Samsung SM-N910 Galaxy Note 4 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 12. 8. 2015 07:18

Ahoj mám sice note 4 ale když jsem nedávno koupil tak jsem měl 4.4 kit kat a zjišťoval jestli mám přejít na lili 5.0 a většina lidí radila ne.. nestabilita,pády aplikaci atd. Mam kit kat a žádný problém..asi bych taky doporučil servis a požádat o downgrade
Naposledy upravil Fíla dne 12. 8. 2015 12:51, celkově upraveno 1
Důvod: přesunuto z tématu o Note 3
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 12. 8. 2015 07:58

popo 1969 ty jsi taky přešel z note 3 na note 4?ja mam note 4 pár dní a nemůžu si ho vynachválit :-) jinak to přehrátí firmware je primitivni a zvládne to každý.. na sammobile.com je návod jak na to.. zvládne to dítě.. doporučuji stáhnout poslední lollipop z NEE, to je nordic countries a hodit to tam.. sestavení je F3 a všechno jede na sto procent bez problémů..
cartee
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr99 14. 8. 2015 08:18

Ahoj
Taky ma nekdo problem s GPS kterych je na netu spousta?Jde o to ze GPS jako takova se chytne celkem rychle i ve meste(Praha) jenze uz neumi udrzet pozici a vubec asi signal kdyz jedu...
Napr: se chyti v aute behem par sekund...ale kdyz jedu tak se ztraci...
Koukal jsem na nespocet FIXu atd...neco jsem dnes zkusil a uvidim...

Ma/mel nekdo podobny problem?
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod gnarek 14. 8. 2015 12:33

Jo, já mám problém s GPS stejný... bohužel.
gnarek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod retrocrew 14. 8. 2015 23:40

Mám jiný problém s GPS. Stabilní celkem je, ale síla signálu je celkem slabší například oproti S5. Fix je hned ale síla signálu stojí za prd.

Navíc jsem přišel na problém se zvukem, občas se stává že oznámení zpráv nebo whatsappu je tak na poloviční hlasitosti ikdyž mám vše na max. Děje se to i u hudby na hlasitý reproduktor.

Někdo podobný problém?
retrocrew
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr99 15. 8. 2015 09:35

GPS problem jsem vyresil GPS Status a Toolbox ...chyti to GPS a pomaha je udrzet...vcera jsem se jel koupat a i chvilku po Praze a udrzelo to signala a navigaci na 100% :) Navic v te aplikaci je moznost stahnout A-GPS data tak i to je fajn...

Jinak s tim zvukem se mi to deje i u SMS...ze jsou obcas jakoby na polovinu...nevim cim to je...
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 15. 8. 2015 11:21

Mám kit kat a problem žádný.
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod retrocrew 15. 8. 2015 13:08

Já mobil koupil už s Lollipopem takže ani nevím jaké to bylo na KK.

Každopádně mě to štve, dnes celý den úplně v pohodě, zkouším si z netu posílat sms a vždy zazvoní jak má, to nebude hw chyba ale nějakej bug v Droidu.

Je tu ještě někdo komu blbne zvuk?
retrocrew
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 15. 8. 2015 13:57

Já bych zkusil klasiku.. vše smazat včetně účtu a udělat Hard reset. Neboli obnovit tovární nastavení většinou to pomůže.
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod retrocrew 15. 8. 2015 20:08

Dnes celý den ok, bude to nějakou aplikací nebo špatná optimalizace Droidu.

Uvidíme, každopádně jsem rád že hw je snad ok, nerad bych vracel 4 dny nový telefon.
retrocrew
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 8. 2015 20:49

Dostal bys nový. Tak co..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 16. 8. 2015 10:35

Se zvukem mám problém občas i já,,, může za to lollipop,,, na kitkatu jsem si toho nevšim,,, tam to jelo bez problémů...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod LukinM26 16. 8. 2015 12:11

Electroworld má teď pěknou akci, CZ distribuce za 14 999 Kč
LukinM26
Junior

Odeslat příspěvekod popokatepetl1969 16. 8. 2015 12:40

Potvrzuji ze mam kit kat a nic. Zvuk ok
popokatepetl1969
Junior

Odeslat příspěvekod cartee 16. 8. 2015 14:25

ahoj kluci, chtěl jsem se zeptat, mam note 4 kitkat 4.4.4. a zakázal jsem automatický aktualizace a i přes to mi to začalo stahovat, jde to nějak zrušit.. lollipop nechci, měl jsem ho tam ale šel jsem zpátky na kitkat. díky moc za rady jinak co bych řekl tak oproti note 3 je 4 obrovský skok.. myslel jsem si že ale omyl.. :-) note 4 je top co může být :-)
cartee
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka