od mikkke 5. 12. 2014 13:59
Problému s ostrostí foťáku u NOte 4 jsem se trochu obával, mám zkušenost s SGS 5 a systém neustálého ostření je sice rychlý, ale domnívám se, že v praxi použitelnější je systém ala SGS 3, namáčknout a fotit. Když se fotka s SGS 5 povedla, byla super, ale procentuální poměr mezi povedenými a nepovedenými byl skoro 50/50, 50% bylo prostě rozostřených a to ani zas tak špatný světlo nebylo a stařecký třes taky vyloženě nemám, nevím, skoro mi to přišlo, že to byl vadný kus. Těžko říct, jak Note 4, každý jeho foťák chválí, ale otázkou je, jestli to není jen z těch pár fotek, co se povedou a zbytek nikde nikdo moc nehodnotí, nevidí, neprezentuje.
To : Stodynka nebo další : Jak to vidíš Ty s poměrem povedené, nepovedené zaostření při zachycení snímku, odkaz vede na fotky, které jsou v pohodě.
Argument kvalitní foťák je pro mě jeden z hlavních proč po Note 4 z TOP founů koukám.
Mikkke
Nokia 3210, Nokia 6310i, SE D750i, Nokia N82, SGS, SGS 3, SGS 6 64gb pearl white, SGS 9+ 256gb sunrise gold, SGS 10+ white