Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bennybull 6. 7. 2016 08:17

No tak note4 bych rozhodně koupil je určitě lepší než S6 ta totiž nemá SD kartu a navíc no to je osvědčený stroj konstrukce kov
bennybull
Junior

Odeslat příspěvekod hadasek 6. 7. 2016 08:28

saurauia: Taky jsem váhal mezi Note 4 a S6 a po zvážení všech pro a proti jsem vzal Note 4. S6 - bez karet, mizerná výdrž, nemožnost rozebrání (normální cestou), upatlávání, zahřívání zad telefonu...
Samsung Galaxy S4 - White
hadasek
Junior

Odeslat příspěvekod LukinM26 6. 7. 2016 08:30

Note 4 je už celkem zastaralé zařízení - 32bitová architektura + vyšla poslední aktualizace na Android 6, dále už nebude Samsungem podporován. Takže za mě tu S6.
LukinM26
Junior

Odeslat příspěvekod hadasek 6. 7. 2016 08:36

Tak může koupit verzi s Exynosem, který je 64bit. A to, že je Android 6 oficiálně poslední, s tím bych si lámal hlavu úplně nejmíň...
hadasek
Junior

Odeslat příspěvekod boonno 6. 7. 2016 08:49

No máme doma Note 4 S6 edge+ a dle mě je teda S6 zase o trochu dál. Jasně nemá paměťovky, ale jinak je dle mě ve všem lepší. Pokud tedy nutně nepotřebuješ paměťovky a stylus, tak S6 je dle mě jasná volba
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod saurauia 6. 7. 2016 08:56

právě ta pamětová karta je velké mínus u S6. nevím zda by mi 32 GB stačilo, 64GB verze je zase už někde jinde cenově.... Ale na druhou stranu note4 je už starší. Každopádně teď mám S4 mini a cokoliv bude lepší.
saurauia
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bennybull 6. 7. 2016 15:04

Nevím k čemu někdo potřebuje místo 32bit 64bit architekturu procesoru.. Ale k čemu potřebuji kartu vím přesně a ze by byl soft verze 6.0 poslední?? To je samozřejmě nesmysl pořad se vyrábí a bude podporován minimálně dva roky ale s6 se už ale na rozdíl od note 4 nevyrábí ..
bennybull
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 6. 7. 2016 15:48

taky si myslím, note 4 je v Evropě pořád nejnovější z řady note.. pětka není pro nás, takže podle mě taky bude 4 dlouho podporovaná..
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod preludeman 11. 7. 2016 15:21

S tím kovem bych si nebyl tak jistý, je to jen pos rana imitace. Začalo se mi to loupat okolo vstupu na stylus...je to jen plast potažený alobalem. Ale každopádně musím pochválit foťák po aktualizaci na MM. Skvělé funkce (timelaps, slow-motion , atd) a fotky mi přijdou vernejsi barevnější, zkrátka spokojenost.
preludeman
Junior

Odeslat příspěvekod powlcz 11. 7. 2016 16:03

note4 je aktuálně v podstatě na trhu jediná optimální volba.

6.0.1 je o něco lepší, nicméně bohužel je nepodporovaná nejnovější S-Note z Google Play, což je tedy fail v bodobě Samšuntu. Jinak baterie víc vydrží, lepší správa procesů, apod.

Jinak klasika, root a obrovská komunita která zařízení udrží další 3-4 roky v chodu.
Chronický Ujížděč na nevhodnostech
powlcz
BAN

Odeslat příspěvekod pavtoo 27. 7. 2016 20:31

Zdravím, delší dobu pozoruji divný průběh nabíjení. Na cca 93 % to leze dobře, ale pak procenta nepřibývají a pak najednou to skočí na 100 %. Ničemu to nebrání, vybíjení je standardní, ale nevíte proč by to mohlo dělat?
Mám originální baterku (rok a 4 měsíce) a originál nabíječku a nastaveno rychlonabíjení.
Přílohy
2016-07-27 21.26.14.jpg
pavtoo
Junior

Odeslat příspěvekod hadasek 1. 8. 2016 20:11

Tak se mi S Note aktualizovala a je to pořád stejně debilní. U té Photo Note chybí i možnost vybrat obrázek z Galerie, jako je to tady
https://youtu.be/BMDJfdaaPTs?t=1m9s
Ikona vlevo dole. Asi půjdu zkusit nějakou alternativní rom...
hadasek
Junior

Odeslat příspěvekod bennybull 24. 8. 2016 06:33

Řeším takový problém.. Asi před půl rokem jsem zkusil instalovat nějakou aplikaci na profily, zkusil jsem asi tři a potom jsem je odinstaloval protože nefungovaly dobře, od té doby mám problém, často se stává ze se my ztisi zvonění.. Mezi tím byl telefon asi tři krát aktualizován resp. Firmware a tovární nastavení taky jsem udělal několikrát ma někdo nápad čím to bude ?
bennybull
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 24. 8. 2016 07:26

já bych zkusil nahrát celou rom přes odin znova a vidělo by se.. to by mělo pomoct.. třeba máš něco s romkou a odin by to mohl vyřešit. zkus a uvidíš. já teď přemýšlím jestli je lepší verze G1 nebo G2 od Němců. mám teď G1 českou ETL ale přijde mi že ta německá je o kousek dál.. nevim no..
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod hadasek 24. 8. 2016 07:53

Co se týče ROM, tak já jsem nahodil Dr. Ketan ROM z xda a spokojenost. Hlavně teda schémata, to je pohoda.
hadasek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka