Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kapr99 2. 6. 2015 11:05

Ahoj. Tak jsem vcera udelal update na 5,0,1 od T-Mobile a asi vsechno ok ale nejak mi nejde pocasi...respektive moji polohu to nenajde :/
Nevite nekdo co s tim?
Jinak zadny tovarni nastaveni jsem nedelal
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod RoTe 2. 6. 2015 14:31

...někdy mi nějaké aplikace,jako např. Meteoradar nebo Here mapy,nenajdou polohu podle mobilní sítě nebo WiFi,u některých aplikací bez problému...při GPS bez problémů u všech,ale teď to řešit nebudu vzhledem k tomuhle http://www.sammobile.com/2015/06/01/exc ... d-of-july/ :-)
RoTe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapr99 3. 6. 2015 11:23

Dobry uz to funguje asi se tomu ze zacatku nechtelo :)
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 4. 6. 2015 14:20

Chci se zeptat, jak Note 4 umi na slunci navysit podsviceni na tech cca 700nitu, funguje to jen v Adaptive rezimu nebo i v ostatnich? Cetl jsem ted test tech rezimu na S6, ktera se dostane na 560nitu jen v Adaptive display rezimu...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod cz pida 6. 6. 2015 11:55

Ahoj, po kratší LG G3 a 4 anabázi jsme se vrátil k Samsungu a koupil včera Note 4, všechno je v pohodě, akorát jsme chtěl zkusit odemknutí otiskem, nahrál ho tam v pohodě, nastavil záložní heslo a od té doby to pak ale otiskem už ani jednou neotevřel, zadal jsem heslo a chtěl změnit odemykání na obyčejné odemknutí posunem, to ale už nejde, můžu maximálně změnit z otisku prstu na znak nebo heslo , ostatní možnosti nejsou vysvícené. Měl jsem ještě na jaře S5 a tak úplná lama nejsem. VPN spuštěný nemám a pro jistotu jsem dal pryč i všechny správce zařízení , jako třeba firemní mail přes Exchange, nic se ale nezměnilo...neporadí někdo ?...Továrko se mi po celovečerním nastavování zatím dělat nechce, díky
cz pida
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 6. 6. 2015 12:58

Někdo už tu podobný problém řešil, zkus : . V nastavení - zabezpečení - vymazat přihlašovací údaje
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod cz pida 6. 6. 2015 13:15

Díky, pomohlo to
cz pida
Junior

Odeslat příspěvekod Auto1 7. 6. 2015 22:11

Kdyby to někdo náhodou nevěděl: hlasové ovládání androidu ČESKY: http://www.mobilmania.cz/bleskovky/tip- ... fault.aspx
Auto1
Junior

Odeslat příspěvekod therage 13. 6. 2015 19:04

Zdravíčko pánové,

mám nově několik dní SG Note 4. Přecházel jsem ze Sony Xperia Z3 Compact. Zajímají mě dvě otázky:

1. Jak jsou kvalitní dodáváná sluchátka u Note 4 oproti třeba právě Xperii? S těmi Sony sluchátky z balení jsem byl poměrně spokojen, hrály dobře.

2. Když porovnáte zvukový výstup do sluchátek, který z telefonu hraje kvalitněji?

Díky
therage
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 14. 6. 2015 08:46

Nechápu moc tedy tvůj dotaz, máš Note 4 i Z3c a chceš po nás porovnání ? To přece můžeš odzkoušet sám ne ?

Dle mého názoru je zvukový výstup z Note 4 velice dobrý, přiložená sluchátka nejsou nejhorší, ovšem pokud si pohraješ trochu s EQ, tak potom příliš už nestíhají ;-)
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 14. 6. 2015 09:21

Tak co snecku, uz si to zkusil?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod therage 14. 6. 2015 09:44

No není to tak lehké. Z3C mám už zabalený pro přítelkyni a přímé porovnání tak nehrozí. Spíš jsem čekal někoho, kdo se v tom fakt šťoural.

Nicméně jsem chtěl k Note dokoupit i ta špuntová sluchátka Samsung Level. Prodavač v Samsungu mi ale řekl, že je to zbytečnost a že on sám by do toho neinvestoval. No tak jsem se na to vykašlal..
therage
Junior

Odeslat příspěvekod cz pida 14. 6. 2015 18:55

já dokoupil Jays One a oproti Samsungáckejm je to strašně znát, ale tone neznamená že přibalený sluchátka jsou nějak extra špatný ,to zas ne
cz pida
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka