Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fajn.snek 24. 7. 2015 15:15

No tak snad se závada projeví, a telefon ti konečně opraví. Já mam s Britexem 2 zkoušenosti - jednu dobrou, jednu špatnou, takže záleží no...
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod Daemon666 25. 7. 2015 08:16

Telefon předaný do reklamace. Prodavačka mi dala na výběr, že zajistí Český servis, tak jsem souhlasil a teď budu doufat, že ho tam opravdu pošlou... nemám zkušenosti, ale snad bude alespoň o trochu lepší než Britex. Každopádně při předání už telefon nešel ani zapnout. :roll:
PS3/PS4: Glendoveer
XBOX360: Glendoveer

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 25. 7. 2015 23:24

Mam dotaz..koupil jsem note a mam verzi 4.4 mam aktualizovat na 5.0?? Vim ze s lilipop byly a jsou problemy a kitkat v pohode a vyzkoušený ..jaká je situace ted zajímají me teda hlavne problemi resp výhody u 5.0 proti kitkat diky
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod barešák 26. 7. 2015 08:16

Lolipop na Note 4 se jim kupodivu povedl, pokud ti nebude vadit material desing tak je lolipop určitě o maličko lepší, už si totiž nespoínám moc na kit kat, ale vím že jsem aktualizoval s nedůvěrou a byl jsem příjemě překvapený... Problémy mám jen s wi-fi, některé aplikace se po čase nedostanou k internetu, pomůže jen restart, ale to bylo i u kit kat, pak to pár dní zase funguje. Baterka byla příjemným překvapením, ted ji ale vybiju asi za 10 hodin, ale je to díky nonstop poslouchání čtených knih přes bluetot a připojených hodinkách...
barešák
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 26. 7. 2015 15:38

Tak Lolipop se nepovedl snad pro všechny značky a modely,,, po aktualizaci jsem dělal tovární nastavení ale stejně to nepomáhá,,, tolik hlášek o "aplikace se zastavila" jsem u Kitkatu nezažil,,, jinak žádné jiné problémy...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 2. 8. 2015 08:17

Mám dotaz,nevím jestli to někdo už zde řešil,kde najdu nastavení zvonění pro email atd. Nasel jsem pouze zvonění,upozornění ale nastavit zvlášť pro email a zvlášť pro sms jsem nenasel. Díky
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod Reliks 2. 8. 2015 10:12

Email, nastavení, spravovat účty, vybrat účet, zvuk upozornění.
Reliks
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 2. 8. 2015 10:32

Díky moc je to trochu jinak než u s5 tak jsem to nemohl najít
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod Lukys01 2. 8. 2015 18:34

Zdravím nějakou tu dobu vlastním Samsung Galaxy Note 4 který mi z ničeho nic začal hlásit ve spodní časti samovolně během používání i v aplikacích - Nyní nelze stáhnout opakujte akci později. Po chvíli to opět zmizí zkoušel jsem se hlášky všemocně zbavit ale stále se mi zobrazuje už si nevím rady co mi to oznámení může zbůsobovat a tak jsem chtěl poprosit o radu jak s ní pryč bez nutnosti tovarního nastavení ? Již mě to dělal i můj předešlý model Note 3 ale z ničeho nic zase přestal kdežto můj Note 4 ne a ne .. k tématu zasílám i foto jak hláška vypadá jen pro představu jelikož jsem tyto obrázky našel na "GOOGLE" a přesně takto vypadá i ta má jen je samozřejmě v ČESKÉM JAZYCE ..Díky moc za každou radu. :-)

Tak jsem již přišel kde byl zakopaný pes .. již ve čtvrtém měsíci tohoto roku mi přišla MMS od O2 a ta se podle mého názoru teď snažíla o zpětné stažení .. samozřejmě že MMS zprávu a celou "konverzaci" jsem smazal ..zatím telefon už nic nehlásí tak uvídíme co dále .. :hm
Přílohy
b2d4cc67.jpg
Screenshot_2015-05-03-20-01-29-1-300x219.png
Screenshot_2015-05-03-20-01-29-1-300x219.png (120.34 ) Zobrazeno 7702 krát
Naposledy upravil Fíla dne 2. 8. 2015 23:57, celkově upraveno 2
Důvod: příspěvky sloučeny
Lukys01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Daemon666 8. 8. 2015 08:47

Telefon od včera doma, oprava provedena výměnou základní desky a baterie. Zatím OK. Ale... kamarád, který se na něj včera koukal si všiml, že se trochu odchlipuje vršek telefonu (celá vrchní část u diody a přední kamery). :roll: Já, puntičkář jsem toto bohužel přehlédl. Když se ale lehce zamáčkne, tak to tak chvilku zůstane, jenže po chvilce se opět vršek malinko odchlípne. Asi pořádně nezaschlo lepení LCD při první reklamaci a já si toho vůbec nevšiml, Český servis se v tomhle nejspíše nešťoural. Hm, tak teď babo raď. Nevypadá to, že by se tam měla dostat nějaká nečistota, tak nevím, jestli nepočkat, až/zda se neprojeví zase nějaká vada a pak to reklamovat zároveň. Už nechci opět po 1 dni telefon reklamovat. :oboze Já mám vážně pech. Nikdy jsem s žádnou reklamací neměl problém a teď si to užiju z plna hrdla...

Na čem hraji:
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.
Daemon666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 8. 8. 2015 14:13

Radši se ho zbav mas smůlu to se občas stane.
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 9. 8. 2015 09:58

Lukys01:

Tovární nastavení je ovšem alfa&omega řešení problémů :)
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 8. 2015 11:58

Daemon: reklamovat nechceš.. No ale měl bys. Reklamace, smířit se s tím, prodat. Je to na tobě.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Daemon666 11. 8. 2015 06:51

Byl jsem teď pár dní zaneprázdněn, ale dnes ho půjdu reklamovat. Prodávat ho zatím nechci, třeba se tímto tempem dopracuji k tomu, že dostanu brzy nový...
Neodchlipuje se nějak extrémně moc, ale o cca 1-2 mm je vrchní část telefonu vystouplá, než spodní část. Být to telefon za pár šušní, tak už to asi neřeším, ale u telefonu který mě stál skoro dvacku tohle tolerovat nebudu. Za další jsem našel smítko u přední kamery, které se tam muselo dostat při "opravě". :roll:

Na čem hraji:
Daemon666
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka