od caco 20. 7. 2014 12:59
Fíla: Pozdravujem Ťa a aj ostatných (slušných) diskutujúcich.
Konečne som si urobil čas, aby som sa aj ja mohol vyjadriť k situácii, ktorá pred pár dňami tu na fóre vznikla.
Je mi ľúto, že si sa rozhodol tak, ako si sa rozhodol, ohľadom upraveného FW.
Prepáč mi, ale musím konštatovať, že problém, ktorý vznikol, si čiastočne zapríčinil sám.
Projekt, ktorý si vytvoril a prevádzkoval na svojom webe, si zrazu bez vysvetlenia zrušil. Samozrejme, že nemusíš nikomu nič vysvetlovať(je to Tvoj projekt), ale čitatelia fóra boli zvyknutí na kliknutie na odkaz, kde bol Tebou upravený FW a zrazu odkaz zmizol. Aj po mojej SS, ktorú som Ti asi tak pred mesiacom poslal, si v príspevku vysvetlil problém s hostingom, kvôli ktorému si vtedy tiež zrušil odkazy na Tvoj web. Po odstránení problému si následne príspevok vymazal, nakoľko už nebol aktuálny. Mohol si teda aj teraz v príspevku oznámiť zrušenie tohoto projektu. Nikto Ti nemôže vyčítať, že si sa tak rozhodol.
Toľko môj názor. Dúfam, že som sa Ťa mojim názorom nedotkol, nebol to môj účel a vopred sa Ti ospravedlňujem. Snažil som sa len ozrejmiť počínanie niektorých ľudí. V žiadnom prípade ale nechcem ospravedlňovať neslušné vyjadrovanie niektorých z nich. Iný názor sa dá vyjadriť aj slušne.
Prajem príjemný deň.
caco
p.s.
V úvode som písal, že som si "našiel čas". Konečne po dvoch rokoch som znova zamestnaný a tak už nemám toľko voľného času. Ale ak budeš pokračovať v projekte, s mojou pomocou môžeš rátať aj naďalej, nejaký ten čas si vždy nájdem.