Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sune2009 18. 11. 2014 17:45

Tak už ho mám taky,ale jako jsem trošku vedle z těch rozměrů,už jsem dlouho neměl takovou krávu velkou.
To G3 s o trošku menším displejem je oproti tomu v pohodě rozměrově.Ale stále to není tak hrozné jak Lumia 1520 nebo IP6+.
Každopádně displej je fakt pěkný,HW to vypadá taky slušně,fotoaparát je taky víc než ok,jen ty rozměry...Buď se s tím smířím nebo půjde pryč.:-( Kdyby udělali telefon s těmahle parametrama(HW,fotoaparát a baterie) velikostí Alphy,tak bych do něj hned šel.

Uvidíme co časem,ale ten přechod z iPhone 6 je prostě dost velký.:-)
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 18. 11. 2014 17:54

Na velikost si zvykneš, už kvůli velkému displeji, cokoliv s menším displejem ti bude připadat malé :-) Já bych naopak uvítal, kdyby Samsung měl verzi Note4 s 6,7'' displejem :-D
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod sune2009 18. 11. 2014 17:56

Tak já loni na přelomu letošního roku měl Note 3 asi měsíc,tak nějakou představu mám.Ale právě poslední přechod byl z G3 na iP6 kvůli velikosti.Pač už mě stačí ty kompaktnější věci,pač doma máme tablet a 2 notebooky,takže vše řeším na tom.
Ale prostě tady mě láká ten HW a do budoucna Gear VR,ale to musím vydržet ještě no.:-(
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 18. 11. 2014 18:09

Myslím, že Samsung by udělal lépe, kdyby místo zbytečného experimentování s Note4 Edge uvedl na trh aspoň 3 verze Note4 - kromě 5,7'' a třeba 6,7'' také s 4,7'' displejem :-)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod orgasmic 19. 11. 2014 03:03

Ja si zase zvykam na mensi velikost Note 4...po tom Lenovu mi to prijde stejne velke jako S5 :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod Knize 23. 11. 2014 02:34

Ahoj lidi,

tak mám Galaxy Note 4 ofiko od VF a všiml jsem si dost závažného problému. Nefunguje GPS.

1. Zkontroloval jsem umístění, vše je nastavené. Režim vysoká přesnost, zkoušel jsem i zapnuté GPS bez wifi a mob. síti.

2. Google Mapy a Navigon hlásí, že GPS signal je ztracen a není vůbec dostupný.

Prostě mi přijde jako kdyby u tohoto telefonu GPS ani nebyl. Zkouším v autě, v různých lokalitách. Navigace Tom Tom funguje, navigace na stařičkém Galaxy S2 taktéž, ale na Notu tak můžu akorát si změřit tep z toho :D

Máte s tím někdo podobný problém?
Knize
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sune2009 23. 11. 2014 08:49

Ahoj, zrovna včera jsem najel s Waze cca 200km a gps fungovala jak měla, náběh rychlý, neztrácela signál, u mě vše ok... Zkoušel jsi restart? tady je info z gps test a je to test uvnitř budovy cca 6 m od okna takže za mě super
01.jpg
Naposledy upravil Fíla dne 24. 11. 2014 00:15, celkově upraveno 1
Důvod: opraven nefunkční odkaz obrázku
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod Knize 23. 11. 2014 13:28

Díky, každopádně reset proveden a opět čekání na polohu gps test ukazuje prázdné hodnoty, vypadá to na vadný kus, případně problém s firmwarem.
Teď dilema jestli je to HW nebo SW problém :D
Knize
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sune2009 23. 11. 2014 16:40

tady máš info o mém SW a FW,tak to porovnej... Víc asi nepomůžu.
02.jpg
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod Knize 23. 11. 2014 16:52

má to stejné hodnoty, jak ten můj...uvidíme, zavolám na Samsung zítra ať mi k tomu poví více a když tak výměna.
Knize
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marseb 26. 11. 2014 22:43

Jaké používáte pouzdra? Pořád se nemůžu rozhodnout jaké pořídit. Díky za tipy
marseb
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 27. 11. 2014 18:00

Já používám Spiegen Neo Hybrid a na display zase sklo X-One 9H... To pouzdro Nota zvětší ve všech směrech ale padne jak ulité a mělo by ho to ochránit proti pádům,,, na obrázcích vypadá skvěle ale první dojmy byly dost plastové, jinak není nejhorší... To sklo je zase příjemné na dotek ale čekal jsem že bude zabírat větší plochu, je úzké jak samotný display a na výšku přesahuje přes logo a dole přes dotyková tlačítka a po krajích mi úplně nedoléhá, jako by byl ten display zakulacený...

Dámy a Pánové nevíte někdo jak se nastavuje ta snímková frekvence u nahrávání videa,,, ať to hledám jak to hledám tak si můžu vybrat jen z rozlišení jinak nic... Dále by mě zajímalo jak je to s teploměrem a vlhkoměrem, u trojky v S Health byla úroveň pohodlí, tady nic... Jinak bych měl malý postřeh k tomu snímači otisků,,, už mi funguje na 100%,,, fígl byl jen ve správné registraci, tam jsem při zadávání střídal polohu palce furt dokola (levá,střední a pravá část)...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod sune2009 27. 11. 2014 22:32

teď jsem zaregistroval že mě uprostřed zadního krytu lupe a je to celkem nepříjemné, zvlášt u tak drahého telefonu. stačí položit prst a hejbnout s ním a mírně to lupne, každopadne třeba psaní na klávesnici pak je lupani skoro pořád... někdo podobnou zkušenost?

EDIT: Dá se nějak nastavit akční poznámka jako widget přes celou jednu plochu nebo jako tapeta dočasně na jedné ploše? Prostě,abych jí nemusel rozklikávat co tam je a měl jí přes celý displej na ploše...
Naposledy upravil Fíla dne 28. 11. 2014 19:17, celkově upraveno 1
Důvod: původní příspěvky doplňujeme tlačítkem UPRAVIT
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod mikkke 1. 12. 2014 21:59

Vážení, řeším to hlavní, kde ho koupit za rozumný peníz a nikoliv nějaký šméčko.. nějaké zaručené tipy? ;-) Ideálně CZ distribuce ;-)

Dotaz ad 2) Daří se Vám dobře fotit s tímto druhem autofocusu, co má Note 4? Zkoušel jsem si několikrát S5, ta by měla mít podobný systém a jako styl namáčknout a vyfotit se mi zdá subjektivně přesnější na ostrost..

Děkuju za přínosné info.
Mikkke

Nokia 3210, Nokia 6310i, SE D750i, Nokia N82, SGS, SGS 3, SGS 6 64gb pearl white, SGS 9+ 256gb sunrise gold, SGS 10+ white
mikkke
Junior

Odeslat příspěvekod D.Francis 1. 12. 2014 22:06

ad 1) Smarty.cz, Gorila mobil
D.Francis
Uživatel deaktivován

Předchozí stránkaDalší stránka