Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kultus píše:Kdybych mel nastavenou anglictinu a psal cesky treba SMS bez diakritiky a bez T9. Funguje rozpoznavani psaneho textu po pismenach?
Yes-man píše:Ahoj,
narazil jsem na problém s mým Note 4. Když uskutečním hovor (je jedno, jestli odchozí, nebo příchozí), v 90% případů se mi Note během vyzvánění odpojí od datové sítě a po hovoru se už nepřipojí. Pomůže až restart. ...
GiFu píše:No, už tři týdny, tak uvidím. Je fakt, že nabíjím při 45 - 35%.
myšpulín píše:Mě přes noc ubydou tak 3 %.
pavtoo píše:Nevím, čím to může být, ale zronva dnes mi to také zlobí. Po ukončení hovoru se mi data zapnou až s cca 30 s zpožděním (někdy hned... není v tom pravidelnost). Řekl bych, že je to sítí. Mám cca polovinu signálu a kolegové z kanclu se mi nemůžou dovolat. Mám O2.
GiFu píše:Zdravím přítomné, měl bych taky dotaz. Jak dlouho vám vydrží baterie? Přešel jsem z Note 3 a beterie se hrozně rychle vybíjí. U Note 3 jsem večer sundal z nabíječky a ráno 98%, tady při stejné akci 73%, je to normální? Vše mám vyplé, teď jsem i kde co zakázal, ale stejně se rychle vybíjí. Nemáte zkušenosti co žere, co mám vypnout, aby tel. vydržel déle. Je mi jasný, že pokud si s ním hraju, tak procenta mizí před očima, ale jde mi o to, že pokud na něho nesahám, tak aby vydržel dýl nabitý. Díky za rady.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků