Bummer píše:Co jsou prosímtě ty profily hovorů?
V noci jsem se spletl, myslel jsem "Protokoly hovorů a SMS".
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Bummer píše:Co jsou prosímtě ty profily hovorů?
Alfa000 píše:Ale mal by som na majitelov tohto telefonu otazku. U SE sa po sparovani telefonu s notebookom nainstaloval nejaky standardny Bluetooth modem cez ktory som sa pripajal s notebookom na internet. Je mozne takto sa pripajat cez bluetooth na internet aj u tohto samsungu??? Ak ano, idem ho ihned objednat
Fíla píše:Díky za tip, nicméně Max-Shop ve většině případů prodává "šedivky", i když u S5610, která je za pár stovek, by to zase tolik nevadilo.
...
13. zde nulou označte složky customer a images, a pak stiskněte pětku pro zkopírování
14. při dotazu, zda nahradit soubory, stiskněte dvojku
...
jaro2 píše:Dají se v inteligentní domovské obrazovce zobrazit jak normální velké hodiny na ploše (ty tam mám), tak i ty mrňavé úplně nahoře na liště?
Svátky se bohužel dají zapnout pouze v režimu "Jedny hodiny". Pokud najdu v budoucnu způsob, jak je zobrazit i při aktivním inteligentním režimu, určitě to pak zahrnu do některé z příštích verzí FW.
Stív píše:Představoval bych si s klipem za opasek,ale buď jsou velká,nebo malá.
caco píše:Pravdepodobne bude špina v šachte USB.
Fíla píše:Jakou paměťovku používáš (značka a kapacita)? Z vlastní zkušenosti mohu doporučit kartu od SanDisku s kapacitou 8 GB. Při použití 16 GB karty může docházet k problémům při nahrávání (rádio, diktafon, nebo hovory).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků