Už ho mám skoro měsíc doma a zatím spokojenost, ale měl bych pár otázek na zdejší experty.

Telefon mám od T-Mobile.
1) Jde někde zaškrtnout u fotoaparátu Makro režim? U Galaxy SII to šlo (min. zadat režim text, teď ho nemám u sebe, tak nevím přesně, jak to tam bylo) a tady ho nemohu nikde najít.
2) Co jsem koukal na
Youtube, tak by měla být k dispozici položka Home Screen, také ji tam nikde nemám... Je to jen záležitost telefonů od T-Mobile, nebo to tam mohu nějak dostat?
3) Jde Vám odškrtnout v nastavení počasí na úvodní obrazovce u aktuální polohy upozornění na počasí (přijímat upozornění na možnost deště, atd.)? Mám to světle šedé a nelze to odškrtnout.
3) Jde Vám v nastavení - zamknout displej odškrtnout efekt odemknutí? Také to mám šedé a nelze mi to odškrtnout.
4) Už se Vám stalo, že se Vám Note 4 samovolně restartoval? Mně se to stalo zatím 2x. Jednou při procházení SMS před cca 4 dny a znovu dnes při prohlížení fotografií. Snad to nebude mít vzestupnou tendenci...
5) Ještě jedna otázka ohledně počasí. Aktualizuje se Vám dle aktuální polohy? Mně to stále ukazuje město, které jsem tam zadal, i když jsem někde úplně jinde. Nezmění se to, ani když bydliště v počasí smažu. U Galaxy SII jsem s tímhle problém neměl, tam se počasí samo aktualizovalo.
Předem děkuji za odpověď.