Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavtoo 3. 4. 2015 21:16

Dotaz, taky máte nad postavičkou android v recovery mode (vol+ - power button - home button) červený vykřičník nad otevteným pupkem?
Měl jsem to u staré SIII a tam mi odešla základní deska, tak jsem si myslel, že je to tím, ale u měsíc starého telefonu mě to překvapilo.
Je to normální?
Díky.
pavtoo
Junior

Odeslat příspěvekod rk.lord 5. 4. 2015 17:02

Ahojte, tak jsem zkusil aktualizaci od VF, telefo nejde parádně, bez chyb, řekl bych daleko svižněji než při Kit Katu, má to i tichý režim, jediný problém - nemohu připojit a najít handsfree jabru, což mě docela zaskočilo :( Máte někdo podobný problém?

EDIT: tak odvolávám :D musel jsem na na handsfree dlouze podržet tlačítko :D
rk.lord
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yes-man 5. 4. 2015 19:15

Ahoj,

narazil jsem na problém s mým Note 4. Když uskutečním hovor (je jedno, jestli odchozí, nebo příchozí), v 90% případů se mi Note během vyzvánění odpojí od datové sítě a po hovoru se už nepřipojí. Pomůže až restart. Zkoušel jsem to řešit s operátorem (T-Mobile), ale nepomohla výměna SIM, ani "reset" mého tel. čísla. Obnovení továrního nastavení taky nepomohlo. Telefon mám necelé dva týdny a tento problém pozoruju asi tak týden. Bohužel jsem neměl možnost v telefonu vyzkoušet jinou SIM, ale chtěl bych se zeptat, jestli s tím někdo nemáte nějaké zkušenosti? Díky
Yes-man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 4. 2015 22:35

Pokud ho máš z eshopu, tak ho do dvou týdnů vrať a kup jiný.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Yes-man 5. 4. 2015 23:28

Z e-shopu ho mám, ale výměnu jsem bral jako poslední možnost. Pokud by to byla jen nějaká prkotina, která se dá opravit z domova, tak bych byl rád:-)
Yes-man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Halko 6. 4. 2015 00:39

Ahoj,
chcu se zeptat na aukru jsem našel inzerát, kde týpek prodává demo verzi notu.. prý tam nejde vložit sim a nejde volat jinak všechno jede. Máte s tím nějaké zkušenosti? Konkrétně jak je to blokované a jestli se to dá odblokovat... :)

http://aukro.cz/samsung-n910-galaxy-note-4-i5225566288.html
Halko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reliks 6. 4. 2015 09:14

Nemá to GSM modul takže to nikdy jako tel. fungovat nebude. Má to využití max. jako tablet.
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod fanes64 6. 4. 2015 13:43

Zdravím všechny příznivce SG Note 4. Nedávno jsem si koupil právě tento mobil a jsem s ním velmi spokojený. Má však některé malé nedokonalosti. Tak např. zkoušel jsem si nahrát svou poznámku, kterou mobil převádí z řeči na text. Leč ouha. I když mám CZ distribuci od T-Mobile, tak jsou tyto poznámky převáděny jen a pouze do anglického textu!? Nevíte jak by se tato nedokonalost dala vyřešit? Nebo snad novější OS Android 5.0.1 tento problém odstraní? Nebo nějakou appkou?
Také se chci ještě zeptat zda někdo nevíte, kdy asi T-Mobile uvolní aktualizaci na verzi 5.0.1. Děkuji za odpovědi.... :-)) :hm
fanes64
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 6. 4. 2015 14:06

Musíš si stáhnout češtinu resp jazyky které chcete a asi máš navíc vybranou anglicky jazyk
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 6. 4. 2015 14:16

ja bych se k tomuto zeptal. Kdybych mel nastavenou anglictinu a psal cesky treba SMS bez diakritiky a bez T9. Funguje rozpoznavani psaneho textu po pismenach?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod fanes64 6. 4. 2015 15:33

Mám nastavenou samozřejmě češtinu ale v nainstalované aplikaci již od výrobce (S-note) je tato možnost namluvenou řeč převádět na text v délce 5-ti minut ale není tam žádná jiná volba jazyků jen angličtina! což je docela podivné, že takový telefon jako Note 4 toto nemá vyřešené???!!!
Díky za radu... :-)
fanes64
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 7. 4. 2015 08:55

Zdravím přítomné, měl bych taky dotaz. Jak dlouho vám vydrží baterie? Přešel jsem z Note 3 a beterie se hrozně rychle vybíjí. U Note 3 jsem večer sundal z nabíječky a ráno 98%, tady při stejné akci 73%, je to normální? Vše mám vyplé, teď jsem i kde co zakázal, ale stejně se rychle vybíjí. Nemáte zkušenosti co žere, co mám vypnout, aby tel. vydržel déle. Je mi jasný, že pokud si s ním hraju, tak procenta mizí před očima, ale jde mi o to, že pokud na něho nesahám, tak aby vydržel dýl nabitý. Díky za rady.
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod paolous 7. 4. 2015 09:33

To normální rozhodně není, když ho večer odpojis, mel bys mít kolem 97 procent ráno.
Baterka drží dobře, samozřejmě když mydlis hry tak se večera nedožije. ...
paolous
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 7. 4. 2015 10:28

To je mi jasný, ale já ho nabiju a vůbec na něho nesahám. Celou dobu je zhaslý a nic se s ním neděje. :hm
Galaxy Note8
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 4. 2015 10:44

Jak dlouho ten telefon máš, kolikrát si nabíjel?
Nový telefon potřebuje pár dní, možná i týden aby se ustálil.
Mě přes noc ubydou tak 3 %.
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka