Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mefr 4. 5. 2014 12:48

Díky za radu ohledně blokování ve stanovený čas. Někde jsem dělal chybu, ale jde to nastavit. Já to také nepoužívám, ale chtěl jsem tuto možnost vyzkoušet když, jsem o tom četl v příspěvku od "pavolxv". Chtěl toto nastavení, aby mohl v noci spát, tak jsem si říkal, že by se to mohlo někdy hodit. Zrušit jenom Čas1 nejde, ale nastavit Úkol2 už ano. Ještě jednou díky.
mefr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 4. 5. 2014 14:34

Fíla: Áno, nové témy sa pridávajú cez MiniCommander. Prepisujú sa defaultné témy. Píšem "témy", lebo predchádzajúce dve témy, ktoré screeny som sem dal, prepisujú 2. Orange tému. Ďalšia téma, ale prepisuje 1. Blue tému. Tu je:
KREMICON.png

Musel som ju trocha upraviť, lebo hodiny na základnej obrazovke zasahovali do názvu operátora.
Súbory aj s popisom ti pošlem na email.

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod pavolxv 4. 5. 2014 19:35

skuste dat navod ako znenit temu cez toho komandera bol by som rad mam cierny telefon a by sa mi tam hodilo take elegantne cierne, ikony mozu ostat a aj rozlozenie displeya (tj hodiny atd.) len by som nahradil tie farby kde by som na modru dal ciernu na slabo modru sivu a bielu slabo sivu to by bolo pekne :) (aspon premna)
pavolxv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 4. 5. 2014 22:12

pavolxv: Asi by si chcel niečo takéto.
Sive.png

Všetky farby sa nedajú zmeniť.
caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod pavolxv 5. 5. 2014 06:59

caco: Ano, taketo som myslel, jaj super paci sa mi to.
pavolxv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod r.a.c.e.k 5. 5. 2014 13:00

Zdar, chci se zeptat jestli je nejaka moznost u tohoto telefonu blokovat neznama a znama cisla. Neco jako blacklist whitelist pro android, ios, symbian apod.
r.a.c.e.k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Landak 5. 5. 2014 16:28

ty schemata vypadaj luxusně :) jen by mohli ještě fungovat schematicky,dřiv sem měl sony ericson w 810i a když bylo třeba schema auto tak na zakladní obrazovce bylo auto s boku(pokud si neměl tapetu -foto atd)v menu bylo to samé ze předu pak po vybraní nějake položky bylo už vinterieru atd.vlastně tak bylo i třeba možný poznat kolik kroku seš od zakladní obrazovky.co klik to jinej obrazek a to sem pravě myslel že dělaj i naše schemata.orange stromy cesta v menu pak třeba v položce zpravy nastaveni nebo cokoliv jinýho by byla louka jezírko atd. :D
Landak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 5. 5. 2014 17:42

pavolxv: Ak chceš tú tému, napíš mi do SS svoj email, kde ti ju mám poslať. Sú to len tri súbory v dvoch adresároch. Pošlem ti aj návod, ako si to nainštaluješ. Je to vlastne 1.Blue-téma, kde som len zmenil modrú farbu na sivú.

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod pavolxv 6. 5. 2014 07:08

caco píše:pavolxv: Ak chceš tú tému, napíš mi do SS svoj email, kde ti ju mám poslať. Sú to len tri súbory v dvoch adresároch. Pošlem ti aj návod, ako si to nainštaluješ. Je to vlastne 1.Blue-téma, kde som len zmenil modrú farbu na sivú.

caco

tak som ti ju poslal ale tvarila sa ze je neodoslana len ulozena SS tak uvidime :)
pavolxv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 6. 5. 2014 09:15

pavolxv: Poslal som ti to. Ak niečo nebudeš vedieť, napíš.

edit: nešlo to poslať, ale pracujem na tom aby ti to prišlo
už je to v poriadku

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod pavolxv 6. 5. 2014 15:05

No velmi pekne DAKUJEM, uz je to nainstalovane paci sa mi to dasa povedat uz som spokojny s tel. na maximum.
pavolxv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 6. 5. 2014 16:36

pavolxv: Som rád, že sa ti to páči a že si spokojný.

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod r.a.c.e.k 12. 5. 2014 07:13

Mam problem s instalaci Opery, jak verze 4xx tak 7 nebo 8. Instalace se provede, ale kdyz se pak Opera spousti, tak se spusteni nedokonci a skonci to hlaskou Failed to connect to the Internet. Go to ...bla bla bla. Nevim jestli je to u tohoto telefonu mozne zapnout internet na stalo? Zda se ze telefon se odpoji driv, nez se dokonci spusteni.
r.a.c.e.k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Humpajs 12. 5. 2014 11:49

když ti nejede ani opera 4, tak to bude pravděpodobně v nastavení internetu. takže zkus buď si nechat poslat konfigurační sms od operátora a nebo to nastavit ručně (menu > nastavení > síť > připojení > internetové profily) ;-)
Humpajs
Junior

Odeslat příspěvekod r.a.c.e.k 12. 5. 2014 12:59

Internet funguje, nakonfigurovano mam od O2 pomoci sms. Mejl funkcni, google search, interni prohlizec vsechno jede. Jen ta opera nedokonci spusteni s tou hlaskou.
r.a.c.e.k
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka