Samsung Galaxy S6/S6 Edge(+) - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod boonno 4. 10. 2016 23:25

Tak já bych zase volil edge variantu. Máme doma edge+ a dle mě nemá chybu a problémy nechtěnými dotyky nebo snad vyklouzávání z rukou tedy rozhodně nepozoruji.

A co si budeme povídat klasická varianta vypadá o dost hůře
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Junior

Odeslat příspěvekod Dolík 7. 10. 2016 16:52

Tak už mám doma S6 klasickou...koupila jsem si zlatou a je super... Jen je to trošku jiné, já na S4 měla ještě Kitkat... ale dá se na to dedukcí přijít... V rozšířeních funkci je uložit obrazovku dlaní, to má být jako screnn obrazovky? Ale jak zkouším tak někdy se to povede a někdy ne, nemáte na to někdo nějaky grif? Screnn dost používám a líbí se mi na přítelovo Lenovo, že ho má v nabíce na lište... A taky bych chtěla odstranit když telefonuji atak odstranit uppzornění že už bude telefon vyzvánět, takový ten zvuk a je to i po ukončení hovoru, nevíte někdo jak na to? Díky moc za pomoc...
Dolík
Junior

Odeslat příspěvekod dave_de 8. 10. 2016 12:11

To Dolik: stisk zeleného tlačítka Telefon - Další - Nastavení - Upozornění na hovor a tam vypnout Tón spojení hovoru a Tón ukončení hovoru..
dave_de
Junior

Odeslat příspěvekod p.lehky 8. 10. 2016 16:57

to Dolik: taky mi screenshot dlaní spíše nefunguje, ale je zde možnost stiskem tlačítek Power+stredove tlačítko Home
p.lehky
Junior

Odeslat příspěvekod ambasador1234 9. 10. 2016 21:15

Ahoj, nemáte někdo tip na dobrý obal (chci jen na zádní stranu, co nejmenší, např.: https://www.alza.cz/celly-gelskin490-ci ... d=18848328) a tvrzené sklo? Je pravda, že na telefony z CZ distribuce dají tvrzené sklo přímo v Samsung obchodech (cca 200 Kč?)?

Díky.
ambasador1234
Junior

Odeslat příspěvekod Ronni4077 11. 10. 2016 10:24

Ahoj, chci se zeptat, jak jste na tom s vydrzi baterie konkretne u ploche verze? Jak mizi procenta kdyz telefon nepouzivate, na internetu, psani sms atd.. Dekuji
Ronni4077
Junior

Odeslat příspěvekod magnus.erikson 12. 10. 2016 16:14

Zdravim miestnych borcov. Mama problem s Galaxy S6, telefon nestartuje, len sa mi zobrazi rozmazane logo vyrobcu, a telefon sa opat vypne, takze je to pravdepodobne pripad na reklamaciu. Moja otazka je: je mozne nejak dostat data z vypnuteho telefonu, alebo su nenavratne stratene? Vdaka
magnus.erikson
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarsou 12. 10. 2016 16:19

A dělá to, i když jsi připojen na USB v zapnutém počítači? Jestli jej ani tak nenastartuješ, tak nemáš šanci z něj data dostat...
jarsou
Junior

Odeslat příspěvekod magnus.erikson 12. 10. 2016 19:03

Nie, telefon sa vobec nezapne ani po pripojeni k pocitacu, takze ziadne data... Vdaka za rychlu odpoved.
magnus.erikson
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomrichter421 14. 10. 2016 06:48

Zdravím, chystám se v brzké době koupit nový mobil a narazil jsem že šla právě s6/s6 edge s cenou dole. Tak se chci zeptat...jak je to s výdrží? Vydrží alespoň ten den běžného provozu? Dostane aktualizaci na android 7? A jinak má cenu si připlatit za tu verzi edge cca 3000Kč nebo je tam využití minimální? U S7 co jsem si zkoušel i v obchodě je tam těch aplikací dost což asi u S6 není a je tam toho míň nebo se to po aktualizaci zlepšilo a je to jako u S7? Když nemá slot na karty tak kolik zůstane volného u 32GB verze? Na android 5 jsem našel že cca 25GB ale jak je to u jiné vrze androidu? Díky. :)
Naposledy upravil tomrichter421 dne 14. 10. 2016 07:12, celkově upraveno 1
tomrichter421
Junior

Odeslat příspěvekod jarsou 14. 10. 2016 07:12

Projdi si toto forum a najdeš odpověď na vše kromě nového Androida, což ještě neproběhlo...
jarsou
Junior

Odeslat příspěvekod k1slovakia 18. 10. 2016 10:44

Zdravim,

chcem sa spytat, kolko vam trva pomale nabijanie u Galaxy S6 (klasicka verzia)? Ja som to vcera odstopoval a z 20% na 100% to bolo 4 hod. a 3 min. Neni to nejak vela? Vyplati sa viac nabijat tou pomalsou formou, alebo to rychlo-nabijanie nema az taky vplyv na znicenie baterie? Chcem aby mi utiahla aspon 1 - 2 roky bez poklesu vydrze. Inac ta bateria v Galaxy S6 nestoji za nic, zatial najhorsia vydrz zo vsetkych tel. co som mal.
k1slovakia
Junior

Odeslat příspěvekod bruco 18. 10. 2016 11:52

Nabijal si original nabijackou? Normalnym nabijanim sa musi nabit za cca 1.5 hodiny. Za 4,5 hodiny sa nabije bezdrotovo.
bruco
Junior

Odeslat příspěvekod k1slovakia 18. 10. 2016 12:04

Ano, nabijacka je samozrejme original. Mobil je novy, ma cca 2 - 3 mesiace... Za 1,5 hod. sa nabija so zapnutym rychlo-nabijanim, ja nabijam bez tejto moznosti (vraj sa tym vyrazne setri vydrz kapacity baterie), ale aj tak sa mi to zda nejak dlho, preto sa pytam ostatnych majitelov klasickej S6.
k1slovakia
Junior

Odeslat příspěvekod David Stránský 24. 10. 2016 18:28

Já to na svém mobilu zaznamenal po posledním update.
Myslím si, že je to zregulované záměrně.
Pokud chci rychle nabíjet, plná baterie je za 80min, ale naopak když mám tuto funkci vypnutou, telefon se nabíjí i 4h. Nabíjím přes noc, takže mi ten čas nevadí a čím méně proudu si telefon z nabíječky bere, tím lépe pro baterii. Telefon je studený. S rychlým nabíjením hřeje jako většina telefonů.
David Stránský
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka