Chyba môže byť aj v nasavení Profilu pre Operu. Označ Operu, nespúšťaj ju, zadaj "Voľby/Pokročilé/Pripojenia" a tu pozri, či máš nastavený správny Profil.
caco
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
caco píše:Chyba môže byť aj v nasavení Profilu pre Operu. Označ Operu, nespúšťaj ju, zadaj "Voľby/Pokročilé/Pripojenia" a tu pozri, či máš nastavený správny Profil.
caco
Bummer píše:No tak na to můžeš využít profily. Buďto ručně (přepínat mezi tichým a normálním lze podržením křížku, případně si na seznam profilů nastavit zástupce či zkratku) nebo je přepínat pomocí Plánu na základě času.
Neviděl jsem telefon, kde by se bočními tlačítky ovládala hlasitost vyzvánění. Vždycky jen hlasitost sluchátka.
ja by som skôr potreboval reguláciu hlasitosti vyzváňania pred samotným zavolaním
Bummer píše:Ahoj. Napadlo mě, že bych to tu mohl nasdílet, kdyby to někdo chtěl zkusit... Znáte hru 2048? Pokud byste si ji chtěli zahrát i na hloupém telefonu, tak teď můžete.Potřeboval jsem do školy zadání na semestrálku, tak jsem udělal její kopii pro J2ME telefony. Nejlépe je samozřejmě ozkoušená na S5610, ale mám vyzkoušeno, že běží i na Nokiích 6300 a X2. Autorovi "originálu" jsem psal a s uveřejněním souhlasil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků