Telefon od včera doma... ale... (kvůli flekům na displeji při focení vyměněno LCD a kamera).
Když jsem ho šel vyzvednout, když jsem ho kontroloval přímo v prodejně, tak nechtěl naběhnout, byl skoro totálně vybitý, jen svítilo na displeji logo Note 4, ale do menu prostě nenaběhl. Ani po připojení na USB kabel v prodejně. Poté ho prodavač odnesl na pár minut na rychlou nabíječku a evidentěn jsem potom zjistil, že vytáhl baterii, ale telefon poté normálně naběhl. Naběhnutí raději vyzkoušeno 3x, vše vypadalo OK, telefon v super stavu, až teda na fólii, kterou musel Britex sundat, takže už nebyla zrovna v pohodě. Podepsal jsem tedy protokol.
Ale... jen co jsem vyšel z T-Mobilu, tak jsem chtěl sundat fólii, najednou polovina displeje zčernala a telefon se restnul. Když naběhl, tak po chvilce se opět část displeje jakoby sekla v pohybu a opět restart. Po naběhnutí jsem šel do fotoaparátu a opět dolní část dipleje se sekla a restart. Toto cca v 5 minutách.
Takže otočka, 20 kroků do T-Mobllu a už jsem se v duchu srovnával, že opět půjde na reklamaci. Jenže před prodavačem ani ťuk, jsem si říkal, že si ze mě ten telefon asi dělá srandu. Dobrých 10 minut nic. Prodavače jsem se ptal, jestli bych musel čekat dalších max. 30 dní, kdybych jim to tam teď nechal, protože jsem podepsal protokol, bohužel ano, rád by mi pomohl, ale po podepsání protokolu a zadání do počítače by neměl jinou možnost. Takže jsem se rozhodl, když potom opět normálně šel, že to risknu a nechám si ho.
Hm, chyba. Asi po 20 minutách se seknul znovu, do dnešního dne asi 7x. Včera večer jsem provedl tovární nastavení a na dobré 2h to pomohlo, do vypnutí se už nesekl, jenže dnes ráno ho pustím a už běhěm ani ne 10 minut se seknul 3x (z toho jednou se nechtěl cca 2 minuty vypnout a část dipleje byl jen černý proužek. Po třetí už pomohlo jen vyndání baterie, protože se nechtěl vypnout a polovina displeje černá...) Za další se mi teď stává, když jsem chtěl volat, že mi tam proběhne Intelligence Service se zastavila (vůbec nevím o co se jedná).

Teď už nechtěl telefon ani naběhnout, až když jsem vyndal a zandal baterii.
Přikládám i fotky. Takže bohužel opět asi reklamace. Na telefonu jen zlobil foťák, ale teď...
Ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s reklamací: Ptal jsem se prodavače, když nechci Britex, tak jestli můžu na vlastní pěst jet třeba do autorizovaného servisu Samsung do Prahy. Řekl mi, že ano, ale tato oprava se nebude počítat do celkových 3-4, pokud bych chtěl vrátit peníze. Je tohle možné? Poptám se přímo v servisu, ale ptám se raději i tady. To mě opravdu můžou donutit dát telefon do Britexu? Říkal jsem mu, že nemám zájem, aby pak měl od nich zamítnutí/ukončení reklamace kvůli "oxidaci". Řekl mi, že když bych chtěl vrátit peníze, tak opravdu musí jít opravy přes ně. Což se mi tedy nějak nezdá, když bych šel do autorizovaného servisu. Poradí mi někdo prosím? Děkuji.PS: Teď jsem zkusil ještě jednou tovární nastavení, přitom se ani jednou nesekl, ale po dokončení už asi 4x a kolikrát nechce ani naběhnout, jako třeba teď.

Nechci to poslat do Britexu, aby mi to přišlo zpátky, že se vada neprojevila...