Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marus 4. 1. 2013 15:17

Když chci vyresetovat počítadlo hovorů, chce to po mě heslo. Nikde jej nemůžu najít, nevíte toto heslo?

00000000, 12345678 nefunguje :-(
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod kvarter 6. 1. 2013 09:32

Ahoj-tak mám jeden dotaz-když zadám do javy to zvýšení(vše udělám dobře na 9999 a save-jen ve free space mám jen 28 kb?))tak mi při aktivaci souboru napíše nedostatek paměti.odstraňte některé položky-a tady je mi divné co tím myslí(mám 2 Gb paměť)
pokud víte napište
děkuji
Tak jsem na to přišel-on mi to ukazuje telefon tak malou paměť jen na hry a ty FB.mesenger atd které nejdou ven-takže se zeptám jde zvětšit i tato "používaná" paměť pro hry?
Naposledy upravil kvarter dne 7. 1. 2013 06:46, celkově upraveno 1
kvarter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Folkmy 6. 1. 2013 11:32

to Marus: když chceš vymazat počítadlo, a ještě jsi to nedělal, tak telefon po tobě chce zadat "nové heslo", které musíš zadat dvakrát.
Folkmy
Junior

Odeslat příspěvekod Marus 6. 1. 2013 17:23

Díky, toto jsem potřeboval vědět :-)
Marus
Junior

Odeslat příspěvekod Fuck8r 10. 1. 2013 09:55

telefon naprosto nepoužitelný v zimě - při přenosu z chladna (2-3° a míň) dovnitř se díky kovové konstrukci orosí a to je pro tento mobil bohužel konec - vlhkost zůstane pod tlačítkama a bůhví kde ještě.. mobil se mně za den min 10x vypne a zapne, někdy ho chci nastartovat tak S5610 - tma - S5610 - tma asi 6x a pak naskočí úplně, už 2x mi přestal fungovat zvuk (to pomůže jen vyndání baterky) - všechny závady jen z 30min přenosu v zimě denně (zkoušeno v kapse u bundy, u mikini víc v teple, v batohu..) 16 dní kdy jsem byl přes vánoce doma ani jediný problém... první den pěšky 30 min do práce po vánocích a cca 8x vypínačka a 3x zapínačka samo, 1x blikání S5610 při zapnutí.. bohužel jsem mobil ještě na podzim (+12°) doporučil kolegoj v práci a ten to samý - 5x za den ho najde v kapse vypnutej... takovejhle šmejd jsem opravdu nikdy nevlastnil ( z cca 8mi mobilů) 8-S

už vidím servis Samsungu někde v teplíčku - zapnut, vypnut, volání, zvuk - vše ok :roll: - a odkaz na všeobecný podmínky ke všemu: používat +5-+35°C bla bla..
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Junior

Odeslat příspěvekod chalmil 10. 1. 2013 10:20

Používám S5610 a současně N6700C.O"kovovém"provedení 5610ky mám vážné pochybnosti.Spíš se jedná o pokovené plasty.Nokia6700C je skutečně v kovu-a je to poznat i na hmotnosti.
Ani s jedním s těchto founků nemám v zimě problémy jak uvádíš.
chalmil
Junior

Odeslat příspěvekod Fuck8r 10. 1. 2013 13:06

ani pokovené nejsou - je to jen plast s kovovým kartáčovaným lookem - ale celý zadní kryt je kovový a to může dělat tu neplechu.. nevim - baterka to ale nedělá (jakože je zesláblá ze zimy)

jaro, léto, teplý podzim - OK.. první mrazivý týden a nonstop problémy (dvoutýdenní vánoční pauza - 100% funkčnost), první den ven a opět to samé.. kolega s S5610 to samé.. 2 telefony, v zimních dnech extrémní problémy..

každopádně doklepu zimu, parádně si ho užiju jaro-léto a pak s ním s radostí jebnu o zem - jakou silou? no vší silou :-]
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Junior

Odeslat příspěvekod Majsher 11. 1. 2013 14:12

Fíla píše:Majsher: V tom případě je lepší volbou dát kartu do čtečky a zobrazit její obsah v PC, jelikož S5610 nezobrazí soubory, jejichž název je delší jak 52 znaků bez diakritiky.

Do čtečky na PC budu asi muset použít nějakou redukci, že?? Nevíš, jestli ty redukce bývají podobné u různých karet - mikro sd - normální sd
Majsher
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod platt 12. 1. 2013 23:06

Zdravím!
Potřeboval bych poradit ohledně problému známého s telefonem Samsung S5610, jestli se s tím někdo taky setkal.
Telefon má asi 3 měsíce fungoval OK, problém nastal teď jak "přešel" od O2 k Bleskmobilu (přenesl si i stejné číslo od O2). Přenos prý proběhl v pořádku během 1-2 hodin.(přišla i potvrzující SMS o úspěšném přenosu či dokončení)
Dnes si chtěl dobít kredit na terminálu Sazky ale bohužel mu to nešlo.(obsluha terminálu mu sdělila že to nejde-vyjela mu i jakési potvrzení o neúspěšné transakci - transakci nelze provést )
Měl tu někdo podobný problém nebo poradí někdo co dál...?
A ještě mi říkal, že má i problém v Menu-Protokoly-Volby-Správce protokolů-cena hovoru (zašedlé-nejde zobrazit) a tím pádem se mu v těch protokolech u tel. čísel na která volal nezobrazuje provolaná částka v Kč). Předtím co byl u O2 tak mu to fungovalo.(zobrazovala se mu částka v Kč)
Budu rád za každou radu
Díky moc
platt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bigg.I 14. 1. 2013 17:27

zdravím, v rodině máme tuten samsung a když jsem zkoušel nainstalovat jakoukoli Java aplikaci (i po Fílově úpravě pro apps nad 500 kb), tak to vypíše "Stažený soubor jar je neplatný" a to jsem zkoušel i jad soubory, i malý jar do 100 kb. Místa v telefonu je dost i pro java aplikace. FW je aktualni a teď někdo poraďte co s tím :-]
Oldschool lover
Nokia 6.1
ex. Sony Xperia X compact, BlackBerry Z10, Nokia 808, Nokia 5630 XpressMusic...
Bigg.I
Junior

Odeslat příspěvekod pppecan 14. 1. 2013 20:52

Zdravím Vás....
Dá se u Samsungu S5610 nastavit nějak individuální tón upozornění na SMS ke kontaktu? aby mě telefon například sms od jednoho kontaktu upozornil jinak než na ostatní?
Předem moc děkuji za odpověď... :-)
pppecan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PS92 15. 1. 2013 12:22

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli se někdo z Vás nesetkal s tím, že po zazvonění budíku a jeho odložení někdy dojde k výpadku sítě (místo intenzity signálu vlevo nahoře se ukazuje červené proškrtlé kolečko a nepomůže nic než restart telefonu)?

Druhá věc, která by mě zajímala je aktualizace firmwaru, pomocí Samsung Kies to není možné, jak to tedy mohu udělat?

firmware.png
firmware.png (6.44 ) Zobrazeno 12075 krát

Děkuji za všechny rady.
PS92
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Folkmy 16. 1. 2013 16:41

to pppecan: nastavit jde jen zvuk příchozího hovoru a obrázek, zvuk sms je pro všechny stejné
Folkmy
Junior

Odeslat příspěvekod Honek_ 17. 1. 2013 07:37

Opravdu tady nikdo nepoužíváte T9 a nemáte při tom problém s mizením uložených slov? Je to na zbláznění ...
Honek_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bikegod67 21. 1. 2013 14:03

Ahoj, mám problám se zámkem telefonu. Prostě jsem si nastavil nějaký zámek telefonu a samozřejmě ho zapoměl. Je nějaká možnost, jak to sám napravit? Nebo jenom v servisu?
bikegod67
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka