Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Daemon666 5. 7. 2015 21:18

Pozdě, už jsem ho dovezl do T-Mobile, musel jsem do obchoďáku, tak jsem ho tam rovnou zanesl. :-( Budu doufat, že to dopadne dobře, když tak čtu ty negativní ohlasy o Britexu... Telefon jsem předal ve stavu nového telefonu (v protokolu uvedeno bez poškození), tak snad v takovém stavu přijde zpátky. Mám teď od T-Mobilu po dobu opravy jako náhradu Huawei G6..... už aby byl Note zase doma. :-)
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod frydakk 6. 7. 2015 10:02

Ahoj, dá se někde stáhnout schémata z Galaxy s 6. Hledal jsem, ale bohužel jsem nic nenašel. Nemám root, díky moc..
frydakk
Junior

Odeslat příspěvekod cz pida 8. 7. 2015 14:06

tak hledám (pro Nova launcher)...zatím bezvýsledně

tak nakonec jsem dal tenhle :
http://apkmaniafull.com/2015/03/19/s6-l ... -v1-1-apk/

s Nova Launcherem funguje
cz pida
Junior

Odeslat příspěvekod Auto1 12. 7. 2015 20:15

Dneska jsem se díval na nový Samsung A7, je tam mimo jiné originální "classic themes" a vypadá to skvěle. Ačkoliv to jede jen na 4.4.4 tak to s tím tématem vypadá mnohem lépe než originál na Note4 5.0.1. Root nemám. Jak do Note4 dostanu to classic téma? Jak se vůbec mění témata?
Přílohy
touchwiz-themes-classic.jpg
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod StOrKcZ 13. 7. 2015 12:20

Note 4 nebo S6 ?
StOrKcZ
Junior

Odeslat příspěvekod frydakk 13. 7. 2015 14:47

Jo, na note by měli taky ty témata udělat. Moc se mi líbí ty z Galaxy s 6.
frydakk
Junior

Odeslat příspěvekod Auto1 13. 7. 2015 19:15

Note4. Má někdo už zkušenosti s aktualizací 5.1.1?
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod mas0n 23. 7. 2015 20:43

Zdravím, už je možné sehnat na N4 ochranné sklo bez těch škaredých okrajů, kde se jen chytá prach? Omlouvám se pokud už tu takový dotaz byl, ale nechce se mi to celé číst. Díky za odpověď.
mas0n
Junior

Odeslat příspěvekod marseb 24. 7. 2015 06:35

Já takové sklo, které bylo jen na šíři displeje měl hned o počátku prodeje NOTE 4. Ale už nevím, od jaké firmy to bylo....
marseb
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 24. 7. 2015 07:00

Já mám z ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... 4&_sacat=0 Stojí pár korun a přesně jak píše marseb není až ke krajům a zakrývá jen displej...
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 7. 2015 07:14

Telefon od včera doma... ale... (kvůli flekům na displeji při focení vyměněno LCD a kamera).
Když jsem ho šel vyzvednout, když jsem ho kontroloval přímo v prodejně, tak nechtěl naběhnout, byl skoro totálně vybitý, jen svítilo na displeji logo Note 4, ale do menu prostě nenaběhl. Ani po připojení na USB kabel v prodejně. Poté ho prodavač odnesl na pár minut na rychlou nabíječku a evidentěn jsem potom zjistil, že vytáhl baterii, ale telefon poté normálně naběhl. Naběhnutí raději vyzkoušeno 3x, vše vypadalo OK, telefon v super stavu, až teda na fólii, kterou musel Britex sundat, takže už nebyla zrovna v pohodě. Podepsal jsem tedy protokol.
Ale... jen co jsem vyšel z T-Mobilu, tak jsem chtěl sundat fólii, najednou polovina displeje zčernala a telefon se restnul. Když naběhl, tak po chvilce se opět část displeje jakoby sekla v pohybu a opět restart. Po naběhnutí jsem šel do fotoaparátu a opět dolní část dipleje se sekla a restart. Toto cca v 5 minutách. :-(
Takže otočka, 20 kroků do T-Mobllu a už jsem se v duchu srovnával, že opět půjde na reklamaci. Jenže před prodavačem ani ťuk, jsem si říkal, že si ze mě ten telefon asi dělá srandu. Dobrých 10 minut nic. Prodavače jsem se ptal, jestli bych musel čekat dalších max. 30 dní, kdybych jim to tam teď nechal, protože jsem podepsal protokol, bohužel ano, rád by mi pomohl, ale po podepsání protokolu a zadání do počítače by neměl jinou možnost. Takže jsem se rozhodl, když potom opět normálně šel, že to risknu a nechám si ho.
Hm, chyba. Asi po 20 minutách se seknul znovu, do dnešního dne asi 7x. Včera večer jsem provedl tovární nastavení a na dobré 2h to pomohlo, do vypnutí se už nesekl, jenže dnes ráno ho pustím a už běhěm ani ne 10 minut se seknul 3x (z toho jednou se nechtěl cca 2 minuty vypnout a část dipleje byl jen černý proužek. Po třetí už pomohlo jen vyndání baterie, protože se nechtěl vypnout a polovina displeje černá...) Za další se mi teď stává, když jsem chtěl volat, že mi tam proběhne Intelligence Service se zastavila (vůbec nevím o co se jedná). :-( Teď už nechtěl telefon ani naběhnout, až když jsem vyndal a zandal baterii.
Přikládám i fotky. Takže bohužel opět asi reklamace. Na telefonu jen zlobil foťák, ale teď... :?: :grr:
Ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s reklamací: Ptal jsem se prodavače, když nechci Britex, tak jestli můžu na vlastní pěst jet třeba do autorizovaného servisu Samsung do Prahy. Řekl mi, že ano, ale tato oprava se nebude počítat do celkových 3-4, pokud bych chtěl vrátit peníze. Je tohle možné? Poptám se přímo v servisu, ale ptám se raději i tady. To mě opravdu můžou donutit dát telefon do Britexu? Říkal jsem mu, že nemám zájem, aby pak měl od nich zamítnutí/ukončení reklamace kvůli "oxidaci". Řekl mi, že když bych chtěl vrátit peníze, tak opravdu musí jít opravy přes ně. Což se mi tedy nějak nezdá, když bych šel do autorizovaného servisu. Poradí mi někdo prosím? Děkuji.
PS: Teď jsem zkusil ještě jednou tovární nastavení, přitom se ani jednou nesekl, ale po dokončení už asi 4x a kolikrát nechce ani naběhnout, jako třeba teď. >:-( 8-S Nechci to poslat do Britexu, aby mi to přišlo zpátky, že se vada neprojevila...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fajn.snek 24. 7. 2015 08:34

Evidentně ti špatně propojili Display s deskou nebo poškodili základní desku. Takže telefon vezmi i s protokolem od T-Mobile/Britex a odvez ho do Samsung Plaza.

Ten prodavač podle mě kecá, k vrácení peněz by ti měl stačit protokol z autorizovaného servisu, Britex není servis to jsou bobytci :(
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 24. 7. 2015 08:35

Přesně toto jsem viděl ze dělal sgs6 na prodejně ..
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 7. 2015 09:32

Psal jsem do Samsung Plaza, jak to s tou reklamací je, tak uvidím. Buď bych tam zajel (zda by byla možnost opravy během dne "na počkání"), nebo to řešil přes jejich servisní síť, která je i u nás v Pardubicích. Každopádně pokud nebudu donucen, tak Britex už ne! Telefon po vzhledové stránce zůstal jako nový, ale jinak... :grr:
Teď jsem ale uskutečnil několik hovorů a napsal pár SMS a zase to šlape. Nerad bych přijel do Prahy a nic se zase nedělo. Každopádně mám fotky, tak to doufám, že to bude stačit. Snad napíší, že v T-Mobilu opravdu lžou. A to jsem se těšil, že zase budu mít v ruce pořádný telefon. :-(

Na čem hraji:
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daemon666 24. 7. 2015 14:31

Takže pánové dnes telefon balím a jedu kolem 18h do T-Mobilu. Radil jsem se na dTest poradenské lince a opravdu to musí jít přes prodejce. Jinak se oprava nepočítá mezi záruční (oné 3-4 opravy), takže prodavač nelhal. :-(
No a začíná to vypadat spíše na desku, protože už se i telefon 4x za dobu nabíjení rychlo nabíječkou vypnul a nešel zapnout, pomohlo opět vyndat baterku. Hned po prvním zasunutí nabíječky se opět restnul. Po zapnutí pro změnu nenaběhl signál sítě a asi po minutě se zase restnul. Někdy se při zapnutí stále dokola restartuje, dokud nevydám baterii. Jako bravo Britex. Dal jsem tam telefon "jen" s fleky na displeji při focení a místo toho mám teď doma skoro doslova cihlu. Nejhorší ale je, že telefon třeba půl hodinky, hodinku normálně funguje, takže jestli to budou testovat chvilku, nemusí se to prokázat. No snad budou stačit fotografie, které budu chtít přiložit k reklamačnímu protokolu. Mám vážně radost, že musím opět využít Britex. >:-(

EDIT: Tak už asi odchází do křemíkového nebe... samovolně se vypíná a už nechce naběhnout, asi až na 5 pokus (vyndání baterie) a stejně se po chvilce opět vypnul. Takže už ne skoro, ale doslova mám doma cihlu. :grr:

Na čem hraji:
Daemon666
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka