Samsung Galaxy Note 3 Neo - aktualizace na Android 4.4

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod loypi 12. 12. 2015 19:41

Dobrý den,
Mám problém u podpory některých aplikací u samsungu note 3 neo. V současné době je v telefonu android 4.3 Po hodinách hledání... Na některých fórech jsem se dočetl, že jejich telefon byl automaticky aktualizován na 4.4, což by vyřešilo můj problém... Když manuálně zkontroluji aktualizace v telefonu tak nejsou dostupné... Mám operátora O2, předpokládám že O2 neuvolnilo aktualizaci pro telefon... Případně pomohla by změna simkarty? Či manuální update? Bude fungovat i update pro jinou zemi? Děkuji
loypi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dotankoch 12. 12. 2015 21:54

Zmena SIM karty by pravdepodobne nepomohla. Ak vam aktualizaciu v menu telefonu neukazuje, skuste telefon pripojit k PC a v programe Kies skontrolovat aktualizacie. Ak neukazuje nic ani tam, chodte na http://www.sammobile.com/firmwares/ , tam najdete hociktoru verziu FW pre telefony Samsung.
MB: Asus P5E3 | CPU: Intel Xeon X3363 2,8GHz | RAM: 2x2GB Crucial CT25664AA800.M16FM | GPU: AMD Radeon HD5850 | SSD: Crucial MX500 256GB | MONITOR: Dell E167FPf
Mobil: Samsung Galaxy S5 SM-G900I
dotankoch
Junior

Odeslat příspěvekod fverny94 13. 12. 2015 13:56

Kies bych se radši vyhnul.. Rovnou manuálně flashl přes Odin ROMku z odkazu výše.

Všechny evropské ROM jsou mlutilanguage. Tzn obashují i češtinu.
Výměny prasklých skel, další drobné HW opravy, opravy IMEI, S/N, unbrick a další SW opravy.
fverny94
Junior