Tak proč tedy běží a žerou mi RAMku (ale jsem celkem v pohodě, mám vytížení zatím do 60 %)?
Dále bych si dovolil zopakovat své dotazy, které jsem položil ve vláknu o tomto mobilu, ale zatím si toho nikdo nevšiml:
1. V telefonu mám předinstalovanou klávesnici od Samsungu, doinstaloval jsem kvůli podpoře esperanta i Google klávesnici. Obě jsou v režimu QWERTZ a píšu vše tahem nebo jednotlivým ťukáním. Nepochopil jsem však, jak případně tyto klávesnice změnit na podobné dřívějšímu mobilu, tedy velká dotyková tlačítka a psaní ve stylu T9

2. Rád bych si vytvořil více profilů a k nim přiřadil různé tóny na smsky a volání, kterou aplikaci na to nejlépe doporučit?
3. Jeden den mi z menu nějak zmizel zástupce na Google klávesnici a obnovil jsem jej až tak, že jsem klávesnici znovu přeinstaloval. Jak ale obecně, když smažu z hlavního menu nějakého zástupce, postupovat, abych toho zástupce opět tam měl?
4. V upřesňujícím nastavení wi-fi jsem našel aktivovanou funkci "Vždy povolit vyhledávání", tj. povolení službě Google pro zjišťování polohy a dalším aplikací vyhledávat sítě Wi-Fi, dokonce i když je W-Fi vypnuté? Vypnul jsem ji, ale přemýšlím, co tím jako chce básník říct? Ušetřím tím baterku, když to vypnu (zatím totiž plánuji jet na režim žádná mobilní data a wi-fi podle potřeby) nebo je to zbytečné?