Samsung Galaxy S6/S6 Edge(+) - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod p.lehky 26. 12. 2016 19:30

nezjistil jsem.. stále Android a stále S6 :-D
p.lehky
Junior

Odeslat příspěvekod mr.SMITH 27. 12. 2016 16:41

Dá se někde vypnout zabezpečení v aplikaci od Samsungu Smart Manager? Chci používat antivir od Esetu.
mr.SMITH
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 27. 12. 2016 19:07

mr.SMITH: nic takoveho si do mobilu nedavej :) jenom doporučuji nic tam nemít
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod CHazy 30. 12. 2016 13:15

Zdravim nevim zda se to tu uz nekde neresilo mam s6 edge plus a koupil jsem uz druhe ochrane sklicko na tento model a opet se mi odlepuje, nedolepi se mi treba jedna strana, uz me to stve nebo jedno sklicko stoji 450kc a uplne k nicemu... podarilo se vam to nekomu nalepit dobre-pevne???
Siemens c10 Nokia 5110, 3310, 6210, 5210, 6310i, 3200, 2300 SonyEricsson t630, Sharp gx23, nokia 3300, Samsung d500e, SonyEricsson s700i, Motorola v635, SonyEricsson k600i, Motorola mpx220, Motorola A925, nokia 5200, N90, 6270, k790i, N80, n93....
CHazy
Junior

Odeslat příspěvekod Marv_S 2. 1. 2017 09:07

Ahoj,

minulý týden jsem se opět vrátil z BB k Androidu a volba padla na S6 Edge. Zatím převládají pozitivní dojmy, telefon je krásně zpracovaný. Tvrzené sklo přišlo v niveč, protože se odlepovalo a úplně jsem nebyl nadšený ani z té černé barvy nahoře a dole, tak jsem zkusil ještě objednat kompletně čiré na Ebay, u nás jsem bohužel nenašel.

Co mě ale trápí, jelikož jsem maximání hnidopich... Po pár dnech jsem si všiml, že na šedé barvě je uprostřed displeje vertikálně poměrně velký světlý flek, přiřovnal bych to třeba k drápanci od zvířete - cca dva až tři proužky do obloučku vedle sebe. Na černé, bílé, ani barevném pozadí to není vidět, hlavně na té šedé. Přijde mi, že je to více vidět, když je telefon zahřáty.

Kupoval jsem v Hurámobilu, již několikáty přístroj a prvně byly přetnutné pečetě, ale telefon byl ve folii a nebyl vůbec tknutý, tak snad jen otevřeno pro kontrolu.

Můžete si, prosím, otevřít tento odkaz s šedou barvou, roztáhnout přes celou obrazovku a napsat, jestli tam něco máte? http://www.colorcombos.com/images/colors/666666.png

Ještě jsem AMOLED neměl, tak nevím, jestli to není třeba vlastnost.

Díky moc
Marv_S
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 2. 1. 2017 16:14

Tady u tohoto problému s displejem bych neváhal a ihned reklamoval.
Píšeš že jsem maximání hnidopich a koupíš si telefon s porušenýma pečetěma :shock: . Mohl to být vrácený kus nebo ho přeflešovali. Tento obchod prodává i šedivky což si troufám tvrdit že tvůj je taky šedivka a asi není z cz distribuce.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cardi 2. 1. 2017 16:27

mahonay : přesně taky bych reklamoval ale jinak mám šedivku již druhou a to problém přece dneska vůbec není :) když ti to vyreklamují tak vo co go? to same se ti může stát na cz distribuci :) a ještě ti lidí za to tak cálujou :D
Panasonic GD67, Samsung C100, Nokia 6230i, Nokia N73, Nokia 5800, Nokia N8, Lumia 720, Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy S7, S8+, S10+ ? ? ?
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mahonay 2. 1. 2017 16:59

cardy: v pořádku :-) , já taky kupuji jenom šedivky v ověřených obchodech nebo použité. Já jsem psal o šedivkách jenom kvůli tomu aby mu náhodou prodejce nedělal problém při reklamaci. Pokud má Hurámobil ověřený tak by s reklamací neměl být problém. Ale jinak je spoustu prodejců šedivek nespolehlivých když příjde na reklamaci.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mobilier 2. 1. 2017 18:23

Marv_S: jedna se o standartní amoled problem ale nikoli akceptovatelny ,tudiz bych telefon co nejrychleji vrátil ve 14ti denní lhůtě.
Sam jsem toto řešil dvakrát u s6 edge a třikrát u s7 edge az me to přestalo bavit a přešel jsem ke konkurenci
Mobilier
Junior

Odeslat příspěvekod cardi 2. 1. 2017 19:43

mahonay: jj ja nedávno řešil na dexa.cz vrácení peněz za S5 a trošku to vázlo v komunikaci tak už jsem tam znovu nekoupil. Jinak jsem byl spokojen
cardi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Marv_S 3. 1. 2017 07:51

Ahoj,
děkuju za odpovědi. Včera jsem tam psal a domluvil se na výměně ve 14 dnech. Kolega má levnější Samsung s AMOLEDem a nemá na něm s tou šedou naprosto nic. Kor toho fleku navíc mám celkově to jednobarevné pozadí takové flekaté, tak jsem si říkal, proč si nechávat nový telefon s takovou vadou, když to nemá ani můj druhý telefon od Vodafonu, co stál pár korun.

Jinak na ty pečetě jsem se ptal a prý to musí kontrolovat po přepravci, jestli to není poškozené, k čemuž teda nevidím důvod, když nemá balení sebemenší šrám.

Ještě, že zrušili prodejnou v Pardubicích a jsem z Chrudimi:) Ale raději si pro to zajedu do Prahy, protože v objednávce naprosto ignorovali jinou dodací adresu a kdo ví, kam by to došlo. Navíc si raději prohlédnu telefon rovnou tam, tak doufám, že druhý kus bude lepší.

Jinak mě docela překvapujete s tím Hurámobil, měl jsem to za celkem dobrý obchod, nikdy jsem neměl problém. Původně jsem chtěl LG V10, ale to už mají akorát v CZC a tam, když jsem si přečetl diskuzi pod produktem, jak všichni dostali rozbalený, tak jsem si to rozmyslel a dopadl stejně:)

Jak poznám, že to není CZ distribuce na balení? Na webu právě uvádějí, že je. A přišlo mi to balíkem, takže jsem bohužel nemohl vědět o těch pečetích. Šedivku jsem kupoval BB Passport a už nikdy více. Jako obchod v klidu všechno, ale reklamace přes dva měsíce...
Marv_S
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 3. 1. 2017 08:01

Marv_S píše:Jinak mě docela překvapujete s tím Hurámobil, měl jsem to za celkem dobrý obchod,
Jak poznám, že to není CZ distribuce na balení?

Hurámobil se tady nikdy nedoporučoval..
Distribuci je možno ověřit podle IMEI v autorizovaném servisu
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Marv_S 3. 1. 2017 08:52

Teď už je to jedno. Dám zítra vědět, jak výměna dopadla.
Marv_S
Junior

Odeslat příspěvekod Marv_S 4. 1. 2017 23:03

Ahoj,

tak telefon vyměněný za nový kus s neporušenou pečetí. Na místě chvilku bylo takové cukání, že se jim nechtělo, ale to jsem rychle odmítl, že jsme byli domluvení předem a táhnu se tam 120 km, takže nakonec v klidu. Displej je ok, čáry už tam nejsou.

Jinak jsem posílal IMEI ještě toho původního telefonu na Samsung a odpověděli, že se jedná o CZ distribuci.
Marv_S
Junior

Odeslat příspěvekod Madex 10. 1. 2017 16:51

Zdravím,

mám problém s baterkou (viz přiložený screenshot), konkrétně s její výdrží. Telefon je starý rok a necelé 2 měsíce.
Dneska jsem se zdržoval cca od 8:00 do 14:30 v jedné hodně staré budově se silnými zdmi. Má to na to vliv? Jinak "imrvére" zapnuté WiFi, GPS, data, display automaticky na polovinu. Nějaké návrhy na pomoc?

http://leteckaposta.cz/630262881

Děkuji za pomoc
Madex
Madex
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka