Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Auto1 29. 8. 2016 12:02

powlcz píše:6.0.1 je o něco lepší, nicméně bohužel je nepodporovaná nejnovější S-Note z Google Play

Co si představuješ pod pojmem 6.0.1?
Android 6.0.1 měl na Note4 už snad pátou aktualizaci TW...
Poslední proběhla před třemi dny.
Každopádně poslední S-Note z GooglePlay na Note4 je dlouhou dobu plně kompatibilní, vždyť to používám denně...
Např nyní se dá překládat texty přímo v editoru, a to tak, že po označení textu a COPY se objevuje kulatá ikona google překladače, a tam je čeština plně podporovaná do všech jazyků...
Note7 má rovněž 6.0.1 ale úplně jiný TW. Tam se dá překládat přímo v editoru na kliknutí i bez google překladače. Editor přímo obsahuje slovník s češtinou.
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 29. 8. 2016 13:57

s posledni aktualizaci prekladace do vsech androidu nezmrsenych nadstavbama pribyla proste future ze prekladac preklada napric cimkoliv - v libovolne app jakmile je oznacen text. je uplne jedno jaka je to verze, minimum bude odhaduji 4.2 nebo 4..
oooooooooo
Android Maniak

Odeslat příspěvekod paolous 2. 9. 2016 09:52

Info-po roce a půl vypalena horní lišta na displeji jako prase, všiml jsem si toho při prohlížení fotek.
Reklamace bude uznaná? Kde nejlépe reklamovat? Mam ho z eshopu electroworldu. Diky
paolous
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 2. 9. 2016 12:58

Po roce a pul? Hmm...to ho mas urcite z te zimni akce za 15K co ;) ja ho mam zatim rok a nic nepozoruji...jestli to uz naji to nevim.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod FanaK 3. 9. 2016 11:13

Mám N4 od 10/2014 používám ho denně i v dost tvrdých podmínkách a žádné problémy nepozoruji. Rozhodně ne s displayem. Pouze po aktualizaci na MM s OTG flashkou. Jinak maximální spokojenost :-)
FanaK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pentaroth 3. 9. 2016 13:52

S2ka,Note 2,Note 4,zadne vypaleni se nekonalo...
pentaroth
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 3. 9. 2016 13:57

já za sebe můžu říct že note 4 je top telefon, měl jsem S7e ale po dvou měsících šla z domů a vzal jsem zpět N4 a zatím vše jede parádně a nepozoruju zatím žádný výrazný problémy.
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod paolous 3. 9. 2016 14:57

Note 4 je super telefon, ale AMOLEDY se bohuzel driv nebo pozdeji kazdemu vypali...
Mne se to stalo po roce a pul intenzivniho pouzivani, vsiml jsem si toho pri prohlizeni fotek, kde to na svetlem pozadi je bohuzel rusive a neprehlednutelne. Zase lepsi ze se to stalo jeste v zaruce kterou doufam uznaji.
Protoze mam prodejnu EL.WORLD a servis SAMSUNG daleko, jako nejlepsi volba se mi jevi a vyzkousim VSP data http://services.vspdata.cz/samsung/case-new/
s vyzvednutim z jejich strany.
paolous
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 4. 9. 2016 12:50

Mám vcelku dlouho Note 3, doma se válí SGS2 a musím zaklepat, žádné vypálení se nekonalo a to mobil mám zaplý velmi často, vč. navigace. Tím ale nejde říct, že se to někomu stát nemůže, stejně jako vadný IPS panel u iPhonu (nebo kdekoliv jinde). První AMOLEDy se vypalovaly, stejně jako plasmy, ale od toho jsme ušli už pár generací vývoje :)
Sattero
Junior

Odeslat příspěvekod Auto1 9. 9. 2016 20:54

paolous píše:Note 4 je super telefon, ale AMOLEDY se bohuzel driv nebo pozdeji kazdemu vypali...
Mne se to stalo po roce a pul intenzivniho pouzivani, vsiml jsem si toho pri prohlizeni fotek, kde to na svetlem pozadi je bohuzel rusive a neprehlednutelne. Zase lepsi ze se to stalo jeste v zaruce kterou doufam uznaji.
Protoze mam prodejnu EL.WORLD a servis SAMSUNG daleko, jako nejlepsi volba se mi jevi a vyzkousim VSP data http://services.vspdata.cz/samsung/case-new/
s vyzvednutim z jejich strany.

Ukaž foto displaye.
Note2 3 a 4 nevypálený a plazmu máme snad přes 10 let a také nevypálená.
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod bennybull 9. 9. 2016 22:32

Já teda mám amoled tak skoro deset let v různých telefonech a nikdy nic..
bennybull
Junior

Odeslat příspěvekod Ip Man 14. 9. 2016 16:58

Teď mi na Note 4 přistála nějaká nová aktualizace, nevíte někdo co to je?
Ip Man
Junior

Odeslat příspěvekod Ronni4077 14. 9. 2016 17:34

Nemáte někdo problém se samovolnym restartovani telefonu? Děla mi to už asi měsíc. Děkuji za každou radu
Ronni4077
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 14. 9. 2016 17:39

Může to dělat nějaká aplikace, zkus udělat hard reset, obnovení továrního nastavení
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod paolous 14. 9. 2016 18:59

Auto1 píše:
paolous píše:Ukaž foto displaye.
Note2 3 a 4 nevypálený a plazmu máme snad přes 10 let a také nevypálená.

Uz je tyden v servisu... normalne ta lista vrchni kdyz se dal telefon na sirku tak byla furt videt, kdyz jsem tam zobrazil treba fotku nebo svetle pozadi z gmailu. Neoddiskutovatelny. Ale uplne mne stve, ze musim pouzivat stary pujceny mobil, Note 4 mi fakt chybi...
paolous
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka