Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Humpajs 26. 2. 2014 22:58

v originálním FW bluetooth fungovalo korektně ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Humpajs 27. 2. 2014 21:21

já už BT skoro ani nepoužívám, na noťas se napojim taky kabelem ;-) a už jen výjimečně posílám něco mezi mobilama
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod Dinno 1. 3. 2014 15:13

Mám dotaz k těm co mají Samsung S5610 od T-Mobilu. Jestli by mohl někdo poslat link na stažení aktuálního oficiálního firmwaru od T-Mobilu (S5610BOMD1). Kamarád má problémy s fotoaparátem na mobilu a chce ho reklamovat. Problém je,že tam má nainstalovaný upravený neoficiální firmware od Fíla. :hm
Může někdo poradit?
Díky
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mefr 6. 3. 2014 14:49

Další anglické slovo.
V nastavení budíku je volba Opakovat. Pokud mám zobrazení budíku na hlavní obrazovce a nastavím budík tak, aby čas zvonění vycházel na zítra tak se místo „Zítra“ vypíše „Tomorrow“.
Přílohy
budík.jpg
budík.jpg (14.7 ) Zobrazeno 6350 krát
mefr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 7. 3. 2014 10:00

chcem instalovat aplikacie vatsie nez 500kB, ale neviem kde alebo ako sa zadava kod #52828378# pre dalsie nastavenie
kto poradi ? diky
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 7. 3. 2014 12:21

mam trosku mensi problem s tymto v 13. kroku ak skopirujem customer a images, kde to mam potom skopirovat ? nejako to nefunguje
Naposledy upravil Fíla dne 16. 4. 2014 23:10, celkově upraveno 4
Důvod: odkaz upraven
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 7. 3. 2014 21:52

nooo pozeram ze v pravom paneli zlozku "/disk-a/" nemam
zeby som zabudol spravit niektory krok alebo preco tu zlozku tam nemam ? :-l
pozorne som cital navod a nic som nevynechal

este otazocka, ak v java aplikacii MiniCommander kliknem na volby-opravnenie, tak u vsetkych polozkach sa mi neda nastavit Vzdy povolene, ma to tak byt ? alebo musia byt komplet vsetky polozky nastavene na Vzdy povolene
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 8. 3. 2014 10:28

takze cielom je naprv nahrat upraveny firmware a az potom spominanu aktualizaciu ?
vdaka upravenemu firmware bude telefon podporovat aplikacie vatsie ako 500kB bez dodatocneho nastavovania ?
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 8. 3. 2014 10:32

ok tak ja sa s tym dnes pobavim a uvidim ci sa mi podari spojazdnit, v pripade problemov sa ozvem :D
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 8. 3. 2014 13:34

novy firmware nahrany, zatial vsetko funguje :)
chyba mi ale rucne zamknutie telefonu, tym ze telefon caka na zhasnutie displeja sa trochu spotrebuva energia aj ked asi zanedbatelne mnozstvo ale bol som zvyknuty na rucne zamikanie :-)
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 8. 3. 2014 14:32

michalkoo:
Rucne zamknutie telefonu zadaj:
1.Nastavenia
2:Telefon
3.Skratky
4.Viac skratiek
5.Dlho OK
6.Zamok kl.
7.Ulozit
Po tomto nastaveni budes zamykat klavesnicu tym istym tlacitkom ktorym odomykas. Stredovym tlacitkom.
caco
Junior

Odeslat příspěvekod michalkoo 8. 3. 2014 14:51

jaj taaaaak :D musim si este prejst vsetky novinky :D
inak ked som posielal subory cez bluetooth do kompu, tak mi zamrzol mobil, musel som ho restartnut, dufam ze to bolo len chvilkove zavahanie a ze sa to nebude opakovat :-)
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 8. 3. 2014 15:01

Bohuzial bude. Je to chyba tohoto upraveneho FW. Ale na 41. strane som napisal sposob, ako sa da odmrznut telefon bez vypinania.
caco
Junior

Odeslat příspěvekod Dinno 9. 3. 2014 21:12

dotaz pro Fíla:
Jak nastavit telefon aby fungovalo tohle? 19. vylepšený Blacklist (volající uslyší, že číslo je nedostupné, i když telefon bude zapnutý)
Díky za radu
Dinno
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Humpajs 13. 3. 2014 12:58

to je paráda, že jsi přišel na to, jak to BT rozjet. FW už mám v telefonu, zase si hraju s nastavením a zajímala by mě jedna věc, jde nějak z opery udělat výchozí prohlížeč? (aby se skrz něj daly stahovat soubory a přehrávat videa) :-)
Humpajs
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka