Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod fajn.snek 26. 6. 2015 06:51

Přes týden bohužel potřebuji na telefonu číst emaily, takže Wifi během spánku mám aktivovanou... Horší je to naopak pokud je člověk pouze na LTE ^^
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod frydakk 27. 6. 2015 08:55

Ahoj, chci se zeptat, ze spodu telefonu jsou dva mokrofony. Potřeboval bych vědět který je který. Vím že jeden je hlavní a druhý na od rušení okolních zvuků. Nevíte který je který??. Moc díky. Koupil jsem si pouzdro a není tam výřez na ten mikrofon co je na levé straně.
Přílohy
samsung-galaxy-note-4-spodni-cast-microusb-300x199.jpg
samsung-galaxy-note-4-spodni-cast-microusb-300x199.jpg (8.19 ) Zobrazeno 5716 krát
frydakk
Junior

Odeslat příspěvekod Honza 54 28. 6. 2015 05:02

zdravím, pokukuji po n4 a potřeboval bych vědět zda jde v nastavení, mobilní sítě, nastavit jen GSM ( 2G) děkuji za odpověď.
Honza 54
Junior

Odeslat příspěvekod therage 28. 6. 2015 05:18

Zdravím.

Ano, samozřejmě je.
Přílohy
Screenshot_2015-06-28-06-17-00.jpg
therage
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 28. 6. 2015 05:22

Po dlouhém zvažování jsem se rozhodl že note4 prodám a pořidím něco lehce menšího. Pokud máte zájem ozvěte se přes zprávu. Telefon je cz distribuce, stav 101%, stáří 4 měsíce. Je k němu originál flip pouzdro, ještě druhý kryt, též originál a na display nalepené tvrzené sklo.
Telefon je opravdu jak vybalený, absolutně nepoškozený. O rozumné ceně se pobavíme.
Zvažoval bych i výměnu za s6, pouze cz.
Doklady o koupi a záručák je samozřejmost.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Junior

Odeslat příspěvekod Honza 54 28. 6. 2015 05:36

děkuji, ještě se zeptám na kvalitu hovoru, měl jsem note 3 a dost špatně jsem rozuměl volajícím, přenastavení ani adapt sound nepomohly.
Honza 54
Junior

Odeslat příspěvekod marseb 28. 6. 2015 07:30

Taky jsem vymenil Note 4 za neco mensiho. Konkretne me lakal iP 6. Proti Note nemuzu rict kriveho slova, uzasny telefon, jen mi prestala vyhovovat velikost, tak jsem potreboval zmenu.
marseb
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 6. 2015 08:07

Velikost mi trochu vadila, ale po nakupu vhodnejsiho pouzdra jsem si už zvykl :) Mel jsem už domluvenou výměnu za S6, ale nakonec jsem si rekl, že výdrž baterie je pro mě větší prioritou :)
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 28. 6. 2015 08:15

Sneku, zkousel si to podsviceni displeje?
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 28. 6. 2015 11:09

Však já se s ním budu těžce loučit, s pen je geniální ale velikost už je mimo mě. Skoda že jsem na to nepřišel dřív, prodělat třeba bůra není nic příjemnýho a to nepočítám co jsem ještě vrazil do krytů, který jdou s ním a tvrzenýho skla.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 6. 2015 15:46

To jsi těch krytů kupoval kolik proboha?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kultus 28. 6. 2015 16:21

To tvrzene sklo dejme tomu kdyz neveris GG, ale k cemu kryty na takovy telefon. 1. je strasne krasny a kazde pouzdro ho akorat zohyzdi, 2. je strasne velky abych ho jeste zvetsoval pouzdrem ;) Umim si predstavit poradne pouzdro treba na kolo nebo jine outdoor aktivity, ale na bezne pouzivani uz ne... Na G2 mam Nilkin za 200,- paradni jednoduchy a kvalitni kryt na bezne pouziti (ale telefon je o dost mensi) a na kolo/dovolenou silikonovou sprcku za 20,- a kdybych byl vetsi extremista, za 200-300,- jsou k dostani dvoudilna pouzdra (plast+silikon) co telefon opravdu ochrani z kazde strany. Viz bych za kryt nedal kdyz se daji koupit levne a kvalitni. Kamosi co pokupovali Spigeny za tezke prachy moc spokjeni nejsou...Ve flipovych ani tech s okenkem jsem zalibu nenasel, pro jednorucni pouziti mi prijdou krajne neprakticke. Kolik si za ty pouzdra dal? :)
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 28. 6. 2015 17:29

kultus: rezim maximalniho jasu funguje při všech režimech displaye, je to spiš rizeno automatickým jasem :)

K vhodným pouzdrům:
Měl jsem SPIGEN Ultra Hybrid Gunmetal - ergonomie pouzdra nic moc, docela zvetsuje rozmery, a ***** mi hliníkový rámeček. ..

Dale maml Flipove LED pouzdro - stylove a "cool" pouzdro, ktere Note 4 opravdu sluši. Jediný problém je nemožnost telefon ovládat jednou rukou

Nyní mam Samsung Protective cover a paráda. Skvělá ergonimie, prijemne se telefon ovládá, nezvetšuje rozměry :)
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod frydakk 28. 6. 2015 17:33

Jéé, to jsou otázky, proč máš na telefonu pouzdro.. Když někdo dělá na stavbě nebo v prašném prostředí a má upatlané ruce od prašných materiálů, tak věř nebo nevěř, pouzdro je fakt potřeba. A i kdyby dal za ty pouzdra třeba i 2000kč, tak je to jeho věc ... Já dělám stavební rekonstrukce a bez pouzdra jsi to nedokážu představit. Ono je asi jiná situace když děláš třeba v kanclu nebo čistou práci...
frydakk
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 28. 6. 2015 20:13

No už je stejně vyměněno a spokojenost, jen ten s pen bude chybět.
Jinak ten flip byl na p*ču,vyhozeny prachy za dědkovskej vzhled. Ale ten druhej byl super.
Naposledy upravil Fíla dne 28. 6. 2015 23:24, celkově upraveno 1
Důvod: na fóru mluvíme slušně
slayers
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka