Samsung Galaxy S6/S6 Edge(+) - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod boonno 19. 8. 2016 16:25

Funguje i s obalem.
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 19. 8. 2016 16:41

U S6 i S7 funguje nabíjení i s obalem. Myslím tedy originální Samsung obal co chrání záda a boky telefonu.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod mr.SMITH 19. 8. 2016 20:33

guiz: To tam právě nemám jinak bych se asi neptal zde.
mr.SMITH
Junior

Odeslat příspěvekod Ceskobudejovicak 31. 8. 2016 14:15

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký kabel na propojení telefonu přes HDMI k televizi. Rád bych využil svůj telefon jako přenosný pocitac. Vím, že zrcadlení umí i chromecast, ale ten potřebuje k propojení ještě WiFi router. Také bych se rád zeptal, jestli jste někdo zkoušel připojit přes redukci externí disk. Díky za typ. Tomáš
Ceskobudejovicak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SabiZimm 31. 8. 2016 22:38

Dobry den, mam samsung galaxy s6 edge a pod domovskym tlacitkem se mi udelala pod displejem bublina..a mobil mi nespad, nevite cim to muze byt zpusobene ?
SabiZimm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod king23 2. 9. 2016 20:08

Přátelé, potřeboval bych pomoci s následujícím:
Mám od pondělka nový Galaxy S6 s androidem 6.0.1. Problém se týká přednastavené aplikace Mail. Mám tam nastavené dva účty, jeden na seznamu a druhý na firemním outlooku. Líbí se mi, že mohu zobrazovat maily z obou účtů na jedné obrazovce. Bohužel mi to však zobrazuje pouze maily ze složek Doručená, nikoliv maily z podsložek v outlooku, pro ty musím speciálně překlikávat a nechávat si je zobrazit zvlášť. Nevěděl by někdo, jak docílit toho, aby mi mail promárně zobrazoval všechny doručené maily včetně těch, co spadnou do podsložek?
Díky moc za nápady
king23
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 7. 9. 2016 12:21

aquamail nechceš? Má omnoho viac nastavení ako default a zdarma je akurát pre 2 účty...
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JanFogas 7. 9. 2016 20:25

Nazdar. Používám tmavé schéma a dnes jsem si všim na displeji u pravého dolního roku bílé zařící tečky. Hned jsem zkoušel zobrazit černou přes celý displej a jeden bod (či několik) září a vytváří bílou tečku. V první moment jsem si řekl, že to je vadný pixel (+ několik sprostých slov a nadávek na telefon za 22 tisíc), ale pak jsem si všiml, že když telefon otočím na bok, tak tečka se otočí s displejem tak, aby byla stále v pravém dolním rohu. Srdce mi zaplesalo, že je displej OK. Ale nevíte co to může být???
JanFogas
Junior

Odeslat příspěvekod p.lehky 12. 9. 2016 20:12

mám dotaz na ochranné sklo na s6 edge variantu.. už ve třech obchodech mi řekli, že jsou stažené z prodeje kvůli zavadnosti a nefunkčnosti.. mě moje sedělo super, sle prasklo a rád bych vyměnil, ale čínu nehledám a nevím co je na tom pravdy, byť tři obchody jsou na zamyšlení.. nemáte zkušenost..?nabídka od nich pak byla na pevnější fólii za 300..díky za reakci..
p.lehky
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 9. 2016 23:53

App Samsung Focus, obdoba BB Hub k instalaci, více zde
https://www.svetandroida.cz/samsung-focus-aplikace-blackberry-hub-201609
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod brasci 22. 9. 2016 08:49

Je niekde na telefóne uvedené IMEI okrem zadnej strany a v menu prístroja?

Mám tu rozbitý prístroj. Ako uživatel ho neviem pustiť a pozrieť sa, servis možno hej. Len problém je, že pred časom bol na reklamácii a oni mi vtedy menili základnú dosku a aj ho celý prekrytovali. IMEI v menu zostalo rovnaké, ale zadný kryt dali už bez IMEI. To je celkom logické.

Mám poistený telefón, je to na konkrétne IMEI. Len na prvý pohlad si to IMEI nemajú ako overiť, tak či to servis zvládne niekde na druhý pohľad vnútri. Pýtam sa len aby som mal prípadné argumenty, ak by pri spisovaní poistnej udalosti robili problémy, že na telefóne nie je IMEI.

Kúpený, poistený a tiež reklamovaný bol v Telekome, tam pôjdem aj s tou poistkou. Záznamy z reklamácie samozrejme mám.
brasci
Junior

Odeslat příspěvekod losy 25. 9. 2016 17:48

Stáhnul jsem si ze stránek Samsungu do PC aplikaci Smart Switch a po nainstalování v počítači na mě při spouštění vyskočí hláška "ordinální číslo 8196 nenalezeno" a aplikace se nespustí. Nevíte prosím někdo, jak to rozchodit? Potřebuju dát telefon do servisu a řekli mi, ať si udělám zálohu všeho. Potřebuji zazálohovat hlavně historii hovorů a sms. Smart Switch jsem zatím nikdy nepoužíval. Díky za tip
losy
Junior

Odeslat příspěvekod David Stránský 27. 9. 2016 21:01

Chlapi koupil jsem podložku pro bezdrátové nabíjení.
Funguje skvěle, mám ji zabudovanou v otvoru ve stole, takže je krásně zarovno, ale OTÁZKA: Spotřebovává energii ze sítě, když na ni mobil není položený? Nebo začne vytvářet indukci až po detekci položeného telefonu? Díky!
David Stránský
Junior

Odeslat příspěvekod JanFogas 27. 9. 2016 22:44

Co se týče bezdrátové nabíječky, tak vytváří indukci jen když je naní položený mobil. Moje to signalizuje i ledkou. Ale také bere elektřinu i ve "vypnutém" stavu, tak jako běžná nabíječka. Vše co je v režimu stend-by, tak spotřebovává elektřinu i když zanedbatelnou. ;-)
JanFogas
Junior

Odeslat příspěvekod Pillowrecker 27. 9. 2016 23:11

brasci píše:Je niekde na telefóne uvedené IMEI okrem zadnej strany a v menu prístroja?

Mám tu rozbitý prístroj. Ako uživatel ho neviem pustiť a pozrieť sa, servis možno hej. Len problém je, že pred časom bol na reklamácii a oni mi vtedy menili základnú dosku a aj ho celý prekrytovali. IMEI v menu zostalo rovnaké, ale zadný kryt dali už bez IMEI. To je celkom logické.

Mám poistený telefón, je to na konkrétne IMEI. Len na prvý pohlad si to IMEI nemajú ako overiť, tak či to servis zvládne niekde na druhý pohľad vnútri. Pýtam sa len aby som mal prípadné argumenty, ak by pri spisovaní poistnej udalosti robili problémy, že na telefóne nie je IMEI.

Kúpený, poistený a tiež reklamovaný bol v Telekome, tam pôjdem aj s tou poistkou. Záznamy z reklamácie samozrejme mám.

Vše doložíš reklamačním reklamačním protolem o výměně desky.
Lenovo Y700-15ISK | Samsung Galaxy Note 8 | Sony PS4 | New Nintendo 3DS XL | Sony RX100
Pillowrecker
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka