Ja mel oba telefony, ale z3c me vydržela den... Takze jsem se k zvukovemu výstupu ani nedostal. Note 4 by měla byt top co se týče konektoru, ale sluchátka budou lepší průměr mezi špunty. Nic víc...
Taky ho nosím už od podzimu bez pouzdra, v žádným se mi nelíbil, vypadá stále jako nový, nikde na něm nic není, mám bílou verzi a zatím nic... jo a home tlačítko nevrže ani nelupe....
lupalo mi střední tlačítko na S4 a tak jsem tam kápl trochu WD a promačkal a byl pak klid, tak třeba to pomůže i na NOTE Jinak zatím mám origo protective cover, ale asi ho sundám a budu ho taky nosit jen tak, přeci jen je pak o 100% hezčí
Jak jste na tom s výdrží baterie po delším čase na 5.0.1? Od aktualizace na lollipop mi vydrží cca jen jeden den. Co sem tak pozoroval tak když spustím během dne foťák tak i po ukončení se zvyšuje spotřeba systém android. Nevím co s tím... Před i po aktualizaci obě wipe. Mám ETL BOC5.
Výdrž mi vzhledem k HW přijde OK. Předtím jsem měl LG G2, který měl nejlepší vydrž z Android telefonů - 2 dny bez problému Note 4 tak 1,5 až 2 dny max hlavní je, že mam vyzkoušeno, že den náročnějšího provozu zvládne
To je bohužel pravda. Největší žrouti jsou Facebook a jeho Messanger, kteří lezou na internet i kdyz běží na pozadí, tohle je v Androidu 5.0 opravdu naprd..