedal :X měl to otec a dělá to jenom neplechu.
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 8. 12. 2014 19:11

Asi bych zkusil full wipe a kdyz nepomůže tak servis ale skoro vzdy kdyz delal samsung různé kraviny tak pomohlo
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod sune2009 9. 12. 2014 22:34

killery už nějaký čas nepoužívám, dnes se mi to stalo znovu, dělá to jen když mám režim sítě včetně LTE, pokud dám max 3G,tak se to nestalo... Ještě jednou a půjde to z domu.
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 10. 12. 2014 02:13

sune, zkus hard reset, me to nastesti nedela, ale mam cinskou verzi Dual-SIM.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod mberdych 10. 12. 2014 08:36

Nekde jsem zaznamenal, ze si lidi co pouzivaji LTE stezuji na problemy se signalem.
mberdych
Junior

Odeslat příspěvekod sune2009 10. 12. 2014 08:49

U iP6 se mi to nestalo za ty 3 týdny,co jsem ho měl a to samé u G3(ale tam LTE doporučují taky vypnout,ale nekupuji si nejlepší telefony,abych měl vypnuté rychlá data)
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 10. 12. 2014 10:29

Note 4 od T-Mobile a přechází mezi LTE-3G-E naprosto v pohodě. (Klep, klep na dřevo).
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka