přehrávání mp3 je horor (to samé má kámoš na dotyk nokii - možná to maj všechny mobily) prostě: dám do mobilu na kartu mimojiné složku "výběr" (100 písní od 100 interpretů) a chci si ji přehrát.. jak? nemá nejpoužívanější funkci jaká u mp3 vůbec existuje, přehrát složku - prostě nemá.. dám výběr
podle intepreta = nabídně mě to 100 složek (+všechny ostatní co mám dále v mobilu) se 100 interpretama po jedné písni, dále je tam na výběr
podle alba = nabídně mě to 100 složek (+všechny ostatní co mám dále v mobilu) se 100 albama od 100 různých interpretů po jedné písni, pak je tam ještě naposledy přehrané a nejčastěji hrané.. ale přehrát prostě a jednoduše jednu blbou složku NE, tak jsem šel do průzkumníka/soubory/music a složku mix výběr - přejmenovat, odstranit.. přehrát to taky nenabízí..
tak nakonec jsem zjistil jak to jde udělat: musím si tam vytvořit vlastní seznam skladeb.. otevře se mně seznam tisíců mp3 ze všech složek co jsou v mobilu a ručně si z těch tisíců skladeb zaškrtám těch 100 písní z jedné složky a vytvořím si seznam skladeb přesně podle té složky, kterou chci přehrát... pak dám přehrát ten můj nový seznam a hraje můj výběr (asi po hodině práce) ... nebylo by jednodušší tam přidat funkci přehrát složku, najít si v seznamu tu co chci a dát přehrát? (cca 10s a hraje)

A7R4 + 20/40/135 art a FE85.