Pokud myslíš
http://www.elektrortv.cz za 11900 Kč tak to určitě CZ distribuce nebude. Přečti si hodnocení na Heuréce. Prodávají PL šunty... Vydávají je za CZ.
Proč mají v obchodních podmínkách že musíš reklamovat u nich? Šedivka jak Brno...

V podmínkách je prodej na IČO jen 12 měs záruka? Taky divný...
Kdyby měl mít CZ distribuci tak proč nemá i bílou variantu?
Citace z Heuréky...
Na dotaz, proč zboží (koupil jsem LG G3) obchod prodává tak levně (cca o 1000 KČ levněji než jiné obchody) mi prodavač jen "zamumlal pod fousy" cosi o dovozu odkudsi z Evropy, a ne o oficiálním českém prodeji, a že se na to lidi často ptají.
Samotná prodejna v Praze vypadalo jako by se do ní před pár hodinami nastěhovali, nebo jako by ji právě vyklízeli. Na stěně byly asi dvě vitríny, ve kterých viselo asi 10-20 obalů na mobily, nic víc. Trochu mě to zarazilo, a upřímně se trochu bojím jak by tam mohla probíhat případná reklamace.
další...
koupil jsem si samsung galaxy s6. Zbozi mi prislo v poradku a vsak jak bylo z polske distribuce tak byl v telefonu i PL software. Sel jsem ho proto hned druhy den reklamovat´. Prodejce se na telefon podival a hned ho poslal do ostravy na predelani na CZ software. behem 2-3 dnu (prac. dny) mi telefon prisel. A dnes jsem s ním velice spokojeny.