Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod r.a.c.e.k 17. 7. 2014 11:29

Diky za firmware, nemam uplne posledni zaplaty ale i tak vsechno funguje dobre. Z blbcu si nic nedelej, dneska si kazdej mysli ze se da vsechno nekde sosnout zadarmo.
r.a.c.e.k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod halikm 17. 7. 2014 22:22

Srdečne pozdravujem Fila,neviem presne o čo ide , ale chcem povedať svoj názor , mslím , že všetci /slušní/ ľudia na foru sme poznali tvojú ochotu a veľku trpezlivosť. Urobíl si pre všetkých , nezištne obrovskú prácu za ktoru ti naozaj úprimne ďakujem.Nedaj sa znechutiť, prajem všetko najlepšie.
halikm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod omen1970 18. 7. 2014 19:51

Existuje možnost synchronizace kontaktů a kalendáře S5610 např. s Googlem, tj. přes CardDAV/CalDAV? Teoreticky by mi stačila i "pasivně" směrem do telefonu.
omen1970
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod caco 20. 7. 2014 12:59

Fíla: Pozdravujem Ťa a aj ostatných (slušných) diskutujúcich.

Konečne som si urobil čas, aby som sa aj ja mohol vyjadriť k situácii, ktorá pred pár dňami tu na fóre vznikla.

Je mi ľúto, že si sa rozhodol tak, ako si sa rozhodol, ohľadom upraveného FW.
Prepáč mi, ale musím konštatovať, že problém, ktorý vznikol, si čiastočne zapríčinil sám.
Projekt, ktorý si vytvoril a prevádzkoval na svojom webe, si zrazu bez vysvetlenia zrušil. Samozrejme, že nemusíš nikomu nič vysvetlovať(je to Tvoj projekt), ale čitatelia fóra boli zvyknutí na kliknutie na odkaz, kde bol Tebou upravený FW a zrazu odkaz zmizol. Aj po mojej SS, ktorú som Ti asi tak pred mesiacom poslal, si v príspevku vysvetlil problém s hostingom, kvôli ktorému si vtedy tiež zrušil odkazy na Tvoj web. Po odstránení problému si následne príspevok vymazal, nakoľko už nebol aktuálny. Mohol si teda aj teraz v príspevku oznámiť zrušenie tohoto projektu. Nikto Ti nemôže vyčítať, že si sa tak rozhodol.

Toľko môj názor. Dúfam, že som sa Ťa mojim názorom nedotkol, nebol to môj účel a vopred sa Ti ospravedlňujem. Snažil som sa len ozrejmiť počínanie niektorých ľudí. V žiadnom prípade ale nechcem ospravedlňovať neslušné vyjadrovanie niektorých z nich. Iný názor sa dá vyjadriť aj slušne.
Prajem príjemný deň.

caco
p.s.
V úvode som písal, že som si "našiel čas". Konečne po dvoch rokoch som znova zamestnaný a tak už nemám toľko voľného času. Ale ak budeš pokračovať v projekte, s mojou pomocou môžeš rátať aj naďalej, nejaký ten čas si vždy nájdem.
caco
Junior

Odeslat příspěvekod caco 20. 7. 2014 17:08

Příklad za všechny: jeden člověk evidentně nedodržel veškeré kroky z návodu k nahrání FW do telefonu. Poté mi napsal, že jsem ..., když jsem mu rozbil telefon a ať jdu

Tak toto som naozaj netušil a chápem Tvoje rozhodnutie.

caco
caco
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 20. 7. 2014 19:19

Souhlasím s Filou,protože mu plně rozumím.Dělal jsem s lidmi celou pracovní karéru a vždy se najdou nějací blbci,se kterými je zbytečná jakákoli diskuse(protože to jsou blbci).
Díky za všechny spokojené uživatele 5610 za práci,kterou jsi Filo odvedl.Na rozdíl od výrobců,kteří jen chrlí founy a na požadavky,př.připomínky uživatelů kašlou.
Ještě jednou díky
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod JJurko 23. 7. 2014 12:06

Pokiaľ som sledoval toto fórum, Fila vždy sa snažil odpovedať ak niekto mal nejaký problém. Takisto zadarmo spravil vylepšený sw a snažil sa pomôcť. Ukončenie bolo zrejme spôsobené niektorými ľudmi. Robím viac rokov s ľudmi a niektorí ľudia sa jednoducho nevedia správať, v kombinácii ak je dotyčný finančný sebec sú často neznesiteľní. Je mi ľúto ukončenie projektu, ale Filu chápem. Ja som niekedy prišiel domov z obchodu natoľko znechutený, že som si hovoril: stojí mi to čo robím za jednanie s takýmito blbcami? A to som to mal platené.. Fila to robil zadarmo.
JJurko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 24. 7. 2014 07:49

A jéje, tak toto mě opravdu moc mrzí. :( Filo, neměl ses dát a měls takové blbečky prostě poslat do paďous. Jsem z oboru (rámcově) a dovedu si představit, kolik jsi s tím musel mít práce.
No a další věc, co mě mrzí, je, že jsem se dlouho chystal na nahrání nové verze (protože ta starší přecijen fungovala velice dobře i tak) a koukám, že jsem to zmeškal. :(
Breaking a part of my heart to find release
Taking you out of my blood to bring me peace
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod myschovip 24. 7. 2014 09:05

to uz sa nikde neda stiahnut upraveny firmware ? hoci aj starsie verzie s navodom ?
kazdopadne sa chcem filovi podakovat za vynalozene usilie ktore do svojho porojektu vlozil :tleskani
myschovip
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 24. 7. 2014 12:36

Vřelé díky, Filo. :)
Breaking a part of my heart to find release
Taking you out of my blood to bring me peace
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod jaro2 25. 7. 2014 05:19

Fílo díky za tvé nové rozhodnutí, i když jsem to původní chápal. :-)
jaro2
Junior

Odeslat příspěvekod robikbedrunka 28. 7. 2014 14:21

Zdravím, mám dotaz ohledně toho upraveného firmwaru. Budeš ho ještě dále nějak upravovat, či vylepšovat, nebo ho budeš pouze nabízet ke stažení?
Ať se Vám daří v životě!
robikbedrunka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monikash 28. 7. 2014 17:09

Filo, a co to dát na ulož.to včetně manuálu a upozorněním, že si to každý instaluje na vlastní riziko se 7 !. ;-)
Sony RX100/7, A6600, A7III + A7Sii

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Junior

Odeslat příspěvekod monikash 28. 7. 2014 18:43

Teprve 7 let? Já myslela, že jsem tady už 100 let....

K Červenému zvýraznění - vzpomeň si na kočku v americké mikrovlnce....
A nezapomínej, lidi jsou pořád stejní. Nikdy se nezmění. Někteří jsou dobří, ale některé musíš mlátit basebolkou a stejně to nepomůže.

Tenhle fotomobil už nemám, nic ve zlém, ale pořídila jsem si na momentky Canon a1200
Sony RX100/7, A6600, A7III + A7Sii

Moje cvaky najdete zde http://monikash.rajce.idnes.cz/
A videa tady https://www.youtube.com/@monikasindelkova1432/videos
monikash
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 7. 2014 18:46

Tento telefon sice nemám, pevné nervy, Fílo. Lidem se nelze zavděčit, tu situaci okolo upraveného fw tu sleduju. Ať se daří :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka