Samsung S5610 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bummer 20. 9. 2013 15:00

Zdravím.

Chtěl bych se zeptat, zda netušíte, jak telefon nastavit pro synchronizaci kontaktů s T-Mobile. Určitě by to mělo nějak jít, ale automatický průvodce nastavením mi nepomohl.

Díky
Breaking a part of my heart to find release
Taking you out of my blood to bring me peace
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod Folkmy 9. 10. 2013 15:06

Ahoj potřeboval bych poradit, telefon mi přestal ukazovat stav baterie, prostě zmizel. po připojení na nabíječku se ukazatel objeví a začne se nabíjet, ale ani po 5-ti hodinách ale není telefon nabitý. po odpojení od nabíječky ukazatel zůstane ale ukazuje jako že se nabíjí. ani přes hardreset se tato chyba neodstranila. máte někdop nějaký nápad? díky
Folkmy
Junior

Odeslat příspěvekod Folkmy 14. 10. 2013 16:18

Ahoj tak indikátor baterie se z ničeho nic umoudřil, ale teď když chci přes Kies aktualizovat firmware tak se mi objeví na monitoru hláška že je vybitá baterie, ale při napojení na nabíječku ukazuje plně nabitou baterii. nevíte co s tím? díky moc
Folkmy
Junior

Odeslat příspěvekod Bummer 14. 10. 2013 16:41

Tipnul bych si špatnou baterii nebo zmatený měřák. Zkusil bych vybít baterii úplně do mrtě a znovu nabít, potom koupit jinou, případně servis.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod mirek595 28. 10. 2013 09:18

Zdravím,
jakou baterii mi doporučíte do S5610 ? Třeba AB463651BU Li-ion 3,7V 960mAh nebo něco jiného ? Díky.
mirek595
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 10. 2013 09:37

Originální.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Corsdy 30. 10. 2013 12:49

Dobrý den,mam takoví problem odesel mi telefon tak jsem vytahl stary co se mi tu vali v supliku asi rok a chce to po mě heslo telefonu jenze to uz davno nevim nevite nekdo prosim co stim? Nejde o zadny kradeny telefon nebo tak vim ze to tak muze vypadat ale vazne to tak neni a v servisu se mi za to nechce davat zbytecne penize predem dekuji za odpovedi
Corsdy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalkoo 30. 10. 2013 16:34

chcem sa opytat, cez Samsung Kies som aktualizoval firmver a od vtedy mi nejak potichu hraju sluchadla, neviem ci to je sposobene tou aktualizaciou alebo nie, mobil mam len kratko, na zaciatku ked som vyskusal sluchadla tak hrali rozhodne hlasnejsie ako teraz
neviete cim to moze byt sposobene ?? da sa pripadne vratit firmver do povodneho stavu ?
michalkoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod samsung 5610 30. 10. 2013 20:47

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na podrobný postup zapnutí blesku u samsungu S5610 Případně zda jde blesk nastavit automaticky.
2. postup na zapnutí automatického autofocusu.
3. postup jak zapnout na každé focené fotografii datum a rok
4. jestli by bylo možné popsat zkratky u nastavení fotoaparatu,případně postupy zapnutí těchto různých možností, prostě vše co je možné při pořizování kvalitních ostrých fotografií... Zatím se mi stává,že fotografie jsou rozmazané při pohybu,například, když fotím zvířata v pohybu, nebo když fotím objekt z velké blízkosti.
Děkuji moc
samsung 5610
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 30. 10. 2013 22:48

Předně -- pokud čekáte od tohoto telefonu kvality klasického fotoaparátu nebo dokonce zrcadlovky, tak vás musím zklamat. Telefony se schopnějšími fotoaparáty jsou v úplně jiné cenové.

Nastavení blesku je dostupné po stisknutí šipky vpravo (resp. nahoru při držení telefonu vodorovně). Některé režimy ale vypnout či zapnout blesk neumožňují.

Autofocus je automatický, od toho AUTOfocus. :) Maximálně mu můžete pomoci náhražkou dvoupolohové spouště -- stisknutím šipky vlevo (resp. dolů) zaostříte a fotíte až potom spouští.

Datum na každé fotografii mít nelze.

Na zkratky máte v telefonu přímo nápovědu. A přečtěte si návod.

Ostrá fotografie chce dostatek světla, statické držení fotoaparátu vzhledem k focenému objektu, čisté čočky a umět zaostřit. Rychlost závěrky tady v podstatě ovlivnit nejde, takže snad jedině zkusit režim Sport. Ostřit na blízké objekty můžete v režimu makro (piktogram květinky, šipka nahoru, resp. vlevo).
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod samsung 5610 31. 10. 2013 08:37

děkuji moc za odpověď,samozřejmě návod jsem četla, :-) ale některé věci jsou nejasné,nebo nejdou.....třeba ten blesk, při stisknutí šipky - nahoře - mi stále na displeji ukazuje blesk s přeškrtnutým kroužkem, a vůbec to nebleskne,ať mačkám krátce,nebo dlouze, prostě to nejde a tenhle mobil jsem si koupila včera, je uplně nový.... (lze nastavit,aby u toho blesku na displeji nebyl přeškrtnutý kroužek? Děkuji za odpověď....

nyní jsem si to opět zkusila a nevyšel žádný blesk.... a stále je u blesku přeškrtnutý kroužek... nejlépe by mi vyhovovalo,zda jde tento blesk nastavit automaticky, aby sám se rozhodl,kdy musí blesknout,aby byla ostrá fotografie... :-D Omlouvám se, asi se ptám hooodně podrobně :-D ale nevím jak jinak bych vám tento problém vysvětlila... Ještě jednou děkuji... :-)

byla jsem zvyklá na mobil sony ericsson K800I a tam vše bylo jednodušší, myslím v nastavení a kvalitě fotografii....
samsung 5610
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 31. 10. 2013 13:01

Když stisknete tu šipku vlevo (resp. nahoru) tam, co je onen piktogram blesku, přes displej se ukáže jeho nastavení, kde si můžete vybrat, že chcete blesk vypnutý, automatický nebo zapnutý. Pokud je ten piktogram zašedlý, tak nastavení blesku nelze změnit. To je případ některých režimů, třeba Noc nebo Ohňostroj. Prostě nastavte namísto toho režim Žádný (piktogram s nápisem SCN) a tam to nastavení blesku změnit jde.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod samsung 5610 1. 11. 2013 11:27

Děkuji moc " Bummerovi " za odpověď, jste zlato :-) měl jste pravdu, blesk lze nastavit jen v režimu žádný !!! :tleskani

Já měla nastavený vždy režim noc,nebo sport a proto mi to nešlo. O:-)

Smůla je to, :!: že v dnešní době, už nejsou detailní, velice podrobné návody na všechny možné možnosti !!! Tak jak byly kdysi, kdysi jsem k mobilu dostala hrubou knížečku a člověk tam našel jakékoli nastavení... -------- bez toho aby ztratil moře času, nebo byl nucený žádat o jakékoli rady.... :roll:
Naposledy upravil samsung 5610 dne 1. 11. 2013 13:55, celkově upraveno 1
samsung 5610
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bummer 1. 11. 2013 11:46

Je to pravda, ten návod je hodně stručný. :( Ale jsem rád, že jsem mohl pomoci.
Bummer
Junior

Odeslat příspěvekod michalkoo 1. 11. 2013 12:28

ako si pod cislo priradim kontak ?? no nemozem to najst :D

EDIT: no poradi mi niekto ako si nastavim rychlu volbu ?? nemozem to nikde najst :/
Naposledy upravil Fíla dne 1. 11. 2013 19:54, celkově upraveno 1
Důvod: Dva příspěvky se stejným dotazem sloučeny. Příště vyviň i trochu vlastní invence, než se opakovaně ptát na totéž.
michalkoo
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka